Bloc personal,

dissabte, 19 de gener del 2019

Gunnm (Battle Angel Alita) 4 (1993)

[108]

Valoració



Fitxa tècnica

Yukito Kishiro (guió, dibuix i tinta)
(Gunnm - Battle Angel Alita)

[ Manga seinen, cyberpunk, postapocalíptic, ciència ficció ] (ed. 2018)
Ivréa

5 capítols (18-22) - 214 pàgines - 128 x 180 mm (14 mm gruix)

Sinopsi

Whakoom:
“Al segle 26 la Terra està devastada i serveix merament d’abocador d’escombreries per a la població de Salem, la ciutat flotant a la qual van poder emigrar només els privilegiats. La protagonista, Gally, és una cyborg les restes de la qual apareixen en un desballestament. Encara li funciona el cap però no té memòria de la seva vida anterior. Ido, un científic idealista però pragmàtic, la reconstrueix i li dona un nou cos. A Gally se li complica una mica la seva nova vida quan descobreix que Ido és un caça-recompenses (d’alguna manera ha de pagar-se els recanvis) i decideix ser-ho ella també. Encara que sigui amnèsica manté intactes els seus reflexos i memòria muscular, sent una gran lluitadora. Al mateix temps que fa amics i enemics, que voldran portar-la a la ciutat del cel o esquarterar-la segons el cas, Gally va descobrint com funciona el món i quin serà el seu lloc en aquest… o en un altre.”

Crítica

Segueix interessant…

Però jo m’estic desinflant. La història està molt bé, ben dibuixada i ben argumentada, però li estic perdent l’interés al tipus de lluites sense final… Tard o d’hora m’acabo cansant de tot.

Resum (amb espòilers)

Gally lluita contra els millors competidors de la segona divisió i els venç a tots un per un a la vegada que els recluta per competir contra el campió de la primera divisió. En la carrera final, el campió es desfà ràpidament dels ajudants de Gally alhora que aquesta continua rebent imatges i records d’una gran muntanya vermella i un instructor que, sembla, en el seu moment la va convertir en el que és. Òbviament guanya al campió convertint-lo en estàtua.

Ha promès que, quan acabi aquesta carrera, deixarà el Motorball. Ho farà?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada