Bloc personal,

divendres, 10 de desembre del 2021

Okaeri Alice, vol. 1 (2020) (Welcome back Alice)

[224]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Okaeri Arisu - Welcome Back, Alice)

[ Drama, escolar, slice of life, shōnen, gender bender ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (publicació prevista per 2022 a Espanya)

5 capítols (1-5) + epíleg - 192 pàgines - 114 x 162 mm (C6)

Sinopsi

Whakoom:
“Yôhei, Kei i Yui han crescut junts. En entrar a secundària, Yôhei comença a sentir alguna cosa més que amistat per Yui. Tot i això, un dia veu com ella es declara a Kei i aquest la besa. Des d'aquell moment, Yôhei deixa de parlar amb el seu millor amic, que se'n va de l'institut per sorpresa al cap de poc temps, i continua sospirant per la noia des de la llunyania. Tres anys després, en començar batxillerat, Yôhei i Yui segueixen sent companys de classe, i Kei reapareix. Però ho fa com a noia…”

Crítica

L’Oshimi em fa emprenyar…

Em fa emprenyar perquè és el de sempre. Dibuixa sempre el mateix tipus de personatges en el que és difícil diferenciar de quina sèrie és. Dibuixa sempre la mateixa temàtica escolar. De vegades dibuixa fatal amb problemes de falta de proporcions i de vegades té una sensibilitat que et deixa enlluernat. Les històries sempre comencen si fa no fa igual i, quan te n’adones, ja t’han atrapat!

Llavors poc importa els defectes que li trobis, doncs estàs allà esperant amb ansietat el proper capítol… i més en aquest cas que la publicació encara està activa: tot just acaba de començar i “només” hi han tres volums recopilats. Capítols de publicació setmanal, uns quants més… segurament, a hores d’ara, ja hi ha material per un quart volum.

A sobre, el molt cabron, ara tracta un tema delicat i prou controvertit… és que ja m’ha atrapat des del primer volum!

Un personatge gender bender (aprofitarem que m‘he après una paraula nova), molt decidit i sense complexes, fa trempar indiferentment un noi i una noia. Endavant les atxes!

M’ha agradat molt l’epíleg reflexió i declaratiu d’intencions. Té molt bona pinta…


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada