Bloc personal,

dissabte, 4 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 3 (2016)

[216]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (11-15) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Durant l'incident amb els gamberros amb què s'ajuntava Yûki, un noi vampir apareix en sentir la desesperació de Makoto i acaba no només amb els matons, sinó que també ataca Yûki! En despertar, Makoto es troba ingressat a l'hospital, i aquest vampir, Saku, torna a buscar-lo amb intencions assassines. Encara amb la por al cos després de la intervenció de Nora, Makoto es llança a la recerca de Yûki, a qui amb prou feines li queda un hàlit de vida. Per desgràcia, quan aconsegueix trobar-lo…”

Crítica

Cada cop m’agrada més…

La millor notícia és que ja no cal fixar-se en el dibuix; ja comença a fluir sol, tot i que té les seves cosesetes, és clar… ;-) i només cal deixar-se portar per la història. Una bona dosi d’acció!

Resum (amb espòilers)

Okazaki localitza a Yuuki per l'olor de la seva sang i el salva. Yuuki és hospitalitzat, però després d'haver estat mossegat, es torna assedegat de sang. Gosho visita l'Okazaki i li fa confiar, dient que s'assembla al seu germà difunt a qui ella no va poder ajudar. A la nit, la Nora truca a Makoto i li demana que se'n vagi amb ella, compartint una mica de sang que va beure amb ell. Quan la mare d'en Yuuki el visita, ell li xucla la sang i la mata. Agents que coneixen el secret d'Okazaki intenten treure'l de casa seva, però Yuuki el salva. Yuuki li diu que han de fugir, però l'Okazaki visita la Nora amb ell per demanar ajuda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada