Bloc personal,

diumenge, 14 de juliol del 2024

Sasayaku You ni Koi o Utau (2024) S01
(Whisper Me a Love Song)

[527]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Akira Mano
Guió: Hiroki Uchid (manga: Eku Takeshima)
Música: Hiroshi Sasaki, Wataru Maeguchi
Estudi: Cloud Hearts, Yokohama Animation Laboratory
Veus de doblatge: Hana Shimano, Asami Seto, Mikako Komatsu
Emissió: 14/04/24 - 29/06/24
Títol original: ささやくように恋を唄う

[ Animació, música, romanç, escolar, yuri ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,14) (9.502)

Sinopsi

IMDb (7,7) (115):
“En una cerimònia d'entrada a l'escola secundària, una banda actua i l'estudiant de primer any Himari se sent atreta per la vocalista Yori. Més tard, la Himari s'acosta a la Yori, dient que és una fan. Però la Yori entén malament el seu significat i així comença una història plena de malentesos.”

Crítica

Un yuri musical molt correcte… suspès a falta de dos capítols!

Basada en un manga yuri d’Eku Takeshima actualment en publicació des de 2019 amb un total de nou volums. Popularment se la pot trobar sota el títol Sasakoi.


Vintena sèrie (20 de 22) d’anime finalitzada i última de la temporada primavera 2024 (les altres dues fins arribar a les 22 continuen la propera temporada).


Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada primavera 2024

5/5
Hibike! Euphonium (2024) S03
(TSound! Euphonium)

5/5
Kaijū 8-gou (2024) S01
(Kaiju No. 8)

4/5
Girls Band Cry (2024) S01
 

4/5
Ōi! Tonbo (2024) S01
(Hey! Tonbo)

4/5
Yoru no Kurage wa Oyogenai (2024) S01
(Jellyfish Can't Swim in the Night)

4/5
Wind Breaker (2024) S01
 

4/5
Tensei shitara Slime Datta Ken (2024) S03
 (temporada doble; primera part) 
(That Time I Got Reincarnated as a Slime)

4/5
Tonari no Yōkai-san (2024) S01
(The Yōkai Next to Me)

4/5
Shinigami Bocchan to Kuro Maid (2024) S03
(The Duke of Death and His Maid)

4/5
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! (2024) S03
(KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World!)

4/5
Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū (2024) S02
 (temporada doble; segona part) 
(Tsukimichi: Moonlit Fantasy)

4/5
Kimetsu no Yaiba: Hashira Geiko-hen (2024) S04
(Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc)

4/5
T.P Bon (2024) S01 (ONA)
(Time Patrol Bon)

3/5
One Room, Hiatari Futsū, Tenshi-tsuki. (2024) S01
(Studio Apartment, Good Lighting, Angel Included)

3/5
Shūmatsu Train Doko e Iku? (2024) S01
(Train to the End of the World)

3/5
Yuru Camp △ (2024) S03
(Laid-Back Camp)

3/5
Hananoi-kun to Koi no Yamai (2024) S01
(A Condition Called Love)

3/5
Bartender: Kami no Glass (2024) S01
(Bartender: Glass of God)

3/5
Ōkami to Kōshinryō: Merchant Meets the Wise Wolf (2024) S01
 (temporada doble; primera part) 
(Spice and Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf)

3/5
Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (2024) S02 Part 2
(Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation)

3/5
Sasayaku You ni Koi o Utau (2024) S01
(Whisper Me a Love Song)

3/5
Grimm Kumikyoku (2024) S01 (ONA)
(The Grimm Variations)

Ø
2/5
Ø
1/5



Resum (amb espòilers)

La Yori Asanagi és una noia madura en molts aspectes, però encara és pura quan es tracta de romanç. Aquest sentiment es demostra quan una alumna, la Himari Kino, de sobte li confessa amor després de l'actuació de la seva banda a la cerimònia d'obertura de primer any.

Confosa i sorprès, la Yori demana consulta a les seves amigues, però elles se’n burlen dient que està experimentant l’amor. La Yori aviat es decideix i intenta retornar els sentiments de la Himari, però en un gir dels esdeveniments, s'adona que el que la Himari estimava no era ella, sinó la seva música!

A mesura que la Yori continua buscant el seu amor per la Himari, promet fer que la Himari s'enamori d'ella. Tanmateix, aquest amor apassionat florirà o no serà correspost?

==

1.- El terrat, una guitarra i Senpai. El primer dia de secundària, Himari Kino assisteix a una actuació de recepció de primer any de la banda de l'escola SSGIRLS i queda impressionada pel seu vocalista temporal, Yori Asanagi. Després de l'actuació, Himari es troba amb Yori i li diu que es va enamorar a primera vista. Interpretant això com una confessió, la Yori es troba enamorant-se d'Himari a primera vista. Estimulada pels seus amics, la Yori es troba amb Himari al terrat de l'escola i respon a la seva confessió, només per descobrir que l'"amor a primera vista" d'Himari no era del tipus romàntic i que només era una fan de la seva música. Malgrat això, la Yori està decidida a fer que Himari s'enamori d'ella de veritat i comença a trobar-se amb ella regularment al terrat perquè pugui escoltar-la cantar.

2.- Amor, una cita i… Quan la pluja fa impossible trobar-se al terrat, Himari ve a la classe de la Yori per fer diferents plans per després de l'escola, trobant-se al baixista de SSGIRLS, Aki Mizuguchi, pel camí. Himari convida a la Yori a una cita al centre comercial durant el cap de setmana, la notícia de la qual sorprèn a l'Aki quan la Yori li explica. Durant la cita, Himari parla de la seva admiració pel cant de la Yori a l'escenari, la qual cosa la porta a plantejar-se tornar a fer-ho. Al final de la cita, la Yori li diu a Himari per endavant que vol sortir amb ella de veritat. Himari, adonant-se que l'anterior confessió d'amor a primera vista de la Yori era seriosa, es preocupa perquè el seu propi amor sigui diferent.

3.- Confessió i vacil·lació. No havent experimentat mai un amor romàntic abans, Himari es posa en conflicte sobre com respondre a la confessió de la Yori i recorre a la seva millor amiga i la germana petita de l'Aki, Miki, per demanar consell. Més tard, la mare d'Himari li explica com ella i el seu pare van començar a sortir, afirmant que inicialment el va rebutjar quan ell va confessar per primera vegada, però que finalment es va enamorar d'ell. L'endemà, Himari li diu a la Yori que vol passar més temps amb ella per veure si desenvoluparà sentiments romàntics abans de decidir si sortir amb ella o no. Volent que Himari s'enamori d'ella de veritat, Yori demana a SSGIRLS que la deixin unir-se com a membre oficial de la seva banda.

4.- Progrés, impaciència i una resolució tranquil·la. Quan la Yori comença a practicar amb SSGIRLS per preparar el concert del Light Music Club, Himari, que necessita una manera de passar el temps els dies en què no pot trobar-se amb la Yori, decideix unir-se al Club de Cuina, dirigit per l'estudiant de 2n Momoka Satomiya. Quan l'Himari informa de la notícia a la Yori, la Yori comença a sentir-se gelosa en sentir-la parlar de Momoka, cosa que l'Aki s'entén ràpidament. L'endemà, quan Himari arriba a casa d'en Miki, l'Aki, frustrat perquè l'Himari posposava donar una resposta adequada a la Yori indefinidament, li diu que està enamorada de la Yori romànticament i que està disposada a portar-la si no ho és.

5.- Tornar a casa, una reunió i una promesa. Després de l'advertència de l'Aki que no pot aguantar la resposta a la Yori per sempre, la Himari rep alguns consells de Momoka, dient-li que potser ja hi ha sentiments d'amor dins d'ella. Més tard, mentre Himari i Yori caminen junts cap a casa, la gelosia de la Yori torna a augmentar quan la Momoka ve a tornar el telèfon d'Himari. Després que els dos parlin entre ells sobre les seves preocupacions, la Yori li diu a la Himari que li doni resposta després del concert del Light Music Club, on espera enamorar-la. Un altre dia, quan la Yori acaba d'escriure la cançó que vol interpretar, la Himari ve a conèixer els SSGIRLS, on sent gelosia per les interaccions de la Yori i l'Aki. Mentre la Yori i l'Himari fan plans per comprar accessoris per al concert, la Momoka rep les entrades per al concert de la seva amiga, l'antic vocalista de SSGIRLS, Shiho Izumi.

6.- Amor a primera vista i el gran dia. Himari i Yori van a comprar roba que volen que l'altre es portin per al concert, després del qual Himari li compra unes arracades a la Yori per a la seva actuació. El dia del concert, la Yori canta la cançó que havia escrit per a Himari, expressant el seu amor per ella. Després d'escoltar la cançó, Himari finalment s'adona que està enamorada de la Yori i accepta sortir amb ella. Més tard, quan els SSGIRLS s'assabenten que han de sotmetre's a audicions per participar en el proper festival escolar, s'enfronten a Shiho, que mostra hostilitat tant cap a l'Aki com en la Yori.

7.- El passat, una cançó i un secret. Himari acaba trobant-se amb Shiho quan apareix al club de cuina, revelant que està en una banda al costat de la Momoko i el seu amic en comú Hajime Amasawa. Mentrestant, la Yori ve a casa de l'Aki per preguntar-li què va passar entre ella i la Shiho. Shiho, que havia estat expulsada de diversos grups perquè no els agradava la seva actitud, va ser convidada per Aki a formar una banda amb ella. Llavors, de sobte, un dia, la Shiho va deixar la banda després de barallar-se amb l'Aki per no prendre's la banda seriosament, afirmant que havia volgut deixar-ho tot el temps. El dia de les audicions, després que SSGIRLS faci una actuació ben rebuda, la banda de Shiho, Laureley, fa una actuació que descobreix tothom. Després, en Shiho s'enfronta a l'Aki, dient-li que sap que està enamorat de la Yori.

8.- Un vell somni i un amic. Com que l'Aki es queda desconcertada per les paraules de la Shiho, la Yori suggereix que la veritable raó per la qual Shiho va deixar SSGIRLS potser no és el que va dir que era. Amb la Shiho tossuda sobre les seves veritables raons, l'Aki llança un repte que si SSGIRLS aconsegueix més vots que Laureley al festival cultural, la Shiho li ha de dir la veritat. Després d'assabentar-se de l'enfrontament de la Yori, Himari es troba amb Shiho treballant en una cafeteria i li pregunta què la va fer decidir a convertir-se en músic professional. Fa temps, Shiho, que perseguia el violí, es va fer amic d'un altre violinista anomenat Kyou. No obstant això, després de perdre contra Kyou en un concurs de violí, Shiho es va sentir aclaparat per la gelosia i va trencar les coses amb Kyou, i finalment no va poder tocar el violí. Encara sense voler renunciar a la música, Shiho va decidir agafar la guitarra, a la qual havia renunciat, per tal de superar-la així.

9.- Un pla, un error i una commoció. Creient que l'Aki i la Shiho podrien compensar-se si se'ls tingués l'oportunitat, Himari organitza una sessió de prova per reunir a SSGIRLS i Laureley. En saber que Himari i Yori estan sortint, però, de sobte, la Shiho afegeix una condició a la seva aposta amb l'Aki perquè Himari s'ha de convertir en el gerent de Laureley fins al dia del festival. No volent que l'aposta fallés, Himari accepta els termes, amb Shiho oferint-li una sol·licitud si ajuda a Laureley a guanyar. Durant les vacances d'estiu, mentre els SSGIRLS es reuneixen per pensar una nova cançó per cantar al festival, Laureley planeja portar a Himari amb ells per explicar com es van formar.

10.- Vells records, vells sentiments. xxx.

11.- xxx. xxx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada