Bloc personal,

dissabte, 28 de desembre del 2019

The Boys (2019) S01

[109]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Eric Kripke, Evan Goldberg, Seth Rogen
Actors: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr

[ Acció, comèdia, crim ] 8 capítols de 55-66 min.

Sinopsi

IMDb (8,8):
“Un grup de vigilants es proposa desemmascara els superherois corruptes que abusen dels seu superpoders.”

Crítica

Fosca, però massa plana…

M’ha agradat la irreverència de mostrar els “bons” com humans amb les seves coses dolentes. No m’ha agradat que no hi hagi una mica de rerafons, més enllà del normal i corrent en aquest tipus de sèries.

Resum (amb espòilers)

The Boys està situat en un univers on les persones superpoderades són reconegudes com a herois pel gran públic i propietat de la poderosa corporació Vought International, que les comercialitza i els monetitza. Al marge de les seves heroiques persones, la majoria són arrogants i corruptes. La sèrie se centra principalment en dos grups: el Seven, el principal equip de superherois de Vought International, i el titulat Boys, vigilants que busquen mantenir els herois corruptes.

Els nois són dirigits per Billy Butcher, que menysprea a totes les persones superpoderades, i els Set són dirigits per la egotística i inestable Homelander. A mesura que es produeix un conflicte entre els dos grups, la sèrie també segueix els nous membres de cada equip: Hugh "Hughie" Campbell of the Boys, que s'uneix als vigilants després que la seva nòvia sigui assassinada per un dels set; i Annie Janer / Starlight of the Seven, una jove i esperançada heroïna obligada a enfrontar-se a la veritat sobre els herois que admira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada