Bloc personal,

dissabte, 24 d’agost del 2019

Mugen no jûnin (2017) (Blade of the Immortal)

[752]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takashi Miike
Guió: Hiroaki Samura (manga), Tetsuya Oishi
Actors: Takuya Kimura, Hana Sugisaki, Sôta Fukushi

[ Acció, drama ] 2h 20min

Sinopsi

IMDb (6,8):
“Manji, un samurai altament qualificat, es maleït amb la immortalitat després d’una llegendària batalla. Corprès pel brutal assassinat de la seva germana, Manji sap que només lluitant contra el mal recuperarà l’ànima. Promet ajudar una jove que es diu Rin a venjar els seus pares, que van ser assassinats per un grup d’espasachines dirigits pel guerrer despietat Anotsu. La missió canviarà Manji de manera que mai no s’imagina.”

Crítica

Per mi molt bona…

Aquest tipus de pel·lícules ja m’agraden d’entrada. Si a més a més està ben feta com és el cas i no només això sinó que té un punt de qualitat, doncs voilà

Resum (amb espòilers)

Un samurai intenta en tot moment protegir la seva germana, però uns bàndals volen acabar amb ell i per humiliar-lo maten salvatgement la seva germana davant seu. Ell sol, contra cent samurais els mata a tots, un a un en una batalla èpica. Ell, però, acaba molt malferit i desfigurat. Quan ja es donava per mort, una anciana li posa uns cucs a la boca i el fa sanar de totes les ferides, fins i tot els membres amputats recobren el seu lloc original. No només queda sa, sinó que, a més, es torna en immortal.

Cinquanta anys després una colla d’alborotadors van buscant brega escola per escola d’arts marcials i eliminant tots els que practiquen una determinada disciplina. El sensei mestre d’una d’aquestes escoles és assassinat, la dona violada i raptada i la filla busca venjança. La casualitat fa que aquesta noia jove tingui la mateixa aparença física que la germana del samurai immortal i que aquesta acudeixi a ell per contractar-lo com a guardaespatlles mentre busca els assassins del seu pare per matar-los.

Aquesta gent que va eliminant d’arrel les demés escoles d’arts marcials van imposant la seva autoritat fins el punt que pacten amb el govern ser-ne els mestres. El cap d’aquesta nova escola va ser alumne de l’avi de la noia que busca venjança, però en va ser expulsat injustament i finalment mort, per la qual cosa buscava venjança. Mentrestant, les veus que hi ha un immortal fan que tothom intenti matar-lo, tot i que per més que l’ensartin en espases o el desmembrin, sempre acaba recuperant la vida i els membres i acaba matant els seus oponents.

Fins el dia que es troba amb un immortal com ell, que li posa un verí pels cucs que porta al cos i les ferides li són més difícils de curar. Tot perquè, justament algú pugui acabar amb ell després de més de dos-cents anys sense morir. Un cop mort, més assassins intenten acabar amb ell, alguns de part de la nova escola, altres independents.

I així es van succeint batalles i més batalles perfectament coreografiades fins la batalla final en que el cap de la nova escola ha de lluitar contra el govern que l’ha traït, però s’acaba aliant amb la noia i el seu guardaespatlles immortal fins derrotar-los a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada