Bloc personal,

diumenge, 5 de gener del 2020

Lost in Space (2019) S02

[111]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless
Actors: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall

[ Aventura, drama, ciència ficció ]
10 capítols de 39 - 54 minuts

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Després d’un aterratge forçat en un planeta alienígena, la família Robinson lluita contra totes les adversitats per tal de sobreviure i escapar, però estan envoltats de perills ocults.”

Crítica

Amb altibaixos, però amb molt bon nivell…

No ens enganyem, la sèrie està més bé. Però hi han coses de plantejament que ja en aquesta segona temporada no sabia del tot segur si les passaria com “normals”, així que vaig començar bastant escèptic. I efectivament havien coses que no m’agradaven, però n’hi havia altres que sí i vaig continuar mirant-me-la, fins que al final he acabat reconeixen que està molt bé, tot i que hi han hagut coses que, com dic, grinyolaven bastant i, com últimament el meu nivell de tolerància és bastant prim, he estat a punt de deixar-la a mitges.

Sembla també que hi ha un redistribució d’importància dels personatges de la sèrie. En la primera temporada, a part de la mare, el protagonista se l’emportava el nen i el seu robot. Ara, no havent-hi robot fins gairebé el final, les germanes tenen tant o més protagonisme que el nen no-tant-nen, cosa que ja m’agrada.

Resum (amb espòilers)

En la primera temporada, un protagonista molt nen perdia el seu robot en una èpica lluita final per salvar-lo a ell i a la seva família. Aquell nen que ara és gairebé més alt que la seva mare, abandonats en un planeta inhòspit, miren de retornar a l’espai sense perdre l’esperança de recuperar el robot.

Quan finalment tornen a l’espai i aconsegueixen arribar a la Resolute, obscurs comandaments faran que coneixem la veritable funció dels robots –sí, no és únic– i com els serviran per reprendre el viatge a Alpha Centauri, veritable destí final d’aquesta missió i de la resta de la humanitat que ja ha emprès el camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada