Bloc personal,

dijous, 5 de novembre del 2020

Kick-Ass 2 (2013)

[941]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Jeff Wadlow
Guió: Jeff Wadlow, Mark Millar (còmic)
Actors: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse

[ Acció, comèdia, crim ] 1h 43min

Sinopsi

IMDb (6,5):
“Després dels herois de Kick-Ass, altres ciutadans s’inspiren en convertir-se en creuats emmascarats. Però Red Mist dirigeix el seu propi grup de supervillans malvats per venjar-se, matar Kick-Ass i destruir tot el que representa.”

Crítica

Fa catúfols…

Han volgut estirar l’èxit de la primera part, però realment és un bunyol. Sembla mentida que siguin la mateixa història.

Resum (amb espòilers)

Dos anys després de la mort de Damon Macready i derrotar Frank D'Amico, Dave Lizewski, avorrit després d'haver-se retirat de la lluita contra el crim com a Kick-Ass, comença a entrenar-se amb Hit-Girl (Mindy Macready) per convertir-se en un veritable heroi. Després de la mort del seu pare, Chris D'Amico mata accidentalment a la seva pròpia mare, que nega les circumstàncies de la mort del seu marit, curtcircuitant el llit de bronzejat. Ara, controlant l’imperi criminal del seu pare, Chris decideix convertir-se en un supervillà anomenat The Motherfucker, adaptant un vestit de BDSM per a la seva vestimenta, i reuneix una banda de supervillans anomenats Toxic Mega Cunts amb el seu ajudant Javier i guanya un culte a Twitter. jurament de venjança a Kick-Ass. Entre els altres membres líders dels Toxic Mega Cunts hi ha la lluitadora afroamericana UFC Black Death, l'executor de la màfia nana The Tumor, l'ex membre de la banda de la Tríada Genghis Carnage i l'única dona de l'equip, l'exguardista russa Mother Russia.

Marcus, el guardià de Mindy, descobreix que encara lluita contra el crim i li fa prometre renunciar-hi. Dave reprèn la seva vida com a Kick-Ass, unint-se a l'equip de superherois Justice Forever (que Dave havia inspirat), dirigit per l'ex-membre de la màfia i nascut de nou, Christian, Colonel Stars and Stripes. Kick-Ass comença una relació sexual amb Night Bitch, un dels membres (després de trencar-se amb la seva xicota Katie Deauxma perquè creia erròniament que l'havia enganyat amb Mindy). Ell i Marty, que també formen part de l'equip com a Battle Guy, allunyen al seu amic Todd de la participació en els seus heroics perquè la persona de superherois de Todd "Ass-Kicker" és un knockoff evident de Kick-Ass. Mindy, que intenta portar una vida normal, prova l'equip de ball de l'escola i demana ràpidament a un noi que la porti a una cita després de refusar unir-se a Justice Forever. La data acaba com una broma cruel planificada pels assetjadors de la seva escola, però Mindy es venja l'endemà, cosa que li suposa la suspensió de l'escola i la presa de terra de Marcus quan ho descobreix.

El pare de Dave descobreix que Dave és Kick-Ass després de trobar el seu vestit de superheroi, i tenen una discussió que porta a Dave a marxar de casa. Després que el seu oncle empresonat hagi matat a Javier, un Chris desconcertat mata al coronel Stars and Stripes i intenta violar Night Bitch l'endemà. La mare russa de Chris, matriu, mata les autoritats que arriben, cosa que provoca una reducció de la policia tant contra els vilans disfressats com pels vigilants. Quan la policia fa un seguiment de Dave a través de la seva adreça IP, el pare de Dave es rendeix, afirmant que és Kick-Ass, en lloc de Dave. Chris, deixat per Todd, que s'ha unit als Toxic Mega Cunts sense saber que són psicòpates, ha assassinat al senyor Lizewski sota la custòdia de la policia, revelant la seva veritable identitat.

Els Toxic Mega Cunts saboten el funeral del senyor Lizewski i segresten Dave, però Mindy el rescata. Posteriorment, Dave, Mindy i els membres restants de Justice Forever, units per un ressorgiment de màscares de batalla, derroten els superats Toxic Mega Cunts. Mindy, com Hit-Girl, derrota a la mare Rússia en la batalla, mentre que Dave i Chris lluiten al terrat. Chris s’estavella a través d’una claraboia, aterrant en un dipòsit d’aigua on un tauró el fa assaltar.

Justice Forever decideix fer un descans dels seus deures de superheroi, ajudant a la gent en la seva vida ordinària. Mindy li diu a Dave que marxa de Nova York perquè la busquen per assassinat, però que els ciutadans necessiten Kick-Ass. Els agents de policia assalten la casa de Marcus per investigar el parador de Mindy i Marcus se sent molt decebut, mentre que Dave accepta la responsabilitat i comença a entrenar i actualitzar el seu equip, amb un aspecte més físic i arrencat. A l'últim pla, veiem una versió cromada de la màscara de Kick-Ass.

En una escena post-crèdit, Chris, que ha sobreviscut a l'atac dels taurons, i els membres i els genitals del qual van ser mossegats, es queixa d'atenció per una tassa d'aigua fora de l'abast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada