Bloc personal,

diumenge, 11 de febrer del 2024

Kimi ni Todoke (2011) S02
(Kimi ni Todoke: From Me to You)

[476]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiro Kaburaki
Guió: Tomoko Konparu (manga: Karuho Shiina)
Música: S.E.N.S.
Estudi: Production I.G
Veus de doblatge: Mamiko Noto, Daisuke Namikawa, Miyuki Sawashiro
Emissió: 12/01/11 - 30/03/11
Títol original: 君に届け 2ND SEASON

[ Animació, comèdia romàntica, drama, coming-of-age, slice of life, shōjo ] 12 (+1) capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,98) (273.911)

Sinopsi

IMDb (7,8) (5,1K):
“Tothom confon la Sawako Kuronuma per la seva semblança amb la noia fantasma de The Ring. Però un dia, el noi més simpàtic de la classe, el Kazehaya, fa amistat amb ella i tot canvia després d'això, també la perspectiva de tots de la Sawako, però hi haurà dificultats per a ella en el futur.”

Crítica

Un melodrama…

Basada en el manga shōjo de Karuho Shiina ja conclòs, publicat entre 2005 i 2017 amb un total de vint volums. Hi ha un spin-off del manga (Kimi ni Todoke: From Me to You: Soulmate) publicat entre 2018 i 2022 de la mateixa autora (Karuho Shiina, tres volums). També es pot trobar sota el títol Reaching You o Llegando a ti (Arribant a tu).

Des de 2007 fins 2015 també en van publicar una novel·la lleugera (Kanae Shimokawa, setze volums), un spin-off (Kimi ni Todoke: Ashita ni Nareba) de l’autora original el 2009 (Karuho Shiina, un volum) i, entre 2011 i 2015, tretze volums més (Karuho Shiina).

La sèrie té dues temporades (2009 i 2011) i, per 2024, Netflix n’ha anunciat la tercera. També hi ha un live-action del 2010 i una drama televisiu serialitzat de dotze capítols del 2023.

L’opening i l’ending de la primera temporada, sense desmerèixer els de la segona, m’han agradat moltíssim més. També he detectat una baixada de qualitat en l’animació: en la primera ens deixava detalls de moviment que no he sabut veure en aquesta segona, tot i que, també cal dir-ho, sembla que amb un parell de detalls de 3D que no eren a la primera ho vulguin arreglar.




Resum (amb espòilers)

Després d'unes vacances d'Any Nou transcendentals i amb el Dia de Sant Valentí que s'acosta, la Sawako Kuronuma comença a portar-se bé amb els seus companys. Tanmateix, ara que la Sawako s'ha adonat dels seus sentiments romàntics pel popular Shōta Kazehaya, dubta a donar-li xocolates obligatòries i decideix no donar-li cap. Al seu torn, el Kazehaya, a qui li agrada la Sawako, sent una distància entre ells.

Quan s'acaba el febrer i arriba l'abril, comença el segon de batxillerat per a la Sawako. Per sort, acaba a la mateixa classe que les seves amigues Ayane Yano i Chizuru Yoshida, juntament amb el Kazehaya i el seu amic el Ryū Sanada, a més del nouvingut anomenat Kent Miura. Quan el Kent s'interessa per la Sawako, els sentiments de la Sawako i el Kazehaya l'un per l'altre es posen a prova.

==

1.- Amor no correspost. Basant-se en el punt de vista de la Kurumi, torna a explicar els esdeveniments de la temporada 1; com el seu amor no correspost per el Kazehaya, com l'observa observant en la Sawako amb expressions que no havia vist mai abans i com ha canviat a causa d'ella. Ella recorda la seva trama de casament amb el Ryū i la Sawako junts, i com el Kazehaya va frustrar el seu pla en treure a la Sawako de l'escena. Recorda que la Sawako finalment li va donar el coratge de confessar els seus sentiments a el Kazehaya i el seu rebuig posterior. Ella compra xocolata per regalar-li el dia de Sant Valentí l'endemà, anomenant-la "el primer i l'últim", i s'imagina el que farien la Sawako i les seves amigues l’Ayane i la Chizu per Sant Valentí. L'episodi acaba amb ella exclamant que li havia comprat la xocolata més cara.

2.- Sant Valentí. Ara és el tercer semestre, i després d'un altre canvi de seient, la Sawako es fa amistat amb la gent nova asseguda a prop d'ella, però no pot evitar sentir-se sola perquè el Kazehaya està asseguda més lluny d'ella. El dia abans del dia de Sant Valentí, fa xocolata artesanal per als seus amics. Quan es tracta de la xocolata d'en el Kazehaya, s'adona que sense saber-ho l'ha afavorit entre tots els altres i es torna molt cohibida. Ella aconsegueix donar a tothom la seva xocolata l'endemà, però encara dubta a l'hora de donar la seva a el Kazehaya. Diversos esdeveniments al llarg del dia li impedeixen donar-li-la, com la seva acceptació de la xocolata "Gratitude" i el seu rebuig a la xocolata "Love". la Sawako finalment decideix donar-li-ho després de l'escola, però és interrompuda per la Kurumi, que li dóna la seva "primera i última" xocolata. La Kurumi s'adona que la Sawako escolta i li diu que en el Kazehaya no accepta la xocolata "d'amor", però que si fos una xocolata "d'agraïment", probablement ho acceptaria amb molt de gust. Ella s'autoanomena "una circumstància especial" perquè ja havia estat rebutjada per ell. La la Sawako acaba sense poder donar-li la xocolata a el Kazehaya, ja que pensa que els seus bombons són massa seriosos per ser considerats xocolates 'giri/cortesia'. Quan el Kazehaya surt de l'escola, pensant que realment esperava aconseguir alguna cosa de la Sawako. Al final de l'episodi, fa la seva aparició un nou personatge, el Kent Miura.

3.- Alumnes de 2n. L'April porta a la Sawako al segon any de secundària i està contenta de tornar a estar a la mateixa classe que el Kazehaya, l’Ayane i la Chizu. Les coses s'han tensat entre la Sawako i el Kazehaya des de l'incident del dia de Sant Valentí. A classe, una nova companya de classe, Miura el Kent ocupa el seu seient al costat de la Sawako. És extravagant i molt obert amb ella, cosa que provoca gelosia per part de el Kazehaya. el Kazehaya decideix esperar que la Sawako acabi de cuidar els parterres. La mira treballar des de la finestra de l'aula. Aleshores, es troba amb l’Ayane que s'ofereix a ajudar-lo en la seva recerca de l'amor (per a la Sawako, encara que no s'indica explícitament). No obstant això, li diu que preferiria explicar a la persona els seus sentiments per ella, en lloc d'implicar un tercer. L’Ayane assenyala que el Kazehaya és el tipus de persona que no li agrada que els altres interfereixin en els seus assumptes. la Sawako troba el Kazehaya esperant-la, i ell li pregunta si era massa engreixat per considerar-se com el seu amic masculí més proper (a causa de l'anterior mostra de proximitat de el Kent cap a ella). Ella entra en pànic, sense saber com respondre i el Kazehaya s'adona d'això. Es disculpa per haver-la molestat i se'n va. El Kent veu el Kazehaya sortir de l'aula i s'adona que la Sawako encara està dins sense paraules. Fa la connexió entre ells, anomenant els dos "una combinació interessant".

4.- Oblida el que he dit. La la Sawako encara està preocupada pel que li va dir en el Kazehaya a l'episodi anterior i es pregunta com li hauria d'haver respost. A classe, el Kent intenta ajudar a la la Sawako a somriure "de manera refrescant", però no ho aconsegueix. el Kazehaya està visiblement gelós de la proximitat que estan els dos. el Kazehaya i el Ryū parlen durant la classe de gimnàstica, i el Kazehaya expressa la seva preocupació per com havia molestat a la Sawako pel que havia dit sobre ser el més proper a ella. Sent que, tot i que la pot molestar encara més, ha de deixar de donar voltes per la mata i actuar aviat; en cas contrari, pot ser arrabassada per algú altre (és a dir, el Kent). L’Ayane s'enfronta al Kent, dient-li que deixi de fer passades a la Sawako, ja que és un moment crític per a ella (perseguir el Kazehaya). El Kent la rebutja, dient-li que té bones intencions. El professor parla dels propers exàmens i el Kent anuncia a la classe que la Sawako està fent un curs accelerat després de l'escola. el Kazehaya ajuda a difondre la veu i porta molta gent al grup d'estudi. Durant la sessió, tothom elogia a la Sawako per ser un professor tan gran. Ella somriu de veritat, fent que el Kazehaya se senti sola, ja que ara s'adapta a la classe sense la seva ajuda, i sorprèn a el Kent perquè és capaç de somriure amb normalitat. Després que tothom marxi, la Sawako agraeix a el Kazehaya per ajudar-la. el Kazehaya li diu que s'oblidi del que havia dit abans. Se'n va, amb una expressió abatida a la cara. A fora, el Kazehaya troba el Kent esperant-lo.

5.- Incomprès. la Sawako encara està preocupat pel que el Kazehaya li va dir a l'episodi anterior, per "oblidar" el que li havia dit abans. La la Sawako es pregunta què volia dir en el Kazehaya amb això mentre camina cap a casa. Mentrestant, el Kent va treure el Kazehaya fora per parlar amb ell sobre la Sawako, i com de marginada era fins que el Kazehaya va començar a parlar amb ella, i també li diu a el Kazehaya que no s'hauria d'apropar més a la Sawako o les altres noies s'enfadaran. i la Sawako tornarà a ser un paria. el Kazehaya s'enfada i li diu a el Kent que fa les coses que fa per una raó. El Kent s'aixeca i li diu a el Kazehaya que en la Sawako es faria mal. Quan el Kazehaya s'allunya, el Kent li crida, preguntant-li si el Kazehaya té una persona que li agrada. Quan el Kazehaya respon "Sí!", el Kent li pregunta si podria ajudar en el Kazehaya, i el Kazehaya rebutja la idea. La Chizuru i el Kazehaya es troben de camí a casa, i el Kazehaya li pregunta si realment és tan diferent de la Sawako, ja que pensava que era el més proper a ella. En la Chizuru pren el que va dir malament i li diu que no l'entén, pensant que "ni tan sols sap que a la Sawako li agrada!". La Chizuru també diu que el Kazehaya és la més diferent de la Sawako, a causa de les experiències amb rumors que va passar. Es separen, la la Chizuru es pregunta què passa amb el Kazehaya de sobte. L'endemà, la Sawako intenta saludar en el Kazehaya, però tartamudeja, i el Kazehaya gairebé no la fa cas, xiuxiuejant breument "bon dia", i després corre a trobar-se amb els seus amics. L'l’Ayane i la la Chizuru ho veuen i separen en la Sawako per esbrinar què va passar. Després que la la Sawako expliqui a l'l’Ayane i a la la Chizuru el que va dir en el Kazehaya durant els dos dies, l'l’Ayane mira la situació i intenta explicar-li les coses a la la Sawako. Després que en la Sawako se'n va per anar a l'aula, l'l’Ayane i la Chiruzu troben en el Kazehaya i el Ryū al passadís, i l'l’Ayane dóna una puntada de peu a Kazehyaya i li diu que deixi d'evitar en la Sawako. La la Chizuru li pregunta a l'l’Ayane de què va tot això, i l'l’Ayane diu "bé, la noia que li agrada a el Kazehaya fa com si estigués aterrida d'ell", i la la Chizuru es torna boja, sentint pena per la Sawako que a el Kazehaya li agradi algú. La Chizuru finalment s'adona que la noia que li agrada a el Kazehaya és la Sawako, i l'l’Ayane i la la Chizuru discuteixen per què és un problema. La Chiruzu pensa en el que li va dir a el Kazehaya el dia anterior i s'adona que s'ha enganxat i que si no fa alguna cosa aviat les coses aniran malament. La la Sawako entra a l'aula i tothom comença a elogiar-la per com són increïbles les seves sessions d'estudi. A l'interior, el Kazehaya mira en la Sawako des del fons de l'aula, amb una mirada abatida a la cara.

6.- La persona que m'agrada. Un cop acabat el primer semestre, tothom reconeix la la Sawako per la seva sessió de revisió, lloant-la. La classe de la Sawako decideix tenir "la Sawako's Black Magic Cafe" com a exposició, utilitzant les herbes de la Sawako per fer te i tenir un estand addicional de consells "Ask la Sawako". la Sawako i el Kazehaya encara estan incòmodes i silenciosos l'un cap a l'altre, cosa que l'l’Ayane nota i preocupa a la la Chizuru. L'endemà, l'l’Ayane va a la casa de la la Chizuru per ajudar-la a preparar-se per al casament d'en Toru. El casament acaba sense problemes i la Chi consolida la seva relació de germans amb Toru. Després, la Chizuru li demana a el Ryū que segueixi amb el Kazehaya, sentint-se culpable pel que li va dir. El Ryū inicialment es nega, però reconeix, dient que només escoltaria els seus problemes. Més tard, el Kent s'acosta a la Sawako, que cuida el seu jardí. De tornada a la cafeteria, el Ryū, encara tenint en compte el que va dir en la Chizuru, li va preguntar a el Kazehaya, sense embuts, si ja s'havia confessat o no. Mentre el Kazehaya explica la seva confusió i preocupació, en Pin arriba, es burla d'ell perquè encara no s'ha confessat i es burla d'ell, dient-li que confessi ja a la Sawako. el Kazehaya, decidit, surt corrent, buscant en la Sawako (en Pin li va dir on era). Al pati, el Kento i la Sawako estan discutint com la Sawako finalment encaixa a classe (cosa que ella no s'havia adonat, i la sorprèn). Ella rep un xoc mental quan el Kent diu que el Kazehaya probablement l'estava cuidant perquè era una marginada, i com que ara no ho és, probablement no li parlaria més i que està enamorat d'algú (tots dos sense adonar-se'n). és la mateixa la Sawako). la Sawako, desconcertada, marxa i comença a plorar. El Kent intenta animar-la, i acaba demanant-li sortir al fluir de les coses, només per ser ofegat pels pensaments de la Sawako i l'arribada de el Kazehaya.

7.- Afecte i molèstia. el Kazehaya surt sobre la Sawako i el Kent, amb el Kent agafant els braços de la Sawako i la Sawako plorant. el Kazehaya pregunta què està fent el Kent i per què en la Sawako plora. Tres dels amics d'en el Kazehaya s'acosten i troben en el Kazehaya enfadat, la Sawako plorant i el Kent només allà. Quan tots tres fan la broma i diuen que el Kazehaya i el Kent van perseguint la Sawako, el Kazehaya finalment es trenca i confessa el seu amor a la Sawako. la Sawako pren la confessió com un malentès i li diu a el Kazehaya que si ho diu així, la gent tindrà una idea equivocada. el Kazehaya finalment marxa, i la Sawako el segueix. el Kazehaya i la Sawako es salten la classe, i quan el Kazehaya li pregunta si li agrada, ella diu que sí, però el Kazehaya s'interposa com a amics i marxa, deixant en la Sawako sola al carreró. Pin finalment troba la la Sawako, i després que la Sawako li digui a Pin que ha estat rebutjada per el Kazehaya, Pin intenta animar-la. L'l’Ayane i la la Chizuru també busquen en la Sawako i tenen la sensació que el Kento n'és una part important. Li pregunten a el Kent on és, i el Kent diu que està fora, al costat dels bancs. El Kent intenta seguir-lo, però és interromput per la Kurumi, que fa que el Kent li expliqui el que va passar. Pin encara està fora consolant en la Sawako, però és interromput per l’Ayane i la Chizuru. Li pregunten què li va passar a la la Sawako, i abans que l'l’Ayane acabi d'explicar alguna cosa, la la Chizuru esclata a plorar i li diu a la la Sawako que s'està equivocant, i la el Kazehaya només està enfadada per les accions que va fer en la Sawako. La Chizuru finalment s'enlaira, l’Ayane seguint-la. L'episodi acaba amb la la Sawako preguntant-se si realment havia fet el possible amb el Kazehaya fins aquest moment.

8.- Només renuncia. Finalment, la classe comença a preparar-se per al festival de l'escola, i tothom es pregunta on és la la Sawako, on la la Chizuru i l'l’Ayane diuen que havia d'estar en un altre lloc. El Ryū troba el Kazehaya fora tan bon punt acaba amb la pràctica de beisbol, i li pregunta a el Kazehaya com va anar la seva confessió. el Kazehaya li diu a el Ryū que va ser rebutjat, i que el rebuig va fer molt més mal del que pensava, encara que no sap que en la Kurumi va escoltar la conversa, i ella fuig a buscar en la Sawako. Després d'enfrontar-se a la la Sawako, la la Kurumi li enganxa a la Sawako i li diu que està fent mal a el Kazehaya, i que com que en la Kurumi li va dir a el Kazehaya com se sentia per ell, que no estaven al mateix nivell. Aquella nit, el Kazehaya i Pin es topen, i Pin comença a cridar a el Kazehaya per haver rebutjat en la Sawako. el Kazehaya explica que va ser rebutjat, i en Pin li diu a el Kazehaya que només renunciï a la Sawako, i marxa, deixant en el Kazehaya pensar per si mateix. L'endemà, la gent parla del "camp de batalla" entre el Kazehaya, la Sawako i el Kent, i després que la Sawako escolti la gent parlar-ne, diu que va ser tot un malentès i que el significat de "m'agrada" és diferent, sense adonar-se que el Kazehaya és parat allà mateix. L'l’Ayane i la la Chizuru s'emporten el Kent, ja que ell havia dit molt fort que a el Kazehaya li agradava la Sawako davant de tothom. L'l’Ayane s'enfada amb el Kent i comença a cridar-li, quan en la Kurumi l'interromp. En el Kent li pregunta a la la Kurumi què va fer després d'assabentar-se del que va passar entre el Kazehaya i la Sawako, i l'l’Ayane i la la Chizuru comencen a interrogar-la. Descobreixen que en la Kurumi va impedir que la Sawako li regalés a el Kazehaya la xocolata del dia de Sant Valentí i li va dir que no. El Kent també descobreix que en la Kurumi li agrada el Kazehaya, i li pregunta si li faria més fàcil si sortia amb la Sawako. En la Kurumi li dóna una bufetada a el Kent i li diu que no s'avança. La Kurumi també diu que no pensava que perdria davant d'una noia tan feble, i fuig. Després que el Kent finalment ho aconsegueixi tot pel cap, l'l’Ayane i la la Chizuru el deixen. La la Sawako va a la biblioteca, dient-se a ella mateixa que realment no li va dir a el Kazehaya com se sentia, ni res d'això, i que realment no estava fent res fins ara.

9.- Arriba… Comença la Festa Major i tot va bé. Al final a la la Sawako no li importa si a el Kazehaya li agrada algú o no, i es disposa a confessar-li.

10.- Confessió. Tot i estar nerviós i avergonyit, la Sawako va a l'aula per enfrontar-se a el Kazehaya. Abans que en la Sawako tingui l'oportunitat de dir-li a el Kazehaya com se sent, el Kazehaya li demana disculpes per haver-la fet plorar i enfadar-la, i que l'escoltaria sense importar el que passi, perquè els seus sentiments no canviarien. Aleshores diu que la la Chizuru i l'l’Ayane probablement estan fora, però la la Sawako interromp i diu que va venir a parlar amb el Kazehaya, no amb la Chizuru o l’Ayane. La la Sawako li diu a la el Kazehaya que la gent li demana disculpes per tot el que va fer, i que estava agraïda que en el Kazehaya somrigués i li digués "gràcies". Ella li agraeix els seus somriures, la seva amabilitat i li ha explicat els seus sentiments ocults. el Kazehaya està a punt de dir alguna cosa quan la Sawako interromp amb "T'agrada", i ho continua repetint. el Kazehaya tira de la mà en la Sawako a l'aula i tanca la porta. Mentrestant, Joe busca en el Kazehaya a fora i Pin busca en la Sawako. Quan la la Chizuru i l'l’Ayane li diuen a Pin que se'n va anar a casa, Pin es dirigeix cap a l'aula per buscar en el Kazehaya. Tanmateix, el Kazehaya i la Sawako s'abracen al costat de la porta de l'aula, sense saber res més. Es miren l'un a l'altre, el Kazehaya s'adona que tots dos tenen els mateixos sentiments, i la Sawako encara està confós. Al cap d'un minut, Joe entra a l'aula i el Kazehaya i la Sawako s'allunyen l'un de l'altre. la Sawako fuig i el Kazehaya s'avergonyeix i es molesta. Més tard aquella nit, l'l’Ayane i la la Chizuru pregunten com va anar la xerrada, i la la Sawako diu que no va poder dir 1/10 dels seus sentiments a el Kazehaya. Pin entra i treu a la Sawako fora, on la Sawako es trenca i li diu a Pin que no pot mirar en el Kazehaya sense sentiments secrets. Pin respon que tothom té un cor, de manera que el Kazehaya probablement té els mateixos sentiments. Ell surt corrent, dient-li que no es preocupi per això i que li vagi bé a l'actuació en solitari. Se'n va cap a casa quan s'adona que va dir una cosa "súper meravellosa" i marxa corrents a buscar en el Kazehaya. el Kazehaya està enviant un missatge de text a algú quan en Pin li diu que està bé tenir sentiments secrets i tal, però el Kazehaya li diu que se'n vagi a casa. Pin encara està cridant fora quan el Kazehaya finalment envia el seu missatge de text. L'l’Ayane i la la Chizuru li desitgen molta sort a la la Sawako, ja que demà tornarà a parlar amb el Kazehaya. El final de l'episodi mostra que el text era per a la Sawako, i tots dos desitgen que arribi el demà perquè es puguin tornar a veure.

11.- A partir d'ara. La classe acaba les disfresses. Per a l'actuació en solitari a la desfilada de disfresses de la seva classe, la Sawako torna a interpretar un fantasma, aquesta vegada representant la reaparició d'Okiku del pou de la història de fantasmes japonesa (kaidan) Banchō Sarayashiki. el Kazehaya assegura que la Sawako conegui els seus sentiments. Quan finalment està a punt de parlar amb la Sawako, la Jo ve a interrompre, però la banda, el Ryū i les dues noies, l'emporten ràpidament. el Kazehaya està a punt de confessar correctament a la Sawako quan ella l'interromp dient que vol anar primer. Ella li diu que vol saber més sobre ell i construir la seva nova relació des de zero. Ella li demana que la vegi actuar, ja que farà tot el possible per guanyar pel bé de tots. Tement que pugui trencar-se davant d'ell, la la Sawako marxa ràpidament al seu lloc a la desfilada. el Kazehaya somriu i li crida amb confiança dient que li agrada. Tothom es gira cap a ells amb sorpresa, inclosa la la Sawako que es ruboritza. la Sawako fa una actuació brillant però dóna begudes fredes als jutges com a part de l'acte suggerit per Pin. La beguda es considera suborn (al qual Pin havia pensat originalment) i la seva classe acaba no obtenint punts per la desfilada. Tot i això, aconsegueixen el sisè lloc de la competició. Al final de l'episodi, sembla que tothom s'està reunint per a la festa posterior on el Kazehaya arriba a la Sawako i xerren més obertament sobre la seva nova relació.

12.- Després del Festival.. Amb el festival de l'escola finalment acabat, la Sawako marxa de casa per anar a una festa després del festival. Es troba amb el Kazehaya i continuen caminant cap a la festa. Quan hi arriben, troben en Joe recreant tots els detalls de quan la Sawako i el Kazehaya es van confessar. Tothom diu que la Sawako va aconseguir el Kazehaya amb màgia negra, però el Kazehaya immediatament aclareix aquest malentès. Després de la festa, la classe va a la platja, on el Kent aparta al Kazehaya i li explica per què la Sawako estava plorant l'altre dia. El Pin també aparta la Sawako per preguntar-li si va dir al Kazehaya sobre els seus sentiments secrets. El Kazehaya s'apropa i el Pin li fa demanar a la Sawako que surti, però mentre el Kazehaya estava sense paraules, el Pin crida "Et casaràs amb mi!" provocant un malentès per part de la Sawako. El Kazehaya la segueix després d'haver fugit, i ella explica que no s'ho va prendre seriosament, quan el Kazehaya va pensar que sí. Després d'aclarir això, el Kazehaya finalment demana a la Sawako, que accepta, i la Sawako li diu al Kazehaya sobre els seus sentiments secrets. L’Ayane, la Chizu, el Kent i la Kurumi miren des de dalt. L'endemà a l'escola tothom ha sentit a parlar de la confessió i ara que la Sawako i el Kazehaya estan sortint. La gent va a la Sawako amb l'esperança que pugui ajudar-los a trobar nuvis/nòvies. A l'aula, el Kazehaya diu a tothom, sota la influència de l’Ayane, que la Sawako és la seva xicota. Ja no tot és caòtic, el Kent veu com de perfectes estan junts la Sawako i el Kazehaya, i expressa els seus sentiments en els seus pensaments que ningú hauria pensat que la Sawako guanyaria el Kazehaya i la Kurumi acabaria amb el cor trencat. Al final de l'episodi, les noies de la classe A que van intimidar la Sawako s'assabenten de la nova relació del Kazehaya i la Sawako.

13.- Persona important. L'espectacle comença amb molts estudiants que s'amunteguen a la zona dels vestidors al matí just quan la Sawako arriba a l'escola amb l’Ayane i la Chizuru. Han sortit notícies sobre la seva actual relació xicota-nòvia amb el Kazehaya. Més tard, el Kazehaya ha d'anunciar i declarar clarament la seva relació i la de la Sawako per evitar més malentesos. Aleshores, la Sawako s'enfronta a la Kurumi després d'escoltar l’Ayane dient a la Chizuru que "hi ha una noia que definitivament està plorant". El mateix grup de noies que van assetjar la Sawako al bany durant la primera temporada, xafardegen i es fan mala boca la Sawako a prop dels ampits de la finestra i en la Kurumi va interferir amb la conversa. Es llencen acusacions l'un a l'altre poc abans que la Sawako aparegui dempeus a la distància, només escoltant la seva xerrada. El grup de noies s'enfronta a la la Sawako per denunciar-la i comença a insultar-la abans que en la Kurumi defensés a la Sawako simplement dient "el Kazehaya no et perdonarà si la fas mal", que després les noies van amenaçar amb explicar les males del Kazehaya la Kurumi. La Kurumi simplement els va instar i va dir que "deixa'l pensar en tu pel que li vas dir", ja que a el Kazehaya no li agraden molt els ximples. La Kurumi marxa. Les noies intenten seguir-les després de ser aturades per la Sawako, que decididament va dir que la deixés ja que era la veritable rival de la Kurumi. Les noies irritades amb la Sawako van intentar seguir-les només per ser aturades de nou per la Chizuru i l’Ayane, que les diuen una mica mentre les consolaven afirmant la dura realitat que "només odies la Sawako perquè el Kazehaya està enamorada d'ella ara". Al terrat, la Sawako li diu a la Kurumi que s'ha confessat i que estan sortint, tot i que la Kurumi ja ho sap per les moltes xafarderies. Just quan la Sawako estava a punt de marxar, la Kurumi atura la Sawako i confessa que l'única raó per la qual tenia el coratge i la confiança per professar el seu amor pel Kazehaya aleshores era per la Sawako. La Sawako mira sorprès mentre la Kurumi marxa sense dir una paraula. Més tard, prop de la zona d'armaris, just quan la Kurumi estava a punt de marxar, el Miura s'acosta a la Kurumi i li pregunta si hauria estat feliç si hagués aconseguit que la Sawako s'enamorés d'ell, la qual cosa la Kurumi va respondre que no, ja que era impossible. La Kurumi també esmenta la seva sorpresa per com la Sawako no li va agrair ni es va disculpar abans al terrat, però està contenta perquè la Kurumi l'hagués donat un cop de puny si ho fes. Aleshores apareix l’Ayane, tocant les espatlles de la Kurumi, reconfortant-la una mica, dient-li que ella i el Kazehaya mai no haurien estat possibles però que el Kazehaya l'hauria perdonat si hagués sabut tot el que havia fet, cosa que la Kurumi va pensar un moment amb amargament i va dir que ella. No necessitava que l’Ayane li digués això abans de marxar plorant, amb el Muira i l’Ayane seguint darrere. La Sawako i la Chizuru es veu prop del petit jardí de la seva classe tenint les flors. La Sawako està molesta per no poder dir més a la Kurumi al terrat, i la Chizuru la consola i li diu que era el correcte i que ella hauria fet el mateix. El Ryū i el Kazehaya s'apropen a ells i la Chizuru ràpidament aprofita l'oportunitat i agafa el braç del Ryū corrent deixant la Sawako i el Kazehaya sols junts. Quan marxaven, el Ryū agafa la Chizuru desprevinguda dient-li que li agrada. La Chizuru està sorpresa. Ella corre darrere deel Ryū, li colpeja a l'esquena i li diu que ja ho sabia. La Sawako i el Kazehaya se separen de la seva escola. Es veu al Kazehaya allunyant-se abans que la Sawako l'aturi, però quan el Kazehaya es gira, respon dient que no és res, encara que potser hauria volgut esmentar sobre la Kurumi. La Sawako es veu plorant per la situació de la Kurumi i es promet a si mateixa que atresorarà en el Kazehaya sempre, com una manera d'honorar la Kurumi. (Després dels crèdits) el Kazehaya té una cita amb la Sawako. Després de passar un dia junts, la Sawako i el Kazehaya s'asseuen en un parc proper mentre ella li lliura el seu regal de Nadal i bombons de Sant Valentí. El Kazehaya es posa la gorra immediatament i s'engoleix els bombons comentant el bon gust que té. La Sawako plora, dient que fins ara no s'havia de valorar i que no sap com ser una bona xicota. el Kazehaya l'abraça, dient que no és una feina i que només és ella mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada