Bloc personal,

diumenge, 5 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 8 (2018)

[221]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (36-40) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Sudo arriba per rescatar en Gosho de la tortura de Sakurane, i com tants abans que ell, subestima la monstruositat del líder del culte, amb conseqüències devastadores. Enmig de l'horror, Yuuki emergeix de la seva catatonia a una oportunitat de redempció, però pot ser que un monstre trigui a derrotar un monstre i, malgrat tot, Yuuki encara és una mica massa humà…”

Crítica

Torna l’acció!

Per cert… abans que faci altres comentaris: què guapa la portada d’aquest volum! Qui retrat de la Nora més ben fet!

Yuuki ha despertat del seu alertagament!

El que acabo de descobrir, perquè no m’havia quedat massa clar des del principi, és que Sakurane no era el vampir que és escuarterat pel tren gràcies a la Nora per salvar Makoto, com erròniament havia pensat, sinó que és un assassí psicòpata i prou. Un assassí que ha proferit més violència sanguinària que qualsevol vampir. Vull dir que el fet que un vampir mati és una qüestió animal, per necessitat, però que un humà torturi, no és animal, és pitjor. És violència gratuïta. (EMHO).

I coneixem qui és el puto psicòpata/dimoni Sakurane. Molt bones pàgines a llapis.

Resumint, pel que he vist fins el moment, els vampirs són nobles –si superen la fase d’assedegament recent convertits– i els humans sòn sàdics –de moment l’equip mèdic d’experimentació amb paramilitars i Sakurane–.

Ara mateix, encara estic amb la intriga de saber com moren els vampirs en aquesta història… si moren. Perquè l’altra gran X de l’equació, Makoto i Nora, dono per fet que breuement en sabrem més.

Resum (amb espòilers)

Sudo deixa inconscient a la Sakurane després d'una breu lluita i intenta escapar amb en Gosho. Sakurane es recupera i apunyala Sudo, i obliga a Gosho a apunyalar-lo també. Abans de tallar-li el coll, l'ara sensible Yuuki el noqueja. Yuuki, aclamat com un "déu" pel culte, els ordena salvar la parella. Aquella nit, els vilatans demanen a Yuuki que els converteixi en "déus". Sakurane, inconscient al soterrani, recorda la seva infantesa on explica que la Nora va convertir la seva germana en un vampir; la seva germana es va suïcidar com a resultat. L'experiència el va portar a desenvolupar una obsessió per la Nora, a qui anomena déu. Comença una sèrie d'assassinats en secret de noies abans de ser atrapat per la policia. Ell compleix temps a la presó i és alliberat sota la nova identitat Masami Sakurane. Després dedica la seva vida a rastrejar la Nora i finalment coneix en Gosho (Volum 4). Es desperta del seu somni i es troba amb els vilatans i Yuuki. Després de no aconseguir que Yuuki el mossegui, ordena als vilatans que se'l mengin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada