Bloc personal,

diumenge, 12 de desembre del 2021

Okaeri Alice, vol. 3 (2021) (Welcome back Alice)

[227]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Okaeri Arisu - Welcome Back, Alice)

[ Drama, escolar, slice of life, shōnen, gender bender ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (publicació prevista per 2022 a Espanya)

6 capítols (12-17) - 192 pàgines - 114 x 162 mm (C6)

Sinopsi

Whakoom:
“La Mitami i el Youhei comencen a sortir junts, però amb la condició d’exclussivitat per part de la Mitami i de no dirigir-li la paraula al Kei, malgrat aquells desitjos sexuals, contradictoris per altra banda, però que s’han posat de manifest repetidament.”

Crítica

Masculinitat fràgil…

Justament això ja ho havia comentat en l’anterior volum, però aquest és el tema de fons de la història. Es poden fer moltes lectures a molts nivells, però al final és d’això del que va. Les persones per sobre del gènere.

De moment, tenim un pusil·lànime Youhei, al qui de moment no puc veure de la mania que l’he agafat des de la primera pàgina; un pesat Kei que traspassa totes les línies vermelles sense que ningú li hagi demanat, però que sap llegir els sentiments dels altres, malgrat estar passant ell mateix un petit infern; i una Mitami aparentment innocent, però molt manipuladora i possessiva.

Digueu-me clarivident, però aquí, tots menys el tontet del Youhei, estan fent apostes per veure qui guanya la partida en alguna juguesca que encara no hem vist, però que es comença a entrellegir pels aconteixements. O potser no, perquè res no és el que sembla…

Hi ha moments que és realment molt sensual amb una forta càrrega eròtica. M’està agradant molt. Se’m farà llarga l’espera de la lectura per capítols mensual… “no hi ha marxa enrere en aquest recargolat florir de joventut”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada