Bloc personal,

diumenge, 19 de desembre del 2021

Mushoku-tensei: Isekai ittara honki dasu (2021) S01 (Mushoku-tensei: Jobless Reincarnation)

[182]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Manabu Okamoto
Guió: Manabu Okamoto, Rifujin na Magonote (novel·les i manga)
Veus de doblatge: Yumi Uchiyama, Tomokazu Sugita, Ai Kakuma

[ Animació, aventura, fantasia, harem, isekai ] 23 capítols de 23 min. en dues parts de 11 i 12 cap.

Sinopsi

IMDb (8,3):
“Un otaku japonès de 34 anys és atropellat per un camió que corre a tota velocitat i mor. Abans que ho sàpiga, reneix com a Rudeus Greyrat i comença una nova vida plena d’aventures.”

Crítica

Terriblement irregular…

Hi ha moments que la història i l’animació està excel·lentment resolta, però hi ha capítols puntuals que, després d’haver-los mirat, sembla que no siguin de la mateixa sèrie, ja sigui pel canvi de ritme en la història com per canvi de nivell d’animació.

És el primer isekai (i furro) per adults que em miro… Això de les categories i subcategories de contingut japonès (novel·la, manga, sèries…) encara és una cosa que se m’escapa.

Així doncs, aquest és el primer anime amb contingut altament eròtic, per moments amb temàtica màgica, en un món de fantasia (isekai) amb inclusió de furros (persones animals), que veig i no pensava pas que aquest conjunt categories de contingut podria arribar a interesar-me… però per damunt de la temàtica, realment és molt divertit, dinàmic i no abusa de lluites.

En definitiva, té una mica de tot per abarcar el màxim públic potencial possible.

El que no em queda gaire clar és què és això de harem… poliamor? binari?

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Jobless Reincarnation: I Will Seriously Try If I Go to Another World) és una sèrie de novel·les lleugeres japoneses de Rifujin na Magonote sobre un home sense feina i sense esperança que mor després de tenir una vida trista i solitaria i es reencarna en unmón de fantasia conservant els seus records, decidit a gaudir de la seva nova vida sense remordiments. Publicat originalment al lloc web de novel·les web d'Internet Shōsetsuka ni Narō el novembre de 2012, un any després, es va anunciar que la sèrie rebria un llançament impresa sota l'empremta MF Books de Media Factory amb il·lustracions fetes per un usuari de Pixiv anomenat Shirotaka.

Una adaptació al manga de Yuka Fujikawa va començar la serialització al número de juny de 2014 de Monthly Comic Flapper. Seven Seas Entertainment va llicenciar els volums tankōbon del manga per a la seva localització a Amèrica del Nord. La companyia també té llicència de les novel·les lleugeres originals. Al rànquing de Syosetu, la novel·la web ha fet aparicions acumulades com l'obra més popular del lloc web. La sèrie es va estrenar el gener de 2021. La segona meitat de la mateixa temporada es va estrenar l'octubre de 2021.

Un NEET japonès de 34 anys sense nom és desallotjat de casa seva després de la mort dels seus pares i saltar-se el funeral. Després d'una auto-introspecció, conclou que la seva vida era inútil, però és esclafat per un camió a gran velocitat quan es dirigia cap a un grup d'adolescents en un intent de fer alguna cosa significativa per una vegada a la seva vida i aconsegueix treure un d'ells fora de perill abans de morir. Despertant en el cos d'un nadó, s'adona que està reencarnat en un món d'espasa i bruixeria i decideix tenir èxit en la seva nova vida, descartant la seva identitat passada per a la seva nova vida com a Rudeus Greyrat. A causa de l'afinitat heretada i l'entrenament primerenc, Rudeus esdevé molt hàbil en màgia. Durant la seva infància, esdevé alumne de la maga dimoni Roxy Migurdia, amic de la semihumana Sylphiette i professor de màgia de la noble hereva Eris Boreas Greyrat. La història segueix els moments més destacats de la seva nova vida mentre busca superar els fracassos de la seva anterior.

Resum (amb espòilers)

1.- Després de ser atropellat per un camió i morir, un japonès sense llar i sense feina es reencarna en un món fantàstic com Rudeus, fill de l’espadachí Paul Greyrat i la seva dona, la curandera Zenith. Guardant els seus records de la seva vida anterior, Rudeus aprèn ràpidament a llegir i, finalment, comença a practicar màgia. Notant la seva aptitud, els pares de Rudeus contracten l’aventurer Roxy Migurdia com a professor de màgia. Roxy té alguns dubtes al principi sobre la seva tutoria a causa de la seva tendra edat fins que és testimoni de la seva capacitat única per llançar màgia a l’instant i s’adona del seu potencial. Mentre la família Greyrat dóna a Roxy una festa de benvinguda, Rudeus promet treballar intensament per millorar-se i fer un ús adequat de la segona oportunitat que li van donar per tenir una vida feliç i satisfactòria.

2.- Rudeus recorda la seva vida passada, quan va ser expulsat de casa i va ser atropellat pel camió que el va matar mentre intentava salvar alguns adolescents. Passa els propers mesos entrenant màgia amb Roxy fins al dia de la seva festa d’aniversari de cinc anys, quan Roxy declara que no té res més a ensenyar-li i que celebrarà l’examen de graduació. L’endemà, Rudeus surt de casa seva per primera vegada acompanyat de Roxy. Es troba angoixat pel seu trauma passat, quan va ser severament assetjat pels seus companys de classe a l’escola, cosa que el va fer convertir-se en un reclus, però acaba superant-lo un cop s’adona de com Roxy s’ha barrejat bé amb els vilatans, malgrat tots els prejudicis que solia acostumar. pateix a causa del seu origen dimoni. En l'examen, Rudeus aconsegueix convocar una tempesta massiva i Roxy declara que va aprovar. Roxy marxa llavors per continuar el seu viatge i Rudeus li agraeix tot el que ha fet per ell.

3.- Després de perdre la por de sortir de casa gràcies a Roxy, Rudeus comença a jugar a l'aire lliure tot sol fins que rescata un nen mig elf, que suposa que és un noi anomenat Sylph, d'un grup de matones. Sylph es fa amic de Rudeus i comença a aprendre màgia d'ell, i es revela que Sylph també és capaç de llançar màgia sense encanteris. Sis mesos després, Rudeus porta Sylph a casa durant una tempesta i es treu la roba de Sylph per la força perquè puguin banyar-se junts. Tot i això, descobreix que Sylph és una nena i el seu nom complet és Sylphiette. Malgrat les disculpes de Rudeu amb Sylphiette, ella comença a evitar-lo, fins al seu disgust. Un temps després, Sylphiette s'aproxima a Rudeus i els dos es componen, amb Rudeus decidit a estimar el primer amic veritable que ha fet en la seva nova vida.

4.- La família Greyrat s’alegra en assabentar-se que Zenith torna a estar embarassada, però la seva felicitat es redueix quan la seva criada Lilia revela que també està embarassada després d’haver tingut una aventura amb Paul. Per protegir Lilia de la ira de Zenith, Rudeus convenç la seva mare per perdonar-la fent que Paul assumeixi tota la culpa de l'incident, tot i adonar-se que va ser ell qui el va seduir, cosa que li val la gratitud i la lleialtat de Lilia. Zenith i Lilia donen a llum a dues noies, anomenades Norn i Aisha, respectivament, i Rudeus considera marxar a estudiar a la Ronoa Magic Academy després de rebre una carta de Roxy que l’anima, però Sylphiette no vol que deixi el seu costat i ell decideix per buscar una feina per pagar també la seva matrícula. Un temps després, els seus pares decideixen confiar Rudeus a un amic seu, la bèstia Ghislaine Dedoldia, que surt del poble amb ell.

5.- Mentre Ghislaine i Rudeus abandonen el poble, llegeix una carta de Paul explicant que li va trobar una feina de tutoria per pagar els estudis de Sylphiette i ell. No obstant això, Paul li prohibeix tornar a casa o conèixer Sylphiette durant els propers cinc anys. A la ciutat de Roa, Rudeus coneix el seu empresari, Philip Boreas Greyrat, que també és alcalde i cosí del seu pare, i té l'encàrrec d'ensenyar a la filla de Philip Eris. No obstant això, una vegada que Rudeus és presentat a Eris, ella actua hostil cap a ell. Segur que Eris no l’escoltarà en absolut, Rudeus ve amb un pla per guanyar-se la seva confiança simulant el seu segrest amb el consentiment del seu pare. Rudeus i Eris són capturats i després de convèncer-la per cooperar, utilitza la seva màgia per fugir amb ella. De tornada a Roa, Rudeus descobreix que un dels criats de Philip està treballant amb els seus segrestadors i van aprofitar el seu pla per organitzar un segrest real. Rudeus lluita contra els segrestadors per protegir Eris fins que Ghislaine els rescata, matant els criminals i arrestant el criat. Un cop tornen a casa, Eris accepta Rudeus com a tutor i ell comença a viure a casa seva.

6.- Philip dóna les gràcies a Rudeus per haver protegit Eris i l'adverteix que no reveli a ningú les seves connexions amb la família Greyrat o pot tornar a ser atacat. Mentre Ghislaine comença a ensenyar l’espasa a Eris i Rudeus, Rudeus ensenya màgia, alfabetització i matemàtiques a tots dos. Tot i això, Eris sol saltar les classes per avorriment i Rudeus decideix donar-li un dia de descans a la setmana per animar-la. Mentre es passejava per la ciutat, Eris intenta comprar a Rudeus un llibre car, però ell es nega, afirmant que no pot fer regals a altres sense els seus propis diners i li suggereix al seu pare que li doni una bonificació. Amb el seu subsidi, Eris presenta a Rudeus un flascó que abans li interessava, cosa que el posa en un pessic, ja que té por de revelar-li a ella i a Ghislaine que en realitat és un afrodisíac.

7.- Amb la data que s’acosta de la desena festa d’aniversari d’Eris, Rudeus permet al seu professor de dansa fer-se càrrec de part del seu horari de tutoria per millorar-la, mentre fa ús del seu nou temps lliure per aprendre altres idiomes. Malgrat això, Eris amb prou feines millora el seu ball i es planteja abandonar, però Rudeus l’anima a continuar i comença a ajudar amb les seves lliçons. Mentre Rudeus avança en les seves habilitats de llengua estrangera amb l'ajut de Ghilsaine i Roxy, Eris no millora en absolut i el dia de la festa no aconsegueix ballar amb un altre noble. Rudeus intervé i balla amb èxit amb Eris després d'instruir-la que incorpori algunes de les seves habilitats de lluita en els seus moviments. Després de la festa, Rudeus coneix l’avi de l’Eris, Sauros, que veu una estranya bola de llum al cel i tem que pugui ser un signe nefast.

8.- Dos anys després, Eris i la seva família celebren una festa d'aniversari per a Rudeus, que al principi es decepciona que la seva pròpia família no pogués assistir a causa de l'augment de l'activitat dels monstres arreu del país. A Rudeus se li presenta un personal màgic de primera qualitat i Felip expressa la seva voluntat de fer que Rudeus es casi amb Eris i es converteixi en el seu successor, però Rudeus rebutja l’oferta. Més tard, aquella nit, Rudeus es sorprèn de veure a Eris esperant a la seva habitació. Aleshores intenta tenir relacions sexuals amb ella, però ella l’allunya. En adonar-se del seu error, Rudeus demana perdó a Eris, que el perdona. Pocs dies després, es forma un enorme núvol de mana al cel i el llegendari heroi Perugius Dola envia el seu ajudant Arumanfi a investigar. Sospitós que Rudeus, que estava practicant amb el seu nou personal al costat d’Eris i Ghislaine, pogués estar involucrat en l’aparició del núvol, Arumanfi l’ataca, però Ghislaine defensa Rudeus i confirma la seva innocència quan una explosió massiva de llum els envolta.

9.- Dins dels seus somnis, i semblant al seu jo passat, Rudeus té una breu trobada amb un ésser esquiu conegut com el Déu Humà, que l’instrueix a confiar i ajudar a l’home que el va salvar. Aleshores es desperta al seu cos actual i s’assabenta que ell i Eris estan encallats al mig del continent demoníac, i que van ser rescatats per Ruijerd Superdia, un membre de la temuda raça Supard, que es fa el seu amic i promet escoltar-los a casa. Ruijerd porta Rudeus i Eris al proper poble de Migurdia, que és el bressol de Roxy. Durant la seva estada, Rudeus s’assabenta de Ruijerd que la mala fama de la seva tribu prové de les llances maleïdes que van rebre del déu dimoni Laplace, que els van convertir en assassins sense sentit, i que la llança que posseïa va pertànyer al seu fill, la mort del qual per la seva les mans el van fer recuperar els sentits. Mogut per la determinació de Ruijerd d’esborrar el nom de la seva raça, Rudeus decideix ajudar-lo i el trio surt del poble per començar el seu viatge pel continent demoníac.

10.- Rudeus, Eris i Ruijerd arriben a la ciutat de Rikarisu. Per fer entrar a Ruijerd a la ciutat sense problemes, Rudeus es tenyeix els cabells i el fa fingir ser membre de la tribu Migurdia. Els tres es converteixen en un grup oficial d’aventurers anomenat “carreró sense sortida”, però la seva condició de novell els impedeix realitzar missions que paguen prou bé perquè puguin arribar a dos. Per suggeriment de l’Home-Déu, Rudeus accepta una recerca per buscar una mascota perduda, cosa que els condueix a un altre grup d’aventurers que segresten mascotes per obtenir la recompensa per trobar-los. Després que els segrestadors siguin derrotats, Rudeus intenta interrogar-los, però és colpejat per un d'ells, cosa que porta a Ruijerd a matar-lo a l'instant. Rudeus ho recrimina a Ruijerd i li prohibeix tornar a matar. Aprofitant el rang més alt dels segrestadors, Rudeus els obliga a ocupar llocs de treball de major rang per al seu propi partit alhora que ajuda a millorar la seva reputació.

11.- Després de la Mana Surge a Fitoa, falten tots els membres de la família de Paul, excepte Norn i ell demana els seus contactes per fer cercadors per trobar-los. Mentrestant, per realitzar una recerca, la festa de Rudeus busca un misteriós monstre enmig d’un bosc. Es troben amb altres dues parts que també busquen el monstre. Una de les parts és emboscada per monstres, però Rudeus decideix esperar, cosa que acaba amb la mort d’un dels aventurers. El monstre que busquen ataca i mata a l’altra part abans que Rudeus i els seus companys l’assassinin. De tornada a Rikarisu, Rudeus és abordat per un altre aventurer, que descobreix el seu pla per fer missions de més nivell i intenta fer-li xantatge. Mogut per la decisió de Rudeus de protegir Eris, Ruijerd deixa caure la seva disfressa, revelant-se com un Supard i amenaça amb matar l'aventurer si revela el seu secret. Després de deixar la ciutat, Rudeus es reconcilia amb Ruijerd. Rudeus continua viatjant amb Eris i Ruijerd fins a una ciutat costanera a la vora del Demon Continent, sense saber que Roxy també arriba al continent per buscar-lo, acompanyat de dos dels antics companys de Paul.

==

12.- Rudeus i el seu grup finalment arriben a una ciutat costanera amb un port, mentre que Roxy i el seu grup arriben al mateix temps en vaixell, però ambdues parts no es troben. Malauradament, Rudeus i Eris s’assabenten que, com que Ruijerd és un Supard, la seva tarifa de vaixell per viatjar per l’oceà és massa alta per pagar-la. Mentre busca una solució, Rudeus torna a ser contactat per Human-God, que li indica que compri menjar en un lloc concret, on s’ensopega amb un vagabund famolenc i l’alimenta. El vagabund es revela com l’emperador dimoni reencarnat Kishirika Kishirisu, que el premia amb un ull de dimoni que li permet veure uns quants segons en el futur, i Rudeus utilitza aquest poder per salvar un home del mal. Després d’acostumar-se a la seva nova habilitat, Rudeus decideix vendre el seu personal per obtenir prou diners pel bitllet de Ruijerd, però el mateix Ruijerd el dissuadeix de fer-ho, assenyalant que perjudicarà els sentiments d’Eris. Llavors arriba l’home que Rudeus va salvar i es presenta com Gallus Cleaner.

13.- Roxy i els seus companys, Talhand i Elinalise, comencen a buscar a la ciutat qualsevol indici de la desaparició de la família de Paul, inclòs Rudeus. Malauradament, des que Rudeus viatja sota un àlies, Roxy no s’adona que es troba a la mateixa ciutat. Mentre Roxy explora la ciutat, es troba amb Eris i Rujierd, però fuig quan suposa que tots dos són Supards. En no trobar cap informació, Roxy i el seu partit decideixen marxar a la propera ciutat. Mentrestant, Rudeus i el seu grup poden sortir de la ciutat per mar després que Gallus ajudi a contrabandear Rujierd al vaixell, a canvi que Rudeus li "alliberi" algunes mercaderies al port de Zant. En arribar a Zant, Rudeus es dirigeix ​​cap a l’amagatall del contrabandista, on descobreix que se suposa que allibera els nens bèstia que els contrabandistes mantenen captius. Rujierd mata a tots els contrabandistes i escorta els nens amb seguretat mentre Rudeus es queda enrere per alliberar un gos màgic. Tanmateix, és emboscat i capturat per un parell d’homes bèstia que també volien salvar els nens i la seva Bèstia Sagrada. Enganyant Rudeus per ser un dels contrabandistes, decideixen portar-lo al seu poble per interrogar-lo.

14.- Rudeus és empresonat a la vila de Doldia, després se li unirà un altre pres humà, un canalla anomenat Oques. Pocs dies després, el poble és atacat pels contrabandistes que volen segrestar nens bèsties i tant Rudeus com Oques s’alliberen i ajuden els vilatans. Junts, derroten a tots els enemics, excepte Gallus, que es revela com el cap de l'anell de contraban que l'ha enganyat per utilitzar Rujierd com a distracció per atraure els guerrers del poble. En adonar-se que Gallus és massa fort perquè pugui tractar-ho tot sol, Rudeus considera deixar-lo escapar, fins que la Bèstia Sagrada arriba a ajudar-lo i ells i les Oques el derroten junts. Després de la batalla, Rudeus es reuneix amb Eris i Ruijerd, que expliquen que es van endarrerir a causa d'ajudar els doldians a eliminar la resta de l'anell de contraban. Els vilatans es disculpen per haver acusat falsament Rudeus, agraint-li també la seva ajuda. De tornada a Fittoa, a l'avi d'Eris se'l culpa de la situació a la ciutat després de la Mana Surge, desposseït de la seva posició i executat davant el rei.

15.- Amb l'inici de la temporada de pluges, Rudeus i el seu grup es veuen obligats a quedar-se al poble de Doldia durant els propers tres mesos. Durant aquest temps, l'Eris es fa amistat amb alguns dels nens bèsties, inclosa la Tona, la filla de Gyes que és la millor guerrera del poble. Tanmateix, quan s'esmenta el nom de Ghislaine, això provoca una reacció negativa de Gyes, que revela que Ghislaine és la seva germana petita que va abandonar el poble fa molt de temps i és considerada un traïdor per negar-se a convertir-se en guardià del poble. Això desperta l'interès de la Tona per aprendre a lluitar amb espases i l'Eris es converteix amb molt de gust en la seva instructora. Tres mesos després, Rudeus i el seu grup estan disposats a marxar després que les pluges atinguin. La Tona no vol que l'Eris marxi i té una baralla amb ella. Gyes aconsegueix convèncer-la perquè es disculpi revelant que Ghislaine era molt rebel quan era jove, i el poble va permetre que un aventurer l'emportés per desfer-se d'ella. Ha arribat a lamentar haver deixat marxar la Ghislaine sense intentar entendre-la. Aleshores, Rudeus i el seu grup marxen cap al País Sant de Millis mentre els oques s'acosten amb ells.

16.- La festa arriba a la capital de Millis, Millishion. Les oques se separen del grup mentre en Rudeus decideix que tothom s'hauria de prendre el dia lliure. Tanmateix, Rudeus s'adona del que sembla ser un segrest i segueix els segrestadors. S'enfronta als segrestadors i es sorprèn veure que Paul és el seu líder. Paul explica que el seu poble natal es va veure atrapat en el desastre de la teletransportació, i ell i el seu grup s'han passat l'últim any i mig rastrejant tots els habitants del poble desapareguts i la seva família. Quan Rudeus li explica a Paul sobre el seu viatge des del Continent Dimoniós, Paul li pregunta per què mai no va intentar escriure una carta a casa, ni tan sols pensa en les altres víctimes del desastre, que Rudeus no té resposta. Tots dos s'enfronten a una baralla, que només es trenca amb la intervenció de Norn. Veure com el grup d'en Paul el menysprea provoca records d'haver estat rebutjat en la seva vida passada, i Rudeus fuig. En veure en Rudeus de mal humor, l'Eris fa tot el possible per animar-lo, cosa que està agraït.

17.- Geese fa una visita a Paul, revelant que és membre del partit d'en Paul, i l'anima a esmenar amb Rudeus, recordant-li que Rudeus encara és només un nen. Paul té malsons sobre el que li podria haver passat amb Rudeus i decideix deixar de beure. L'endemà, Rudeus i Paul es tornen a trobar. Mentre que la reunió comença incòmode, Rudeus s'adona que Paul va malinterpretar les seves intencions inicials i intenta disculpar-s'hi. Després de tenir un cor a cor, es reconcilien. En l'ocasió, Rudeus revela que començarà a buscar a la resta de la seva família després d'acompanyar l'Eris a casa, tot i saber que la seva família encara està desapareguda. Després de separar-se d'en Rudeus, en Paul s'assabenta de Geese que continuarà amb la recerca de la resta de la família d'en Paul, viatjant a llocs que encara no van comprovar.

18.- Mentre en Rudeus i el seu grup creuen el mar cap al continent central, Roxy torna al seu poble natal, on es retroba amb els seus pares. Encara se sent desplaçada per no poder utilitzar la telepatia per comunicar-se amb els seus conciutadans, Roxy es planteja marxar immediatament, però es reconsidera després d'adonar-se de com la trobaven a faltar els seus pares. En l'ocasió, Roxy s'assabenta pel seu pare i la seva mare que en Rudeus els va visitar fa dos anys, i alleujada que està a salvo, marxa amb els seus companys per seguir buscant el Continent Dimoniós per a la resta de la seva família.

19.- Rudeus té una altra trobada amb l'Humà-Déu, que li dóna instruccions sobre com retrobar-se amb la Lillia i l'Aisha. Un cop arribat al Regne de Shironne, Rudeus envia una carta a Roxy, que treballa com a professora al palau i rescata l'Aisha d'alguns perseguidors. Seguint el consell de l'Humà-Déu, Rudeus s'absté de revelar la seva identitat a la seva germana, que creu que Rudeus és un pervertit a causa de trobar les calces de Roxy que Lillia li havia confiscat. Aleshores, Rudeus és convocat al palau per a una audiència amb Roxy, però cau en un parany posat pel setè príncep de Shironne, Pax, que manté Lillia com a ostatge. Enamorat de Roxy, Pax revela que té la intenció d'utilitzar Rudeus com a esquer per capturar-la.

20.- Mentre espera a la seva cel·la, Rudeus es troba amb el tercer príncep de Shironne, Zanoba, que l'idolatra per fer escultures tan realistes de Roxy i Ruijerd i busca convertir-se en el seu aprenent. Quan Rudeus explica que només en Pax pot desfer el segell de la seva cel·la, Zanoba es compromet a resoldre la situació. Mentrestant, els guàrdies de Pax introdueixen de contraban en Ruijerd, l'Eris i l'Aisha al palau a canvi de rescatar les seves famílies, que estan sent ostatges per Pax. Llavors Zanoba captura a Pax, amb l'Aisha revelant que Zanoba és un nen beneït que va néixer amb una força sobrehumana i és conegut com el Príncep Decapitador. Zanoba coacciona en Pax perquè alliberi en Rudeus mentre que els guàrdies de Pax es neguen a ajudar en el moment en què escolten que les seves famílies estan a salvo. Després, la Lillia i l'Aisha estan disposats a ser enviades a casa, i la Lillia torna les calces de la Roxy a Rudeus i li dóna un collaret que Slyphie va fer pel seu desè aniversari. Aleshores, Rudeus regala el seu protector frontal a l'Aisha com a record. Quan se'n va, l'Aisha demana disculpes a en Rudeus per haver-lo titllat de pervertit, revelant que coneixia la seva veritable identitat des de sempre. Mentrestant, Pax i Zanoba són exiliats del regne de Shironne a causa de l'escàndol sota el pretext d'estudiar a l'estranger.
21.- Rudeus, Eris i Ruijerd continuen el seu viatge quan es troben amb Orsted, el Déu Drac. L'Eris i en Ruijerd estan atemorits i es neguen a moure's, però en Rudeus, ignorant les seves advertències, parla amb ell. Orsted pregunta a Rudeus sobre l'Humà-Déu i creient que Rudeus és un dels seus apòstols, l'ataca. Ruijerd i Eris intenten protegir en Rudeus però són derrotats fàcilment per Orsted, que fereix mortalment a Rudeus. Quan mor, Rudeus es troba amb l'Humà-Déu, que revela que Orsted està afectat per diverses malediccions, inclosa una que fa que tots els éssers vius el temin irracionalment, però d'alguna manera en Rudeus no es va veure afectat. Tot i desconèixer les intencions reals de l'Humà-Déu, Rudeus li agraeix la seva ajuda, però en comptes de morir, Rudeus torna al món dels vius, on s'assabenta que el company d'Orsted, Nanahoshi, va intercedir pel seu favor i va convèncer Orsted de salvar el seu. vida i estalvia'l, abans que els dos marxessin.

22.- Durant la nit, Rudeus revela la naturalesa de l'Humà-Déu a Ruijerd, i el fet que la maledicció de Superd sobre ell s'esvaeix gradualment. L'endemà, la festa arriba a les ruïnes de la ciutat natal de Rudeus, on té flashbacks sobre els seus primers anys allà. Aleshores, Ruijerd anuncia que, com que en Rudeus i l'Eris són prou forts com per no necessitar més la seva protecció, s'acomiadarà. Rudeus i Eris s'acomiaden de Ruijerd abans de continuar cap a Roa, que també està en ruïnes. Allà, l'Eris es retroba amb Ghislaine i el seu servent Alphonse. Tanmateix, l'Alphonse revela que els pares d'Eris van morir tots dos com a conseqüència de l'incident de teletransportació mentre el seu avi era executat pel rei. L'Alphonse també explica que una altra branca de la família Greyrat s'ha ofert a permetre que l'Eris es casés amb ells per preservar la línia familiar, tot i que Ghislaine hi està en contra. Rudeus també troba la confirmació que la Sylphie no va ser trobada morta, però la seva ubicació segueix sent desconeguda per a ell. Aquella nit, l'Eris entra a la tenda d'en Rudeus i té relacions sexuals amb ell. L'endemà al matí, però, en Rudeus es desperta i descobreix que l'Eris havia marxat amb Ghislaine a un lloc desconegut, la qual cosa el deixa desconcertat i confós.

23.- XXX

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada