Bloc personal,

dissabte, 26 de març del 2011

L'ensenyament obsolet

Jo diria que va ser abans d'ahir, dijous 24/03/11, al programa Divendres de TV3 hi havia el Xavier Sala i Martín parlant d'economia del què s'ha de fer i el què no per "tirar endavant". I enmig de la seva exposició va començar a dir que el que no podia ser era tenir un ensenyament obsolet com el que tenim ara.

Va ser curiós perquè en poc menys d'una setmana vaig escoltar el mateix discurs explicat de 3 maneres diferents. Per mi la més interessant, i la més gràfica, és clar, va ser la primera vegada a través d'un enllaç compartit del Sergi Mondéjar al Facebook titulat Ken Robinson: Changing Paradigms (Spanish). És molt interessant... val la pena:




Però just un parell de dies després, a través del Twitter d'alguí que ara no recordo, vaig anar a a parar al programa de Redes de TVE titulat El sistema educativo es anacrónico que deia exactament el mateix, però en altres paraules:

Redes - El sistema educativo es anacrónico


I finalment el mencionat programa Divendres de TV3 titulat Cal una revolució mental:



Corol·lari: una de dues, o anem ja tard i s'ha de fer alguna cosa, o algú ho ha dit primer i la resta per mimetisme pujen al carro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada