Bloc personal,

dimarts, 30 de novembre del 2021

Araburu Kisetsu no Otome-domo yo. (2019) S01 (O Maidens in Your Savage Season)

[171]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Masahiro Andō, Takurō Tsukada
Guió: Mari Okada
Veus de doblatge: Hiyori Kono, Chika Anzai, Momo Asakura, Sumire Uesaka, Tomoyo Kurosawa,

[ Animació, comèdia, drama, shōnen, coming-of-age ] 12 capítols de 23 min

Sinopsi

IMDb (7,3):
“Les noies d'un club de literatura de secundària fan un petit trencaclosques per conèixer-se: responen a la pregunta: ‘què és una cosa que vols fer abans de morir?’ Una de les noies exclama: ‘sexe’. No ho saben, el remolí que desencadena aquesta paraula empeny cadascuna d'aquestes noies, amb diferents orígens i personalitats, cap als seus propis camins maldestres, divertits, dolorosos i emocionals cap a l'edat adulta.”

Crítica

Lleugera, divertida i desenfadada…

En principi, una sèrie simple i senzilla, sense grans complicacions per no haver-ne d’estar massa pendent. Això sí, amb un plantejament sorprenent al principi per enganxar, però que després, mica en mica, hi va afegint elements molt interessants i que, com a mínim, són per plantejar-se.

La sèrie proposa un grup de cinc noies a segon de preparatòria (16 anys) en el club de literatura que s’enfoca bàsicament en literatura eròtica quan, en cap cas, cap d’elles té ni experiència sentimental ni molt menys sexual, però conduïdes per aquestes lectures comencen a plantejar-se la possibilitat de tenir sexe.

Sobretot, a part de l’argument sorprenent i original, el que té de bo és que és divertida i desenfadada. M’ho passat molt bé i he rigut força!

En la meva manera de veure les coses, pel fet de ser una història de cinc noies, que explica com pensen, totes les seves indecisions i dubtes, jo diria que la demografia a qui va dirigida són les noies i, per tant, hauria de ser shōjo. Però no: és shōnen… en fi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada