Bloc personal,

divendres, 3 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 2 (2015)

[215]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (6-10) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Després de ser atacat en aquell carreró fosc, Makoto se sent estrany. Li molesta la llum del sol, sent olor de sang per tot arreu i, a més, no té gana. De tornada a l'institut, planta cara a Yûki i l'actitud dels altres cap a ell canvia. També coneix una agradable noia d'una altra classe, la Gosho. Una nit, mentre torna a casa amb bicicleta, Makoto es troba amb Shiraishi, la núvia de Yûki, que li demana ajuda: uns matons s'han endut el noi! Aleshores, quan ell intervé en la baralla…”

[ NOTA: tot aquest resum és el que la mateixa editorial posa pel volum 2, però en realitat és un resum del volum 1… ]

Crítica

La història em comença a enganxar…

El dibuix, sembla, comença a estabilitzar-se i marcar una estil determinat. Els efectes distorsionadors en moments de deliri, que ja havia vist a Aku no Hana (Las flores del mal), molt bé!

Resum (amb espòilers)

L'Okazaki i el Gosho surten amb Yuuki i Shiraishi i s'apropen. Una nit després d'anar a casa d'en Yuuki amb Shiraishi, l'Okazaki rep una trucada de Nunota. Quan l'Okazaki el coneix, descobreix que la colla va obligar a Nunota a preparar-lo per a una emboscada. Mentre colpeja l'Okazaki, la banda truca a Yuuki, que s'afanya a ajudar-lo. Quan una gota de sang entra a la boca d'Okazaki mentre intenta prendre represàlies, entra en un estat frenètic i envia un senyal a un vampir masculí anomenat Saku. En Saku ataca la banda i mentre intenta matar l'Okazaki, Yuuki l'ha colpejat amb un bloc de ceràmica. Quan en Saku mossega el coll d'en Yuuki, la sang brolla a la boca d'Okazaki, que se l'empassa. Tots els implicats en l'incident desapareixen, excepte Okazaki, que està hospitalitzat. Després de cinc dies, un Gosho i un Shiraishi preocupats s'assabenten a quin hospital va ser ingressat i el visiten. Okazaki promet trobar a Yuuki, però renuncia a la seva vida anterior, intentant tallar els llaços amb les noies. Saku més tard localitza l'Okazaki i revela que va amagar els cossos dels que va atacar en un dipòsit d'aigua del terrat. Quan en Saku intenta matar l'Okazaki penjant-lo davant d'un tren que s'acosta, l'Okazaki és salvat per la dona que l'havia atacat, anomenada Nora, i en Saku és desmembrat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada