Bloc personal,

dijous, 8 d’agost del 2019

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

[742]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Quentin Tarantino
Guió: Quentin Tarantino
Actors: Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah

[ Acció, crim, thriller ] 2h 17min

Sinopsi

IMDb (8,0):
“La núvia continua la seva recerca de venjança contra el seu antic amant Bill, el seu germà Budd i la traïdora borni.”

Crítica

Imprescindible!

Aquesta sí recordo haver-la vista, almenys en la seva major part, però també recordo no haver entès gairebé res… és clar, no havia vist la primera part.

Tot i reconèixer que és genial, també cal dir que hi ha moments que fa bola… és difícil de digerir si no vas molt predisposat a saber el que et trobaràs.

Resum (amb espòilers)

Continua la venjança de la Mamba Negra. Primer li toca el torn a Budd, tot i que primer l’agafa desprevinguda i l’enterra viva. Coneixem el seu passat aprenent arts marcials i, de pas, expliquen com surt d’una caixa de fusta enterrada sota dos metres de terra… ;-)

Mentrestant Budd ha venut la katana a l’altra integrant del grup d’assassins per un milió de dòlars. El que no sap és que li han parat una trampa, així que és mort per la picada d’una serp molt verinosa i quan l‘assassina surt de la caravana amb la katana i els diners, Mamba Negra entra en acció i, després d’una lluita impossible dins la caravana, li arrenca l’únic ull que li quedava.

Ara li toca a Bill, però quan es presenta a la seva casa es troba amb la seva pròpia filla que Bill ha criat els quatre anys que ha estat en coma i no sabia que tenia. Després d’un monòleg, en la meva opinió, pesadíssim, Bill li explica com ha anat creixent la nena i li retreu haver decidit marxar sense consultar-li a ell. Finalment, tot i esperar una lluita inacabable com la de la xinesa, el conflicte és resolt en quatre gestos aplicant la tècnica de fer-li esclatar el cor a les quatre pases i Bill mora. Ella s’emporta la nena i “colorín colorado, este cuento se ha acabado”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada