Bloc personal,

dimarts, 15 d’agost de 2017

Game of Thrones S07

Segueixo Game of Thrones des del capítol 1 de la primera temporada. Des del principi m’ha semblat una sèrie diferent i molt interessant. Però hi han hagut temporades i capítols que han estat d’allò més avorrits i, sobretot, sonsos. Haig de reconèixer que tot i seguir-la, només m’ho vaig començar a passar bé en el moment que sortien els personatges “irreals”: els dracs, els caminants blancs, els zombies, els gegants… I no sé si per portar una mica la contrària, en el punt en que tothom lloava les grandeses de la sèrie jo en començava a estar una mica fart… molta superproducció, molta tonteria, però la sèrie estava d’allò més avorrida –si li treiem aquells moments molt puntuals que per nassos havien de capgirar-ho tot, és clar–.

Doncs justament en aquest punt ha començat la setena temporada i ja no sé si sóc jo o és que realment hi ha hagut un canvi molt gran, radical diria jo, però a millor. Els capítols estan tots molt interessants (de moment, havent vist el capítol 5è, el millor per mi ha estat el 4t que sincerament penso és una petita joia). I no és ja només la història que expliquen, els personatges que ja coneixem que tornen una vegada més a fer de les seves, sinó que la il·luminació i la fotografia estan sent excel·lents i aquelles coses de vestuari que fins ara passaven desapercebudes –parlo per mi, és clar– ara prenen protagonisme i tot té sentit. Però és que a més no hi han capítols anodins i altres excessívament carregats, sinó que ara està tot més compensat.

El cas és que aquests dos últims capítols han estat excel·lents a tots nivells i, per tal com s’està desenvolupant la història –i sense haver llegit les novel·les (ni ganes, la veritat)–, el millor de Game of Thrones està per arribar i molt em temo que arribarà en aquesta mateixa temporada. Només cal veure el cartell de la setena temporada –que per cert, he tardat bastant temps en donar-me compte del què s’hi representava–: un drac treient foc gèlid i cavalcat per un caminant blanc… hi han més dracs o s’hi ha convertit? És un dels tres dracs que ha mort i ara és zombie?

Cap comentari:

Publica un comentari