Bloc personal,

dijous, 11 d’abril del 2024

Blue Period, vol. 15 (2023)

[528]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2020

Tsubasa Yamaguchi (guió, dibuix, tinta i color)
(ブルーピリオド - Burū Piriodo - Blue Period)

[ Manga seinen, coming-of-age, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (sense previsió, normalment sis mesos després de la publicació al Japó)
Kodansha (22/11/23 al Japó)

4 capítols (62-65) - 192 pàgines b/n - 130 x 180 mm (B6)
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,64) (36.384)

Sinopsi

Whakoom:
“El Yaguchi Yatora va començar a mostrar interès per dibuixar a segon de batxillerat, però, en un tres i no res, va aprovar l'examen a la Universitat de les Arts de Tòquio, la Geidai, després d'un esforçat treball.

Un dia de l'estiu del seu segon any a la carrera de Belles Arts de la universitat, el Yatora s'assabenta d'una exposició pública i s'assabenta que els seus companys més grans, el Yakumo i el Hachiro, tornen a la seva ciutat natal d'Hiroshima per crear la peça. El Yatora és conscient del món de que la creació d'obres diferenciaven les de les classes i les dels deures, com guanyar premis i exposicions, així que decideix passar les seves vacances d'estiu a Hiroshima. Mentre treballa molt en la seva feina, passa temps amb el Yakumo, el Hachiro i la Momoyo, companya de classe de la universitat, s'assabenta d'una antiga companya d'ells anomenada Sanada. Va ser la jove artista que va inculcar al Yakumo, el Hachiro i la Momoyo una forta motivació per dedicar-se a l'art…! S'ha acabat el període de l’estudiant novell i comença el pas cap a l'edat adulta. Noves trobades, nous reptes, com relacionar-se amb l'art i la vida del Yatora entra en una nova etapa. Ja està disponible la darrera edició del manga per a joves relacionat amb l'art, mai vist abans, que descriu detalladament la història i les possibilitats de l'art i la passió i la lluita dels joves que van a l'escola d'art!!”

Crítica

Continuen les inacabables vacances d’estiu de la universitat al taller de la difunta Machiko Sanada a Hiroshima…

Badada per part meva: el capítol 65, últim d’aquest volum, el vaig llegir al mes d’octubre, però pensava que tindria bastants més capítols i el tankobon no s’imprimiria fins el 2024. Doncs estava ben equivocat… A dia d’avui hi ha disponible per lectura fins l’extra del capítol 66 (des de fa un mes).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada