Bloc personal,

diumenge, 28 de juliol del 2019

Stranger Things (2019) S03

[89]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Matt Duffer, Ross Duffer
Actors: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder

[ Drama, fantasia, terror ] 8 capítols de 49-77 min.

Sinopsi

IMDb (8,9):
“Quan un nen desapareix, la seva mare, un cap de policia, i els seus amics han d’afrontar forces terrorífiques per recuperar-lo.”

Crítica

M’ha agradat força…

No és una sèrie que m’atregui especialment, però haig de reconèixer que aquesta tercera temporada han sabut reunir els elements i els tempos necessaris perquè es faci interessant per a tots.

Resum (amb espòilers)

Els rusos estan en territori americà camuflats intentant reobrir el portal segellat. Mentrestant, les restes del monstre que van aconseguir alliberar en l’exorcisme de la segona temporada i no van poder tornar pel portal, s’estan reorganitzant, primer amb rates i després amb humans, per formar un exèrcit que, convenientment deconstruït en forma de vísceres, formen un nou monstre gegant que té per objectiu acabar amb Eleven, el seu únic enemic.

Els protagonistes principals, agrupats en tres grups diferents i per diferents vies, van descobrint el què de tot plegat fins que finalment es reuneixen i, tots junts, acaben amb el monstre. Els rusos, però, sembla que estan investigant amb un nou demogorgon…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada