Bloc personal,

dimecres, 24 de gener del 2018

Meido in Abisu (2017) S01 (Made in Abyss)




[51]

Una sèrie de traca i mocador!

Increïble! Segona temporada ja! I la pel·lícula ja està tardant… A més, acabo de veure el manga en el que està basat i encara em sembla superior en moltes coses.

Aquest dibuix tradicional japonès cabeçut i amb els ulls desproporcinadament grans que particularment no m’agrada, aquí m’encanta perquè està fet amb una gràcia i una tendresa increïbles. Els fondos espectaculars i els personatges per aprendre’n. Però és que el manga encara és millor… és una autèntica passada… ara mateix començo a llegir-lo.

No n’acostumo a fer-ne referència, almenys quan es tracta de sèries, però aquí cal sense falta: la direcció és de Masayuki Kojima i està basat en el manga original d’Akihito Tsukushi, que també hi participa en part del guió. Dit queda, doncs.



12 capítols de 22 minuts + 1 capítol final de 44 minuts.



IMDb (8,5):
“L’enorme sistema de coves conegut com l’Abisme és l’únic lloc inexplorat del món. Ningú no sap fins a on surt aquest pou titànic, habitat per criatures estranyes i meravelloses i ple de misterioses relíquies antigues que tenen un propòsit desconegut per a l’home modern. Les generacions d’aventurers audaços han estat dibuixades per les profunditats crípiques de l’Abisme. En el transcurs del temps, els més valents capaços d’explorar el perillós fossar són coneguts com “Cave Raiders”. A Orth, la ciutat a la vora de l’Abisme, hi viu una noia en un orfanat anomenada Rico que somia amb convertir-se en una exploradora tan reconguda com la seva mare per resoldre el gran misteri de la fossa. Un dia explorant les profunditats ensopega amb un nen que resulta ser un robot.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada