Bloc personal,

diumenge, 4 de febrer del 2024

Nisekoi (2014) S01
(Nisekoi: False Love)

[473]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Akiyuki Shinbo, Naoyuki Tatsuwa
Guió: Akiyuki Shinbo, Shaft (manga: Naoshi Komi)
Música: Kakeru Ishihama, Naoki Chiba, Tomoki Kikuya
Estudi: Shaft
Veus de doblatge: Kōki Uchiyama, Nao Tōyama, Kana Hanazawa
Emissió: 11/01/14 - 24/05/14
Títol original: ニセコイ

[ Anime, harem, comèdia romàntica, escolar, shōnen ] 20 capítols + 3 OVA’s de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,57) (653.800)

Sinopsi

IMDb (7,2) (4K):
“L'hereu d'una família yakuza es veu obligat a mantenir una relació amb la filla del cap d'una família de gàngsters per evitar una guerra de bandes, molt al seu disgust.”

Crítica

Mediocre, però prou entretinguda…

Basat en un manga shōnen de Naoshi Komi ja conclòs, publicat entre 2011 i 2016 amb un total de vint-i-cinc volums. Entre 2013 i 2015 van fer també una adaptació novel·la serialitzada, Nisekoi: Urabana. També té un videojoc (2014) i un live-action (2018). L’anime té segona temporada (2015). També es pot trobar sota el títol Nisekoi: Fake Love.

Una història que comença molt simple, potser massa i tot, que no sembla que tingui més recorregut, però que, utilitzant tots els estereotips del manga/anime, finalment ha aconseguit captar el meu interès, tot i que té coses d’història i d’animació d’allò més mediocre. En definitiva, s’ha fet entretinguda.

No entenc massa bé aquest cartell: hi apareixen sis noies, però dues són iguals. A menys que, més endavant, la història incorpori alguna novetat*, l’harem és de ”només” cinc noies: la Chitoge Kirisaki (1), la Kosaki Onodera (2), la Ruri Miyamoto (3), la Seishirō Tsugumi (4) i la Marika Tachibana (5).
(*) Suposo que serà la germana petita (o gran, no sé) de la Kosaki a la segona temporada… per la qual cosa aquest cartell no correpon…

La sèrie explica com el Raku Ichijou (0), hereu d’un clan yakuza, és emparellat contra la seva voluntat amb un noia rossa mig americana, la Chitoge Kirisaki (1), filla de la màfia nord-americana ”el rusc”, mentre el Raku està enamorat platònicament de la seva companya de classe, la Kosaki Onodera (2).

Per completar aquest trio hi ha la Ruri Miyamoto (3), una noia baixeta i esquifida amb ulleres, amiga íntima de la Kosaki que fa de celestina per emparellar-la amb el Raku, i la Seishirō Tsugumi (4), amiga de la Chitoge, que li fa de guardaespatlles.

A meitat de la primera temporada apareix la Marika Tachibana (5), filla del cap de la policia que, com la Chitoge i la Kosaki, també té un passat comú amb el Raku quan es van prometre amor etern… el que no queda clar és qui ho va fer amb qui, perquè totes tres –la Kosaki, la Chitoge i la Mariko– tenen claus que demostren aquest compromís.

Per compensar una mica tanta noia, hi ha el Shu, amic del Raku, que tota l’estona va darrera de les noies i buscant dobles sentits a les coses.




Resum (amb espòilers)

El Raku Ichijou, un estudiant de primer any de l'institut Bonyari, és l'únic hereu d'una intimidant família yakuza. Fa deu anys, en Raku va fer una promesa a la seva amiga de la infància. Ara només li queda un penjoll amb pany, que només es pot desbloquejar amb la clau que la noia va portar amb ella quan es van separar.

Ara, anys més tard, el Raku s'ha convertit en un adolescent típic i tot el que vol és mantenir-se el més poc implicat possible en els seus antecedents de yakuza mentre passa els seus dies a l'escola al costat del seu amor de secundària la Kosaki Onodera. No obstant això, quan la colla nord-americana Bee Hive envaeix el territori de la seva família, els idíl·lics somnis romàntics del Raku s'envien a un sorteig mentre es veu arrossegat a un conflicte frustrant: el Raku ha de fingir que està en una relació romàntica amb la Chitoge Kirisaki, la bella filla del cap dels Bee Hive, per tal de reduir la fricció entre els dos grups. Malauradament, la realitat no podria estar més lluny d'aquesta mentida enorme: el Raku i la Chitoge s’odien a primera vista, ja que la noia està convençuda que és una patètica empenta i, als ulls del Raku, la Chitoge és tan atractiva com un goril·la salvatge.

Nisekoi segueix les baralles quotidianes d'aquesta parella desigual que s'ha vist obligada a portar-se bé per mantenir la pau de la ciutat. Amb moltes més noies apareixent a la seva vida, totes involucrades amb el passat del Raku d'alguna manera, la seva recerca de la noia que té el seu cor i la seva promesa el porta en direccions més inesperades del que esperava.

==

1.- La promesa. El Raku Ichijo, el fill d'un cap de la yakuza, prefereix viure una vida normal de secundària. De camí a l'escola és colpejat a la cara per una noia, però és atès per la Kosaki Onodera, una dolça companya de classe de la qual està enamorat des de l'escola secundària. El professor anuncia una nova estudiant transferida, la Chitoge Kirisaki, que resulta ser la noia que ha colpejat el Raku i comencen a discutir. El Raku s'adona que ha perdut el seu medalló que conté els records del seu primer amor, a causa de la col·lisió i demana a la Chitoge que l'ajudi a buscar-lo. Després de diversos dies, la seva relació empitjora i el Raku li diu a la Chitoge que deixi de mirar. La Chitoge finalment troba el medalló. Després, el pare del Raku li diu al Raku que ha de fingir estar en una relació de cites amb una noia d'una banda rival per tal que les seves colles facin les paus, però per a disgust del Raku, la noia resulta ser la Chitoge.

2.- Trobada. Per tal de resoldre la baralla entre les bandes de les seves famílies, el Raku i la Chitoge actuen amorosament l'un amb l'altre. L'endemà, la Chitoge i el Raku tenen una cita, que està molt supervisada per les colles, però es fan boig l'un a l'altre amb les activitats típiques. En un parc, la Chitoge es dirigeix a un lavabo on escolta que la seva banda actua desconfiada sobre la relació. El Raku voldria tenir una cita amb la Kosaki quan apareix de sobte. La Chitoge torna i li diu a la Kosaki que ella i el Raku són parella.

3.- Dos d'una espècie. Els companys de classe del Raku i la Chitoge reben la notícia que són parella, però abans que puguin negar-ho, veuen el Claude mirant des de l'arbre, així que actuen amb amor. La Kosaki li explica al Raku les seves bones qualitats i com es preocupa per la gent, però accidentalment deixa caure la seva clau. Quan el Raku s'assabenta que la Chitoge no ha fet cap altre amic, l'ajuda. Parlen de la seva falsa situació de cites, sense saber que la Kosaki els ha escoltat.

4.- La visita. Els amics del Raku venen a casa seva per a una sessió d'estudi. La Ruri intenta establir una situació en què el Raku tutoritza la Kosaki, però la Chitoge fa de voluntària. El Shu pregunta si encara s'han fet un petó, així que el Raku el fa a un costat i revela la seva situació amb la Chitoge. Els gàngsters del Raku enganyen el Raku i la Chitoge perquè quedin tancats en un traster, on el Raku s'assabenta que la Chitoge té por dels llocs foscos. També descobreixen que mai abans havien fet un petó a ningú als llavis.

5.- Natació. La Ruri intenta millorar les possibilitats de la Kosaki fent que el Raku i la Chitoge ensenyin la Kosaki a nedar. La Ruri s'adona que el Raku i la Chitoge discuteixen més sovint que no pas amb amor. El Raku troba la clau de la Kosaki i intenta utilitzar-la per desbloquejar el seu penjoll, però resulta que és la clau del vestidor de les noies. El dia de la trobada de natació, la Kosaki utilitza una taula de suro, però quan a la Chitoge li agafen rampes a les cames, gairebé s'ofega. El Raku la rescata i després ha de fer-li el boca a boca, cosa que enfureix la Chitoge. A continuació dels crèdits hi ha una mostra de les experiències anteriors del dia de Sant Valentí del Raku i la colla.

6.- Préstec i préstec. La Chitoge descobreix que el Raku va ser qui la va salvar d'ofegar-se a la piscina de l'escola. Ella intenta donar-li les gràcies, però l'acaba pegant més en el procés. La Kosaki intenta confessar els seus sentiments al Raku, però finalment no ho aconsegueix. La Chitoge més tard troba el medalló del Raku i li retorna. Més tard es revela que la Chitoge tenia la cadena del medalló arreglada en secret i que també va fer una promesa amb un noi fa deu anys, però tot el que recorda del nen és la frase "Zawsze in Love".

7.- Rival. “El” Seishirō Tsugumi es presenta com un altre nou estudiant de transferència. “El” Seishirō troba el Raku incapaç de ser l'amant de la Chitoge. “El” Seishirō desafia al Raku a un duel, però sense voler és superat. Mentre intenta reviure el seu oponent, el Raku s'assabenta que “el” Seishirō és en realitat una noia malgrat la seva masculinitat. El dia acaba amb el Raku guanyant-se una veritable quantitat de respecte i afecte per part de la Seishirō.

8.- La felicitat. Quan el Raku ha de comprar menjar per a mascotes, la Tsugumi l'acompanya per veure si és realment apte per ser el xicot de la Chitoge. No obstant això, la Tsugumi li molesta el desenvolupament dels seus sentiments pel Raku, així que més tard demana consell als seus companys de classe. Després de recordar que la Chitoge va tenir un primer amor, la Chitoge obre el seu armari i llegeix el seu vell diari de fa deu anys. Quan cessen les entrades, descobreix una clau que s'assembla a una que podria obrir el medalló del Raku.

9.- Fonts termals. La classe del Raku fa un viatge a un complex d'aigües termals. El Shu s'encarrega que el Raku, la Chitoge, la Kosaki i la Seishirō caminin junts i es topen l'un amb l'altre pel camí. La Chitoge recorda que el nen del seu diari té una cicatriu al front, però es sorprèn quan veu el Raku amb una cicatriu al front. Després d'instal·lar-se, el grup té previst fer un bany a les aigües termals. El Claude canvia els rètols dels banys d'homes i dones per atrapar el Raku a les aigües termals equivocades. Al bany, la Chitoge troba el Raku, però els dos cooperen per portar el Raku a una ruta d'escapament, però, les altres noies arriben i la xerrada de la Kosaki sobre el primer amor fa que el Raku tingui curiositat. El Raku finalment s'escapa i es disculpa amb la Chitoge.

10.- Loteria. Continuant amb el viatge a l'estació, la classe fa una prova de coratge on els nois es fan parella amb les noies. El Raku i la Kosaki, afortunadament, estan emparellats. Mentrestant, la Chitoge, que tenia sentiments contradictoris després de l'incident del bany, es va veure motivada a convertir-se en un dels seus fantasmes per a la prova malgrat la seva por a la foscor. Després d'escoltar la situació de la Chitoge, el Raku deixa la Kosaki per rescatar a la Chitoge. Mentre recorda el moment en què va ser salvada per un nen quan era petita, el Raku apareix davant la Chitoge. Després, la Chitoge li diu al Raku que es diguin pel seu nom.

11.- Celebració. Quan la Tsugumi planeja una festa d'aniversari sorpresa per a la Chitoge i convida el Raku i els seus amics, la Ruri fa que la Kosaki vagi amb el Raku a comprar regals junts. El Raku considera que el seu temps amb la Kosaki és fugaç, però la Kosaki li mostra al Raku una vista panoràmica. Quan el Raku li pregunta a la Kosaki si és la noia promesa de fa deu anys, ella respon que sí, però una trucada els interromp. A la festa, després de rebre els regals dels seus amics i familiars, la Chitoge li pregunta al Raku sobre els seus sentiments per la noia promesa i si reconeix la frase "Forever in Love".

12.- Confirmació. La Chitoge revela que té una clau que podria desbloquejar el medalló del Raku, però quan ho intenten, la clau es trenca. Mentre el medalló del Raku està en reparació, el Raku pensa a qui podria ser a qui li va fer la promesa. El pare de la Chitoge esmenta que va reconèixer la Kosaki del passat perquè els tres eren amics. El pare del Raku esmenta que té una foto de la noia a la qual el Raku va fer una promesa fa deu anys.

13.- Després de l'escola. Tot i estar content de tenir una bona foto de la Kosaki, el Raku lluita per trobar la foto de la noia amb qui va fer una promesa. En un grup d'estudi, gairebé fa públic que li agrada la Kosaki. Després que el pare del Raku li digui la ubicació, el Raku descobreix que la noia de la foto és una altra persona i que també té una clau diferent. El Raku comparteix el seu paraigua amb la Chitoge sota la pluja, però quan el xàfec es fa fort, descansen en un refugi i comparteixen les fotos que van demanar. El pare del Raku els diu que la noia de la foto vindrà demà a l'escola i que en realitat és la promesa del Raku.

14.- Calvari. Desconcertada pel fet que la noia de la foto sigui la promesa del Raku, l'esmentada noia es trasllada a la classe del Raku com a Marika Tachibana, la filla del cap de policia. També porta una clau que pot desbloquejar el medalló del Raku. Aleshores, la Marika i el Raku tenen una cita, amb la Kosaki, la Ruri, la Seishirō i la Chitoge espiant-los. Durant la seva cita, la Marika suborna el Raku perquè acabi la seva relació amb la Chitoge a canvi de respondre a totes les seves preguntes sobre la noia i la promesa que va fer fa deu anys. El Raku es nega, a més a més, afegeix que no té records passats amb la Marika, incitant a la Marika a la seva persona vulgar i esclata en una rabieta, fent que el Raku finalment reconegui la Marika.

15.- Tres claus. Finalment, després d'haver reconegut la Marika, aquesta última explica al Raku sobre els seus dies d'infància i com es va modelar per convertir-se en la dona ideal del Raku i després li fa un petó a la galta per sorpresa. Amb l'existència de tres claus que ombregen encara més la veritable identitat de la noia promesa, enmig de la confusió, la Marika convida el Raku a casa seva per presentar respecte al seu pare.

16.- Tifó. La Kosaki demana al Raku que ajudi a la pastisseria de la seva família. Mentre es troben treballant, un fort tifó obliga el Raku a quedar-se a casa de la Kosaki de moment. Tot i que al principi hi ha un silenci incòmode, la parella finalment manté una conversa adequada fins que el tifó mimva, permetent al Raku tornar a casa amb seguretat, per al seu descontentament. No obstant això, el Raku ha pogut intercanviar adreces de correu electrònic amb la Kosaki, ja que aquesta se sent orgullosa del progrés que ha fet amb el Raku.

17.- Festa del temple. En un festival del temple, el Raku treballa en una de les parades de menjar que dirigeixen els homes de la seva facció. Després de topar amb la Chitoge, el Raku l'acompanya com a passejda gratuïta a la majoria de les parades. Quan compra un amulet d’amor, el Raku se separa de la Chitoge entre la multitud i, en canvi, ensopega amb la Kosaki. Després, l'amulet d’amor del Raku és atrapat per un gat i el Raku el persegueix, passant per la Marika i després per la Seishirō. Mentrestant, una Chitoge vestida de yukata troba l'amulet del Raku i li retorna. Llegint un cartell sobre el significat dels amulets d’amor, la Chitoge rep l’amulet d’amor com a oferta del Raku i es pensa que és una proposta de matrimoni.

18.- A la platja. El Raku i la colla van a una platja enmig de les seves vacances d'estiu. La Chitoge desenvolupa sentiments romàntics pel Raku, per a la seva ansietat. La Kosaki sense voler demana a un Raku adormit que li permeti fer-li un petó, mentre que la Chitoge que ha escoltat malament la conversa, entén que a la Kosaki li agrada el kimchi (plat coreà de col fermentada). Mentre intenta confirmar els seus sentiments, el Raku s'acosta a la Chitoge i li pregunta si farien una parella funcional. Com a resposta, el Raku recrimina el contrari, per desgràcia de la Chitoge i provocant que s'allunyi mentre li demana disculpes al Raku. Durant el seu nou semestre, el Raku i la Chitoge són nominats per interpretar el paper de Romeu i Julieta per al seu proper festival cultural, però la Chitoge es nega a fer-ho.

19.- L'obra de teatre. A causa de la negativa de la Chitoge a acceptar el paper a la seva obra, la Kosaki intervé i pren el paper de Julieta amb el Raku com a Romeo. Mentre es troben enmig dels assajos, el Raku i la Chitoge s'enfronten a una acalorada discussió per la seva falsa relació. Mentre el Raku afirma amb vehemència com són les coses disfuncionals entre ells i està considerant acabar amb els seus llaços, la Chitoge bufeteja el Raku per indignació. El dia de l’estrena, la Kosaki es lesiona després de rescatar una companya d'una caiguda. Sense ningú més per fer-se càrrec de la Kosaki en el seu paper de Julieta, el Raku s'acosta a la Chitoge i la convenç d'assumir el paper. Després que el Raku es disculpi i admet que no menysprea la Chitoge com aquesta havia suposat, la Chitoge es recolza en el Raku i accepta el paper de Julieta.

20.- Hora d'espectacle. Amb la inclusió de la Chitoge al seu repartiment, l'obra comença amb el Shu com el narrador donant la seva actuació a un gir còmic, afegint trames secundàries sense sentit a la història de l'obra per al gaudi del públic però per disgust a alguns dels seus repartiments. No obstant això, l'obra acaba, guanyant una càlida admiració per part del públic mentre la Chitoge reconeix el seu veritable amor pel Raku. Amb la seva relació habitual de nou, la Chitoge demana disculpes al Raku pel seu comportament dur i afegeix que encara serà ella mateixa davant d'ell. Durant una conversa amb la Kosaki, el Raku s'adona del desig de la Kosaki d'interpretar el paper de Julieta. Per compensar el fet de no haver interpretat el seu paper, com a resultat, el Raku i la Kosaki repeteixen els seus papers de Romeo i Julieta respectivament i fan una obra de teatre privada mentre la Chitoge mira l'horitzó i comenta la conclusió del seu memorable festival cultural.

OVA-1.- Pèrdua. La Ruri ha perdut les ulleres i demana el Raku i la Kosaki que les trobin. El Raku li pregunta a la Ruri si la Kosaki està enamorada d'algú i la Ruri confirma que sí, devastant el Raku. La Ruri renya el Raku per no saber qui li agrada la Kosaki i gairebé li diu que la Kosaki l'estima, però el Shu l'atura, que creu que és millor que el Raku ho resolgui ell mateix. El Raku i la Kosaki acaben trobant les ulleres junts. El desamor del Raku en descobrir que la Kosaki li agrada algú molesta a la Ruri, així que menteix i li diu al Raku que havia estat fent broma i que la Kosaki no està enamorada de ningú, curant la seva depressió. Ella està d'acord amb el Shu que el millor és deixar que el Raku i la Kosaki resolguin les coses ells mateixos.
Donzella Santuari.El Raku, la Chitoge, la Kosaki, la Marika i la Seishirō estan treballant en un santuari per a la nit de Cap d'Any. El Raku està posseït per esperits i no té més que mala sort durant tot el dia. La sacerdotessa creu que com que el Raku està envoltat de noies boniques, està sent perseguit pels esperits de nois impopulars i tret que siguin expulsats a mitjanit, el Raku pot acabar mort. Les noies reben un talismà d'exorcisme que expulsarà els esperits, però només si algú se l'enganxa al cul nu. La Chitoge intenta treure amb força la roba interior del Raku, però arruïna el talismà en el procés. Com que les noies porten vestits de donzella del santuari sagrat, podrien expulsar els esperits abraçant el Raku durant un minut sencer. La Kosaki abraça el Raku, cosa que els fa vergonya a tots dos i tampoc aconsegueix expulsar els esperits. Quan s'acosta la mitjanit, l'única manera que queda de salvar el Raku és obligar-lo a beure aigua beneïda, però només funcionarà si s'administra boca a boca, és a dir, algú ha de fer un petó el Raku. Les quatre noies de seguida prenen un glop d'aigua i carreguen contra el Raku. Durant la persecució, el Raku xoca amb la campana sagrada dels santuaris i els esperits són expulsats a l'instant. Tot i estar completament purificada, la sacerdotessa creu que la mala sort del Raku amb les dones només empitjorarà.

OVA-2.- Treball. El Raku i la Chitoge van a un restaurant on la Marika té una feina a temps parcial com a cambrera, tot i que no és molt bona i el gerent només tolera els seus errors constants perquè la seva personalitat alegre atrau molts clients. El restaurant es veu inundat de sobte tant per la banda yakuza dels pares del Raku com pels pares de la Chitoge, Beehive Gangsters. El Raku i la Chitoge pretenen estar en una cita encantadora perquè les dues colles es comporten. Una baralla gairebé esclata quan la Marika abraça el Raku davant de tothom. La policia antiavalots del pare de la Marika també arriba i una baralla a tres bandes entre els yakuza, la policia i els gàngsters gairebé destrueix el restaurant. Com que això deixaria a la Marika sense feina, abandona amb ira la seva persona educada i femenina i llança les tres colles del restaurant per ella mateixa, sorprenent a tothom. Admet que valora la seva feina perquè està estalviant per pagar el casament i la casa d'ella i el Raku. A casa seva, la Marika, que ha estalviat diligentment tots els diners que ha guanyat, té un dibuix que el Raku va dibuixar fa 10 anys de la seva casa ideal.
Canvi.Els amics del Raku visiten la seva casa per dinar el dia de Cap d'Any. El Raku serveix bombons i la Chitoge comença a actuar de manera estranya i li demana que es petonegin. El Raku s'adona que els bombons contenien whisky i la Chitoge està borratxa. Ella continua intentant besar-lo, gelosa que una vegada hagi fet un petó a la Marika, que de sobte els interromp, també borratxa, i colpeja el Shu. La Seishirō també està borratxa i gairebé aconsegueix besar-lo, tot i que aconsegueix enganyar-la i ella besa una estàtua. La Kosaki, també borratxa, demana al Raku que l'ajudi a desvestir-se. Quan ell es nega, gairebé el molesta abans que s'escapi. La Chitoge demana saber si el Raku li agrada més que una núvia falsa i amenaça amb arrencar-li la roba i molestar-lo a menys que admeti que l'estima. El Raku està envoltat per la Chitoge, la Marika, la Seishirō i la Kosaki que totes l'agafen. El Raku es desperta més tard amb un mal de cap incapaç de recordar res del que va passar. Les quatre noies, ara sobries, acorden entre elles no parlar mai més sobre les coses que li van fer al Raku.

OVA-3.- Casa debanys. El Raku visita un bany públic on coneix a Chitoge que va visitar el mateix bany per casualitat. Chitoge s'uneix al bany de dones per Marika i la seva guardaespatlles, Honda. Quan la Marika s'adona que en Raku està a l'altre costat de la paret al bany d'homes, intenta unir-se a ell, però en Chitoge l'atura, que castiga en Raku per veure-la amb una tovallola. La Kosaki i la seva germana Haru també entren al bany de dones. En Raku, que no els veu, el propietari li demana que vigili la recepció mentre fa un encàrrec. Com a únic membre del personal, un altre client li demana a Raku que arregli una aixeta trencada al bany de les dones, així que es bena els ulls i va a buscar l'aixeta. Gairebé palpa els pits d'en Kosaki mentre busca l'aixeta, però en Haru li colpeja i torna a la recepció. Mentrestant, la Chitoge i la Marika intenten superar-se l'una a l'altra en una sauna i acaben desmaiant-se. Mentre els treu de la sauna, la tovallola de Chitoge cau completament. Quan l'amo torna, troba en Raku inconscient darrere de l'escriptori.
Servei.Totes les noies visiten juntes una font termal de muntanya, mentre que Raku i Shu es veuen obligats a anar a l'aigua termal dels homes a l'altre costat de la muntanya per si intenten mirar. La Marika s'adona que els pits d'en Seishiro han tornat a créixer i no pot resistir-se a palpar-los. Les noies posen tots els seus telèfons mòbils, roba i roba interior en una bossa gran, però un guèiser en erupció fa volar la bossa fins a l'altre costat de la muntanya on aterra en un arbre dins de l'aigua termal masculina a prop d'on l'ignorant Raku. està banyant-se. Les noies nues distreuen en Raku dels arbustos mentre la Chitoge intenta recuperar la bossa. En Raku gairebé la veu i s'amaga sota l'aigua a la font termal. Una altra distracció permet en Chitoge escapar sense la bossa mentre en Raku creu que està sent perseguit per un animal. Amb la bossa a punt de caure de l'arbre i de ser descoberta, Kosaki s'enfonsa a l'aigua termal mentre en Raku es renta els cabells, però es posa massa nerviosa quan Raku li toca la mà mentre busca el sabó i fuig sense la bossa. En Raku, ara completament espantat, es recolza contra l'arbre. Amb la bossa a punt de caure, Chitoge accidentalment es recolza contra la paret que s'ensorra, exposant totes les noies nues a Raku. Chitoge el colpeja fins que té amnèsia i recupera la bossa. En un altre lloc, Shu, que s'ha passat dues hores escalant la part perillosa de la muntanya per mirar l'aigua termal de les dones, acaba caient de nou a la muntanya quan s'adona que les noies no hi són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada