Bloc personal,

diumenge, 30 de juliol de 2017

Star Trek: First Contact (1996)
[511]

Caldria estar al dia amb les últimes temporades d’Star Trek: The Next Generation (1987-94)…Lorem ipsum.Aquesta és la que fa 8 dins la “mitologia” Star Trek i no porta número perquè són els personatges televisius d’Star Trek: The Next Generation (1987-94) i de la pel·lícula anterior, Star Trek: Generations (1994) (la que feia 7). Teòricament la 7 continua la història de la sèrie televisiva i aquesta, la 8, continua l’anterior pel·lícula, però si és així, aquí fallen coses de raccord… El capità Picard ja ha estat assimilat pels Borg, el Data pot connectar i desconnectar a voluntat el xip emocional i el Geordi ja no porta ulleres perquè té els ulls biònics.

Tinc els meus records mal ordenats perquè em sembla que aquesta la confonia amb l’anterior. La veritat és que està més que bé. La història està molt ben filada, explicada i, encara que no haguem vist els captíols finals de la sèrie, s’entén tot perfectament.

Aquesta pel·lícula es va estrenar, un cop acabada la sèrie de televisió el 1994, en el mateix moment que feien dues sèries més: entre la 4a i 5a temporada d’Star Trek: Deep Space Nine (1993-99) i entre la 2a i 3a temporada d’Star Trek: Voyager (1995-2001)

APUNTS: En l’anterior pel·lícula es van carregar la USS Enterprise NCC-1701-D de la sèrie televisiva (dos cops) i en aquest nou episodi tenim nau nova, la USS Enterprise NCC-1701-E. Una mica lletjota pel meu gust… més semblant a la que “munta” el capità Kirk abans de desaparèixer l’Enterprise B que no pas a l’Enterprise E de The Next GenerationIMDb (7,6):
“Els Borg viatgen en el temps amb la intenció d’evitar el primer contacte de la Terra amb una espècie alienígena i poder assimilar-los en el futur. El capità Picard i la seva tripulació els persegueixen per assegurar-se que Zefram Cochrane faci que el seu primer vol arribi a la velocitat warp.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada