Bloc personal,

dilluns, 6 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 10 (2019)

[223]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (46-50) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“El major perdedor de l'institut surt una nit per tornar un DVD i és atacat per una dona xucladora de sang. Ella li pregunta si vol morir o viure. Tria viure... però torna a l'escola i té ganes de sang. Quan el seu desig es fa insuportable, s'adona que s'ha enfilat a una companya de classe i està intentant mossegar-li el coll. Ell s'atura, però ella l'abraça amb força. Ella pregunta: ‘De debò em volies tant?’

Crítica

Definitivament, els vampirs són éssers de llum…

M’hagués agradat veure patir Sakurane…

El final, massa light no? Havia presses per acabar-lo, potser? I ganes de no deixar res a l’aire i haver-ho de justificar tot.

Què guapa està la Nora cinc anys després del rescat de Makoto… ;-)

M’ha costat entendre els records de la Nora quan era humana sense diàlegs, només amb imatges.

I per acabar, tots els personatges de l’auca.

Resum (amb espòilers)

Contràriament al que creu, Sakurane no es converteix en vampir i mor pel trauma de la mossegada d'Okazaki. Okazaki rescata en Gosho mentre els membres del culte segueixen a Sakurane fent un suïcidi massiu. En un somni, Okazaki s'acomiada definitivament de Gosho. Gosho es desperta en un hospital amb Sudo i Kiyoshi, tots dos també van ser rescatats per Okazaki. En un flashforward 5 anys després, la família d'Okazaki celebra pòstumament el seu 30è aniversari. Sudo dóna suport a en Gosho, ara la seva dona, a la sala de parts, on ella dóna a llum un nen. L'Okazaki continua caçant extraient sang de les víctimes de manera no letal i alimentant-la tant a ell com a la Nora, que s'ha regenerat parcialment. En un altre flashforward de diverses dècades cap al futur, Okazaki ajuda a Saku a escapar de la instal·lació. Kiyoshi ara treballa una feina normal en una fàbrica. El germà d'Okazaki plora la mort dels seus pares. Un Gosho d'edat avançada enllit rep la visita secreta d'un Okazaki no envellit. Okazaki té un somni relatant els esdeveniments de com la Nora es va convertir en vampir i es desperta al costat d'una Nora totalment regenerada. Promet no oblidar-se de tots els que ha conegut mentre s'agafen de la mà i marxen cap a la nit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada