Bloc personal,

divendres, 3 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 1 (2015)

[214]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (1-5) - 192 pàgines b/n (algunes a color) - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“El primer any de Makoto a secundària no pot ser més gris: no té amics, no s'atreveix a parlar amb noies i alguns companys se n'aprofiten i l’humilien. Però una nit, camí del videoclub, una estranya noia de pell pàl·lida l'asalta en un carreró… i el mossega al coll, xuclant-li la sang! A punt de desmaiar-se, davant la pregunta de si vol morir o ser com ella, Makoto decideix convertir-se en vampir. La seva vida dins i fora de l'institut canvia del tot a partir de llavors.”

Crítica

No m’ha agradat pas gaire…

Bastant infantilitzada i poc creïble. Els petits inconvenients que he anat detectant a Rastros de sangre (Chi no Wadachi) i a La flores del mal (Aku no Hana) aquí es fan més evidents i fefaents que enlloc.

El tema, els vampirs, és tan recurrent que, si no s’aporta alguna cosa original, cansa de seguida.

Resum (amb espòilers)

Makoto Okazaki és l'encarregat de la seva classe de fer els encàrrecs de cafeteria per a Yuuki i els seus amics, tot fent-li bulling, i es fa amic de Nunota, que abans ocupava el càrrec. Una nit, mentre anava a tornar un DVD de lloguer, Okazaki és atacat per una dona vampir, que li xucla la sang. Quan ella li pregunta si vol morir o ser com ella, l'Okazaki respon que vol viure i es desperta a l'hospital. Quan torna a classe, l'Okazaki comença a sentir nàusees i assedegat de sang, i rebutja l'ordre de Yuuki d'aconseguir menjar, donant-li un cop de puny al nas. Quan l'Okazaki té un altre episodi a classe, es retira a una part llunyana de l'edifici de l'escola i es calma per una noia anomenada Yukiko Gosho. En Gosho i ell es fan amics i comencen a dinar junts. Una nit, mentre anava en bicicleta a la botiga de lloguer, l'Okazaki veu en Yuuki, que es va tornar ridiculitzat i distant després de rebre un cop de puny, sent assetjat per una banda d'alumnat de classe superior. La xicota de Yuuki, Nao Shiraishi, demana ajuda a l'Okazaki i ell accepta de mala gana. Quan troba a Yuuki al parc rebent un cop de puny, l'Okazaki es llança sobre un d'ells, allunyant-los. Yuuki mostra el seu agraïment comprant-li una llauna de cafè.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada