Bloc personal,

dilluns, 6 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 9 (2018)

[222]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (41-45) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“La bogeria de Sakurane arriba al seu punt àlgid i provoca un frenesí amarat de sang que consumeix el culte i fins i tot el seu ‘déu’. Sense res que l'aturi, Sakurane posa la seva mirada en Gosho per completar el seu ritual d'ascensió. Però mentre pateix horrors indescriptibles, les seves súpliques interiors desperten a Okazaki del seu somni d'una dècada, i ell s'escapa…”

Crítica

La història comença a tenir cap i peus…

Finalment tornem a saber de Makoto… i, de retruc, també de l’escuarterat pel tren, Saku. O sigui que, malgrat estar pràcticament sense cap, els vampirs d’aquesta història es regeneren. Em sap greu per la Nora… ;-)

És difícil, per altra banda, construir un personatge tan malvat com Sakurane. Mira que l’he agafat mania! I aquest final, molt ben relatat, no m’ha agradat gens! Jo volia venjança!

El dibuix, tot i ser tan sublim, em sorprén contínuament amb coses bàsiques de manca de proporcions… és capaç de dibuixar coses bellíssimes i després, quan menys t’ho esperes, et presenta una composició que fa mal a la vista pel problema de falta de proporcions. Són coses que no acabo d’entendre d’Oshimi.

Resum (amb espòilers)

Un Saku parcialment regenerat mata els guàrdies de la instal·lació i allibera l'Okazaki. La parella troba una Nora desmembrada i li prenen el cervell conscient abans d'escapar. Saku és disparat pels agents i voluntàriament es deixa enrere perquè Okazaki escapi. Mentrestant, en Gosho no aconsegueix escapar mentre la Sakurane i els membres del culte es mengen el cos de Yuuki i afirmen ascendir com a vampirs. Després d'adonar-se que encara no pot beure sang, Sakurane intenta matar en Gosho. Okazaki, que segueix la veu d'en Yuuki, arriba a temps per salvar en Gosho. Sakurane demana a Okazaki que el converteixi en un vampir. Després d'escoltar la veu d'en Yuuki, l'Okazaki el mossega al coll.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada