Bloc personal,

dimecres, 1 de gener del 2020

El vecino (2019) S01

[110]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Miguel Esteban, Raúl Navarro
Actors: Quim Gutiérrez, Clara Lago, Adrián Pino

[ Comèdia ] 10 capítols de 25-33 min.

Sinopsi

IMDb (6,4):
“Javier està passant per un mal pegat: gairebé no pot arribar a final de mes, el seu negoci de samarretes amb eslògans desmotivatius no els crida l'atenció i la seva relació amb Lola està tremolant. El mínim que necessitava era que un extraterrestre caigués sobre ell i li transferís els seus poders abans de morir.”

Crítica

Quim Gutiérrez genial!

No soc gens asertiu quan haig de veure una sèrie espanyola. Hi han una sèrie de condicionants –i prejudicis també– que em fan fugir com ànima en pena quan en veig qualsevol fragment. Des de la falta vocalització fins els guions amb diàlegs tontos que els actors mai saben interpretar correctament. No és el cas del Quim Guitiérrez, que ha fet que aquests diàlegs tontos –els que parlem en el dia a dia començant frases sense acabar, per exemple– siguin perfectament creïbles. Potser perquè tot s’encomana, la Clara Lago, en aquest cas concret, sembla que aquest aspecte també el millora, tot i que res a veure amb el Quim.

Resum (amb espòilers)

El vecino segueix la història d’un home indefens, que un dia obté inadvertidament un poder misteriós. Amb l'ajuda de la seva amiga veïna, comença a dominar les seves noves habilitats per lluitar contra el mal i, al mateix temps, amaga-les de l'ull públic, inclosa la seva sospitosa exparella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada