Bloc personal,

dilluns, 2 de juliol del 2018

Lost in Space (2018) S01

[72]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless
Actors: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall

[ Aventura, drama, ciència ficció ]
10 capítols de 47 - 65 minuts

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Després d’un aterratge forçat en un planeta alienígena, la família Robinson lluita contra totes les adversitats per tal de sobreviure i escapar, però estan envoltats de perills ocults.”

Crítica

Bona sèrie!

Un primer capítol magnífic, uns quants bastants deficients i una remuntada final. Sense ser cap cosa de l’altre món, i amb moltes coses per criticar, al final ha sortit una bona sèrie. A veure com es planteja la segona temporada i si s’arreglen aquestes deficiències.

Resum (amb espòilers)

L’any 2048, la família Robinson és seleccionada per a la 24a missió de la Resolute, una nau interestel·lar que portarà famílies seleccionades per colonitzar un nou món. La Resolute va ser construïda després que un objecte celestial, anomenat The Christmas Star pels mitjans de comunicació, va caure a la Terra uns anys abans, amenaçant la supervivència de la humanitat a la Terra. Abans d’arribar al seu destí, un robot alienígena irromp dintre la Resolute. Algunes de les famílies es veuen obligades a evacuar en petites naus espacials de curt abast, anomenades Júpiter. Els robinsons i altres colons cauen en un planeta habitable proper, on s’enfronten a un món nou i als seus propis dimonis personals a mesura que intenten trobar un camí de tornada al Resolute.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada