Bloc personal,

dimarts, 6 de febrer del 2024

Nisekoi: (2015) S02
(Nisekoi: False Love)

[474]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Akiyuki Shinbo, Yukihiro Miyamoto
Guió: Akiyuki Shinbo, Shaft (manga: Naoshi Komi)
Música: Tomoki Kikuya
Estudi: Shaft
Veus de doblatge: Kōki Uchiyama, Nao Tōyama, Kana Hanazawa
Emissió: 10/04/15 - 26/06/15
Títol original: ニセコイ:

[ Anime, harem, comèdia romàntica, escolar, shōnen ] 12 capítols + 1 OVA de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,35) (423.977)

Sinopsi

IMDb (7,2) (4K):
“L'hereu d'una família yakuza es veu obligat a mantenir una relació amb la filla del cap d'una família de gàngsters per evitar una guerra de bandes, molt al seu disgust.”

Crítica

Previsible i farcida de tòpics, però sense els altibaixos de la primera temporada…

Basat en un manga shōnen de Naoshi Komi ja conclòs, publicat entre 2011 i 2016 amb un total de vint-i-cinc volums. Entre 2013 i 2015 van fer també una adaptació novel·la serialitzada, Nisekoi: Urabana. També té un videojoc (2014) i un live-action (2018). L’anime té segona temporada (2015). També es pot trobar sota el títol Nisekoi: Fake Love o Nisekoi 2nd Season.

Excel·lent resum en el capítol 0 de la segona temporada, on la Nao Tōyama, actriu de veu que posa veu a la Chitoge Kirisaki, explica un per un tots els personatges, les principals línies de la història i l’origen del manga.

La germana de l’Onodera, la Haru Onodera només surt a la segona temporada, per tant, el cartell de la primera temporada no es correspon perquè ja hi apareix…




Resum (amb espòilers)

Tot i haver sufocat aparentment la guerra entre les seves respectives bandes, el Raku Ichijou i la Chitoge Kirisaki encara continuen amb la seva falsa relació. Finalment, a mesura que la percepció de la Chitoge del Raku canvia lentament, fins i tot comença a veure'l com una mica encantador.

La Chitoge lluita per acceptar els seus nous sentiments pel Raku, mentre una nova noia s'uneix a la gran quantitat d'admiradors del Raku i la competència entre els que competeixen per l'atenció de l'hereu yakuza es fa encara més ferotge. I enmig de tot això, la recerca del Raku del seu primer amor i el contingut del misteriós medalló segellat continua a Nisekoi:, que reprèn on va deixar la primera temporada.

==

1.- A partir d'ara / Tingueu en compte. Reconeixent els seus sentiments pel Raku, la Chitoge contempla com progressaran com a falsos amants a partir d'ara. El medalló del Raku és retornat però no es repara completament, cosa que els impedeix desbloquejar-lo, la qual cosa al seu torn, la identitat de la noia que el Raku va fer una promesa es revelarà amb la Chitoge rumiant més tard sobre la possibilitat que no sigui la noia promesa. Amb l'esperança de cridar l'atenció del Raku, la Chitoge fa constants renovacions a la seva aparença, cosa que el Raku no s'adona constantment. No obstant això, el Raku revela que és conscient dels intents de la Chitoge, però es nega a fer un comentari al respecte per vergonya.

2.- Destí / Enfrontament. La Paula McCoy es retroba amb la seva antiga col·lega, la Seishirō, en un enfrontament que porta al Raku a resultar ferit en el foc creuat. Decebuda per l'estil de vida lax de la seva companya i amb la intenció de superar-la després de ser cridada amb el pit pla a la seva primera reunió, la Paula desafia a la Seishirō en un partit on el vencedor ha de robar un petó al Raku. Malgrat la protesta del Raku i la Seishirō, el seu duel es produeix on el Raku és finalment capturat per la Paula. La Seishirō aviat localitza la Paula i després de guanyar el seu partit donant-li un petó indirecte al Raku, abraça la Paula i lloant-la per les seves habilitats. Abans de marxar cap a Amèrica, la Paula li pregunta a la Seishirō si està bé que el Raku sigui l'amant de la seva amant, mentre que la Seishirō fingeix ignorància.

3.- Necessitat. La temuda mare addicta al treball de la Chitoge, la Hana, arriba enmig de les vacances i la Chitoge convida al Raku a donar-li la benvinguda. Després d'una trobada difícil amb el seu marit i la seva filla, la Hana nomena al Raku com la seva nova secretària per posar a prova el seu valor com a amant de la seva filla; si el Raku aconsegueix complir les expectatives de la Hana i aconsegueix la seva aprovació, recompensarà al Raku i la Chitoge una estada d'una nit en una suite d'hotel premium la nit de Nadal. Mentre que el Raku se sent aclaparat per l'agenda apretada de la Hana i tensa per la càrrega de treball que se li assigna, la Chitoge fa una trucada a la seva mare i li demana que es vinculen com a mare i filla la vigília de Nadal. Declinant la sol·licitud de la seva filla amb el pretext d'estar ocupada, el Raku renya a la Hana per prioritzar la seva feina per sobre de la seva filla.

4.- Mare. En esborrar totes les cites de la Hana, el Raku li demana a la Hana que es vingui amb la seva filla. Negant-se per ansietat, la Hana afirma que sempre s'ha preocupat per la seva filla i que està orgullosa dels seus èxits, però està sota un malentès perquè la Chitoge la menysprea. El Raku immediatament agafa la Chitoge per concertar una cita per a ella i la seva mare, però és massa tard quan la Hana puja a un avió cap a Amèrica. Després d'escoltar els crits de la seva filla, la Hana torna ràpidament per reconciliar-se amb la Chitoge. Després de veure a la Hana a l'aeroport, el Raku i la Chitoge aclareixen el malentès que es van quedar junts a la suite d'un hotel durant una festa de Nadal. Mentrestant, la Hana recorda haver vist el medalló del Raku al llibre d'imatges de la Chitoge i pensa quan es retrobarà amb el Raku.

5.- Ensenya'm / El mestre Raku. En ser col·locada baixa en la seva classificació i haver de preparar-se per a una prova de matemàtiques l'endemà, Marika recorre a Raku per a una sessió de tutoria amb Chitoge acompanyant-se. Malgrat això, però, Marika falla intencionadament la seva prova de matemàtiques per aconseguir que Raku la tutori una vegada més. Amb plans d'anar de viatge, la Marika confia a la Raku el seu lloro mascota, el mestre Raku, per un dia. El lloro mascota de la Marika, escapant de la seva gàbia, provoca commoció al barri i malentesos a la noia que el troba. Raku finalment recupera el lloro cridant una frase que declara el seu amor per la Marika, que més tard utilitza com a gravació per entrenar el lloro perquè ho digui.

6.- Deliciós. La Chitoge, la Kosaki i la Marika intenten presentar els seus respectius bombons casolans al Raku el dia de Sant Valentí. Mentre la Marika prepara una xocolata de la mida d'una estàtua, la Kosaki accidentalment s'ensopega i cau sobre la seva, esmicolant-la, mentre intenta donar-la al Raku, per a la seva consternació. Després de rebre la xocolata obligatòria de la Seishirō, el Raku ensopega i troba la Marika i la seva xocolata a trossos; disculpant-se, el Raku es menja la xocolata de la Marika. Amb la intenció de donar les seves xocolates als seus enamorats, la Chitoge i la Kosaki treballen juntes per fer els seus. Al final del dia, la Chitoge i la Kosaki aconsegueixen donar els seus respectius bombons al Raku.

7.- Germaneta. Tot i sentir-se optimista per a la seva propera vida a l'escola secundària, la Haru es desmaia després d'ensopegar amb un grup de busca raons però, sense que la Haru ho sàpiga, el Raku la salva. Tot i que la intenció de conèixer la identitat del 'príncep' que la va rescatar, la Haru coneix el Raku però finalment el reconeix pels rumors de ser un gàngster perillós i faldiller. Després que el Raku va veure sense voler la roba interior de la Haru dues vegades, la Haru es compromet a protegir la seva germana Kosaki del Raku mentre està desconcertada per la seva popularitat amb algunes de les noies. Després que la Kosaki li digui a la Haru els costats bons del Raku, la Haru té en el seu poder la pista per trobar el seu 'príncep', el penjoll del Raku.

8.- Màgica Pastisseria Kosaki. La Kosaki, la Chitoge i la Marika van rebre els poders d'una noia màgica que preservarà la pau al món amb la Kosaki com a líder. En derrotar a un esbirro malvat gegant, el grup s'enfronta a la ment pervertida que hi ha darrere de la creació del minó, el doctor Maiko. Després d'una breu farsa, el doctor Maiko és destruït.
Treballar. Poc de personal, el Raku és cridat per ajudar a la botiga de llaminadures de la família Onodera, per a la protesta de la Haru. La Haru desenvolupa sentiments contradictoris per tenir coses en comú amb el Raku i la seva competència a la cuina. El Raku i la Haru aviat es troben renyats per haver trencat estris de cuina.

9.- Jornada de neteja / Visita als malalts. L'assessora de l'aula, la Kyōko, assigna el Raku que convoqui els seus amics per netejar la piscina de l'escola. En acabar la seva tasca, el grup decideix jugar mentre el Raku convenç a una Paula poc sociable que s'uneixi a ells. La Ruri truca al Raku perquè ocupi el seu lloc per tenir cura de la Kosaki malalta, per disgust de la Haru. No obstant això, el Raku també se li demana que cuidi la Haru després d'agafar el refredat d'en Kosaki. Commoguda pel Raku cuidant les dues germanes, la Haru li torna el seu medalló.

10.- Suport. A mesura que la colla es gradua com a estudiants de segon any, la Ruri continua arruïnant les tendències extàtiques del Shu. En la seva xerrada amb la Ruri, el Raku s'adona que no sap els interessos romàntics del Shu i es proposa preguntar a aquest últim. No trobant cap resposta directa del Shu, el Raku consulta amb la Seishirō sobre romanços no corresposts. La Kyōko, la professora, anuncia als seus estudiants la seva jubilació i el seu eventual matrimoni. El Shu admet al Raku que el seu amor platònic és la Kyōko, però aguanta confessar-li. Però després de més consells romàntics de la Seishirō, el Raku convenç el Shu perquè declari el seu amor a la Kyōko. Inspirat per l'exemple del seu millor amic, el Raku es compromet a confessar a la Kosaki algun dia.

11.- Vull baixar de pes. La Kosaki assumeix que està guanyant pes després de comprovar la seva bàscula i s'impedeix menjar en excés, cosa que resulta difícil per a ella. En adonar-se de l'adversitat de la Kosaki, el Raku intenta oferir-li el seu tracte favorit, però la Kosaki se'n va. Al final, el Raku aconsella a la Kosaki que tingui una dieta adequada a causa de la seva figura esvelta. Mentrestant, la Haru descobreix que la seva balança està defectuosa.
Bon dia. Com a estudiants de secundària, la Kosaki i el Raku eren companys de classe i el primer estava enamorat del segon. En la seva recerca de l'amor, la Kosaki s'esforça molt per matricular-se a la mateixa escola que el Raku, però acaba fracassant en els exàmens d'accés, per la seva depressió. Mentre està juntament amb el Raku, la Kosaki rep la notícia que va passar la prova, ja que espera poder interactuar de nou amb el Raku.

12.- La cerca / Just Testing. En la seva pressa a l'escola per arribar tard, la Chitoge perd la cinta del pel. La colla forma un grup de recerca de l'esmentat llaç però no el troben. Després que el Raku no aconsegueix enganxar la Chitoge amb una cinta acabada de comprar, la Chitoge corre per recuperar la seva cinta real a distància, però aparentment és trencada per un tren que passa. No obstant això, el Raku revela que la cinta destrossada era en realitat seva i la cinta de la Chitoge està segura a les seves mans, per a l'emoció de la Chitoge. Després de llegir una novel·la lleugera, la Chitoge practica a confessar el seu amor al Raku, que es veu constantment obstaculitzat per la vergonya. Però després de consultar el seu pare i el Raku, la Chitoge decideix posposar de moment la seva confessió i utilitzar-la per passar més temps amb el seu fals xicot.

OVA.- Lluna de mel. El Raku té somnis separats de tenir una vida matrimonial amb la Kosaki, la Marika, la Seishirō i la Chitoge, que també comparteixen el mateix somni amb el Raku.
Pastisseria màgica Kosaki! La princesa màgica i governant de la Terra de la Màgia, la Yui Kanakura, encarrega a la Kosaki i als seus companys d'exterminar definitivament el doctor Maiko. Durant la seva última posició, la Yui proporciona a les noies vestits més protectors però més escasses per protegir-se dels atacs del doctor Maiko. Tanmateix, com que el doctor Maiko també demostra ser impermeable, la sàvia Rurin intervé i derrota fàcilment el doctor Maiko. Amb la pau restaurada i tornada a les seves vides quotidianes, la Rurin apareix sorprenentment davant la Kosaki i li assigna una nova tasca i la "transforma" enmig de la seva classe, apareixent nua davant els seus companys de classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada