Bloc personal,

diumenge, 5 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 7 (2018)

[220]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (31-35) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Buscant respostes a les preguntes que encara la persegueixen, Yukiko Gosho s'enfronta sola a un misteriós culte obsessionat per la sang, el líder del qual no és altre que Sakurane, l'home responsable de les cicatrius al cos i la ment de Yukiko. Però Sakurane té la seva pròpia agenda i farà tot el possible per perseguir-la…”

Crítica

Històries paral·leles…

Comencem un nou relat amb un suposat misteri de sectes amb la Gosho com a protagonista principal buscant els desapareguts –des de fa deu anys– companys Okazaki i Yuuki.

Tot una mica lent pel meu gust. Sort que al final de l’últim capítol s‘anima una mica… fins i tot massa. Massa violència en una història de vampirs, és correcte queixar-se d’això? Al final, no sé pas ni el que vull…

Resum (amb espòilers)

Gosho es cola a la comuna, un culte anomenat Blood of Happiness, a la nit, atret per la seva església i el soterrani. És abordada per habitants enfadats, que sospiten que està amb els mitjans de comunicació, però Sakurane, el seu líder, apareix i la dóna la benvinguda com a convidada. L'endemà al matí, es troba amb Sakurane i ell li admet a punta de ganivet que tant l'Okazaki com la Yuuki són al soterrani. Ella assisteix a la seva assemblea, on tothom porta caputxes i canta, i Sakurane la fa donar una ofrena de sang en un calze als seus "déus". Ell la porta al soterrani, on ella troba un Yuuki que no respon a una cel·la, i Sakurane li dóna sang. Sakurane amenaça amb tallar la gola d'en Gosho per intentar despertar en Yuuki, però ell no reacciona i la Sakurane la tanca amb ell per intentar que parli. Al llarg de cinc dies, Sakurane la talla i la tortura cada cop més quan no obté resultats. Kiyoshi, un noi de la comuna que s'interessa per Gosho, es troba amb Sudo colant-se per la nit. Sudo suplica el parador d'en Gosho, però quan diu a Sakurane un assassí, Kiyoshi alerta els altres i Sudo queda inconscient. Quan arriba, demana veure en Gosho i Sakurane el porta a l'església. Quan veu l'estat d'en Gosho, Sudo s'enfada i carrega contra Sakurane, que treu un ganivet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada