Bloc personal,

dilluns, 29 de novembre del 2021

Las flores del mal - 1 (2010)

[202]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Aku no Hana - The Flowers of Evil)

[ Shōnen, coming-of-age, drama psicològic, suspens ]
Tu manga online
Norma Editorial

6 capítols (1-6) - 208 pàgines b/n - 115 x 175 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Un recargolat thriller psicològic ambientat en un institut. Takao Kasuga és un estudiant de preparatòria apassionat de la literatura enamorat de l'obra de Baudelaire. Un dia troba la roba de gimnàstica de Nanako, la noia que li agrada i, gairebé sense adonar-se'n, se l'emporta. Més tard descobreix que Nakamura, una noia a qui ningú no suporta, n'ha estat testimoni, i aquesta li imposa un preu pel seu silenci…”

Crítica

De moment, bastant sorprenent!

Després de l’impacte que m’ha suposat Rastros de sangre (Chi no Wadachi), ara he començat a investigar l’obra d’aquest autor, Shūzō Oshimi, i he vist que té aquest manga, entre molta altra producció, del que també n’han fet una sèrie de 13 capítols (i un live action també) que, per suposat, també veuré.

Estic una mica confós amb la categorització demogràfica: aquest és shōnen i Rastros de sangre (Chi no Wadachi) és seinen. No sé veure que una història sigui per nois joves i l’altra per adults: ho veig tot igual. Sí és veritat que el tipus de dibuix és més normatiu del que és considerat manga shōnen, però la història, tot i que encara no s’ha començat a complicar, no m’ho sembla pas.

Li he fet una ullada al primer capítol de la sèrie i –sí és veritat que la història sembla millor explicada– el tipus d’animació més real, feta sobre persones reals, no m’acaba de fer el pes. En aquest cas m’agrada més la fantasia del manga… a veure si acabo pensant el mateix al final del manga i de la sèrie.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada