Bloc personal,

divendres, 4 d’agost de 2017

Star Trek: Insurrection (1998)
[512]

Podria estar millor, però a mi m’ha agradat força…Lorem ipsum.Certament potser és més de 3 estrelles que no de 4, però a mi m’ha agradat. És la que fa 9. Amb referències explícites a Star Trek: Deep Space Nine (1993-99), igual que en l’anterior.

És curiós que, tot i sabent que gairebé del tot segur que l’he vista, no en guardo cap record. Ni de la història ni de res…

No sé si és la definició de la pel·lícula o la il·luminació o el maquillatge, però els actors que representen els personatges se’ls comença a veure el llautó… estan tots molt espatllats… es veuen tots molt grans, demacrats i gordos (?)… en definitiva, vells! Per tots passen els anys!

Aquesta la van estrenar acabant Star Trek: Deep Space Nine (1993-99), entre la 6a i 7a temporada. Al mateix temps que feien Star Trek: Voyager (1995-2001) entre la 4a i 5a temporada.

Explica la història d’un planeta amb molt pocs habitants que no envelleixen a causa de les radiacions dels anells del planeta. Mentre una aparent raça “envellida” obsessionada amb la cirurgia estètica (al final són disidents del planeta que han marxat i envellit) fa tractes amb la Federació per tal de fer-los fora del seu planeta per poder aplicar a més gent els miracles curatius del planeta.

APUNTS: Continuen amb la “lletjota” USS Enterprise NCC-1701-E.IMDb (6,4):
“Quan la tripulació de l’Enterprise es dóna compte d’una conspiració de la Federació contra els habitants d’un planeta únic, el capità Picard comença una rebel·lió oberta.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada