Bloc personal,

dimecres, 30 d’agost del 2017

Star Trek: Voyager (1996-97) S03




[36]

La temporada més justeta fins ara…

Aquesta temporada ha començat molt malament. Capítols molt mediocres. Fins i tot una oportunitat que tenien de fer justícia a la, per a mi, millor pel·lícula dels personatges originals –Star Trek IV: The Voyage Home (1986)– ha quedat molt desdibuixada i ha anat a pitjor per un mal plantejament.

Els uniformes que sempre m’han fet gràcia, ja vaig comentar que eren monos de treball i justament en aquest doble capítol fan que tot el que envolta el nom Star Trek sembla que sigui cartró pedra… Tot i estar disposat a la mentida que és la ficció, no hi ha res creïble.

Amb tot, en els darrers capítols d’aquesta temporada hi han hagut coses interessants i s’ha notat un treball en el vestuari i les segones i terceres equipacions (tratjes alternatius) i tenen atractiu. S’han vist ganes de començar una bona 4a temporada.

Al mateix temps que estaven emetent aquesta sèrie, també es podia veure Star Trek: Deep Space Nine (1993-99) en la seva 5a temporada.

APUNTS: Aquests són la nau (USS Voyager NCC-74656), l’uniforme i el comunicador en aquesta sèrie i temporada.



26 capítols de 45 minuts.



IMDb (7,7):
“A l’altra punta de la galàxia, a setanta-cinc anys de distància a màxima velocitat warp de la Federació, la nau estelar USS Voyager NCC-74656 ha de cooperar amb els rebels maquis per poder tornar a casa.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada