Bloc personal,

dimecres, 7 d’agost del 2019

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

[741]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Quentin Tarantino
Guió: Quentin Tarantino
Actors: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah

[ Acció, crim, thriller ] 1h 51min

Sinopsi

IMDb (8,1):
“Després de despertar-se d’una coma de quatre anys, una ex-assassina busca venjança en l’equip d’assassins que la van trair.”

Crítica

Genial!

Una altra d’aquestes que, incomprensiblement, no havia vist. Potser havia vist la coreografia de la lluita final amb la xinesa… res més.

Resum (amb espòilers)

Bill li fot un tret al cap a Mamba Negra, una de les integrants d’un equip d’assassins a sou que tenia preparat per atendre els seus negocis. La noia, però, no mora i queda en coma amb una placa de metall al cap. La filla de la que estava prenyada, però, la perd… o això es pensa. En despertar del coma, va anotant els noms del grup d’assassins que la van donar per morta i va acabant amb cadascun d’ells.

Primer amb els violadors de l’hospital. I després amb la noia negra que ara també té una filla, però no té cap problema d’acabar amb ella en la seva presència. L’objectiu final és matar Bill. La traca final de la pel·lícula, però, és la mort de la xina i el seu esquadró, una coreografia digna del millor Bruce Lee, per la qual cosa necessitarà una katana molt especial feta a la seva mida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada