Bloc personal,

dijous, 12 de maig del 2022

Blue Period, vol. 12 (2022)

[346]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2020

Tsubasa Yamaguchi (guió, dibuix, tinta i color)
(Blue Period. - Blue Period)

[ Manga seinen, coming-of-age, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (5 de desembre de 2022 a Espanya)
Kodansha (previst pel 23 de maig de 2022)

5 capítols (48-52) + capítol extra - 192 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“El segon curs universitari arriba per Hachitora Yaguchi, que va començar a dibuixar a segons curs de preparatòria i va aprovar per entrar a la Universitat de les Arts de Tòquio. Els talents, dubtes i angoixes del Hatora a la universitat, que han sorgit en els seus encàrrecs i comentaris, lidera un dia frustrant amb la seva passió per l'art. En el segon any, el Hatora pot recuperar la seva passió per l'art després de conèixer nous professors i professors i retrobar-se amb els seus companys de classe dels dies de preparació a la Universitat de les Arts de Tòquio. S'ha acabat el període de "nou estudiant" i comencen els passos cap a l'edat adulta. Les noves trobades, els nous reptes, les relacions amb l'art i la vida del Hatora entren en una nova etapa. Una còpia detallada en directe de la història i les possibilitats de l'art, que representa la passió i la lluita dels joves que entren a una escola d'art. Un manga juvenil basat en l'art sense precedents.”

Crítica

M’està deixant bastant indiferent…

Excepte per moments puntuals en què la cosa s’anima, no li trobo ja gaire interés. També cal dir que només he llegit fins el capítol 51… em falten per llegir un capítol…

[ Actualitzat 26/07/22 ] Acabo de sentir que Tsubasa Yamaguchi està cancel·lada per alguna raó tèrbola relacionada amb la pedofília –cosa que se’m fa estrany pel fet de ser dona, quan el més habitual és amb homes–, però amb dibuixos… no sé… és tot molt estrany quan, justament tot el manga i l’anime, es basa en creuar contínuament aquesta línia, en el moment que el 90% de les històries són amb escolars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada