Bloc personal,

dilluns, 5 d’agost del 2024

Kimi ni Todoke (2024) S03
(Kimi ni Todoke: From Me to You)

[529]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kenichi Matsuzawa
Guió: Tomoko Konparu (manga: Karuho Shiina)
Música: S.E.N.S.
Estudi: Production I.G
Veus de doblatge: Mamiko Noto, Daisuke Namikawa, Miyuki Sawashiro
Emissió: 01/08/24 (ONA de Netflix)
Títol original: 君に届け3RD SEASON

[ Animació, comèdia romàntica, drama, coming-of-age, slice of life, shōjo ] 5 capítols de triple duració d’entre 1 h. 03 min. i 1 h. 12 min. + 1 de 13 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,65) (3.448)

Sinopsi

IMDb (7,8) (5,6K):
“Tothom confon la Sawako Kuronuma per la seva semblança amb la noia fantasma de The Ring. Però un dia, el noi més simpàtic de la classe, el Kazehaya, fa amistat amb ella i tot canvia després d'això, també la perspectiva de tots de la Sawako, però hi haurà dificultats per a ella en el futur.”

Crítica

Només han calgut quinze anys per saber com continuava la història…

Basada en el manga shōjo de la Karuho Shiina ja conclòs, publicat entre 2005 i 2017 amb un total de trenta volums. Hi ha un spin-off del manga (Kimi ni Todoke: From Me to You: Soulmate) publicat entre 2018 i 2022 de la mateixa autora (Karuho Shiina, tres volums). També es pot trobar sota el títol Reaching You o Llegando a ti (Arribant a tu).


Des de 2007 fins 2015 també en van publicar una novel·la lleugera (Kanae Shimokawa, setze volums), un spin-off (Kimi ni Todoke: Ashita ni Nareba) de l’autora original el 2009 (Karuho Shiina, un volum) i, entre 2011 i 2015, tretze volums més (Karuho Shiina).

La sèrie tenia dues temporades bastant antigues (2009 i 2011) i, ara, una mica fora de lloc, Netflix ha emès la tercera com un ONA. També hi ha un live-action del 2010 i una drama televisiu serialitzat de dotze capítols del 2023.

La part de la història que s’explica en aquesta tercera temporada de l’anime va des de l’estiu fins el Nadal del segon curs de batxillerat (preparatòria). El manga no l’he llegit, però sí he vist la sèrie live-action de 2023 i es pot dir que, com a mínim, queda una quarta temporada (possiblement també una cinquena). Espero sincerament que no tardin quinze anys més…

La sèrie consta de 5 capítols de més d’una hora, però també hi ha un capítol de resum de poc més de 10 minuts, que jo he vist al final, però és per veure’l de bon començament, especialment per qui no hagi seguit la història.

Primera sèrie (1 de 10) d’anime finalitzada de la temporada estiu 2024.




Llistat per ordre de valoracions d’animes de la temporada primavera 2024

5/5
Kimi ni Todoke (2024) S03
(Kimi ni Todoke: From Me to You)

5/5
Dead Dead Demons Dededede Destruction (2024) S01 (ONA)
 (temporada “llarga”; 18 capítols) 
4/5
Ōkami to Kōshinryō: Merchant Meets the Wise Wolf (2024) S01
(Spice and Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf)
 (temporada doble; segona part) 
4/5
Tensei shitara Slime Datta Ken (2024) S01
(That Time I Got Reincarnated as a Slime)
 (temporada doble; segona part) 
4/5
Nige Jōzu no Wakagimi (2024) S01
(The Elusive Samurai)

4/5
Make Hiroin ga Ōsugiru! (2024) S01
(Too Many Losing Heroines!)

4/5
Karasu wa Aruji wo Erabanai (2024) S01
(Yatagarasu: The Raven Does Not Choose Its Master)
 (temporada doble; segona part) 
3/5
Sengoku Youko: Senma Konton-hen (2024) S01 (Part 2)
(Sengoku Youko: The Chaos of a Thousand Demons Arc)
 (temporada doble; primera part) 
3/5
Yami Shibai (2024) S13
(Yamishibai: Japanese Ghost Stories) (Theater of Darkness)

2/5
Shikanoko Nokonoko Koshitantan (2024) S01
(My Deer Friend Nokotan)

Ø
1/5



Resum (amb espòilers)

1.- Jo mai podria odiar-te. Per fi són les vacances d'estiu, però la colla està encallada assistint a l'escola d'estiu. Sawako navega per estar en una relació amb Kazehaya. Passen temps junts com a parella amb sentiments creixents. Sawako lluita per explicar als seus pares, especialment al seu pare, la seva relació amb Kazehaya. També es troba amb la tasca de conèixer els pares de Kazehaya per primera vegada.

2.- Viatge escolar. És l'inici del segon trimestre, la qual cosa significa que s'acosta la tan esperada sortida escolar. La Sawako i els seus companys viatjaran a Okinawa per fer el viatge escolar. Està emocionada de fer moltes fotos i passar temps amb els seus amics. Durant el viatge, en un moment íntim, Sawako i Kazehaya gairebé es besen. Ayane és demanada per Mogi de la classe B i accepta sortir amb ell. Mentre que les coses entre els dos avancen molt ràpidament a Okinawa, Ayane té dubtes sobre la relació. Ella contempla les seves relacions passades i experiència amb l'amor. Mentre lluita amb la seva perspectiva sobre l'amor i la seva relació, hi ha una persona inesperada per consolar-la. Mentrestant, en Chizu està incòmode amb Ryu després de la seva trobada íntima. La tensió augmenta entre els dos després que una companya de classe confessa a Ryu i després de ser rebutjada, s'enfronta a Chizu. Això porta a Ryu a fer la seva pròpia confessió.

3.- Núvia i xicot. Després del viatge escolar a Okinawa, les coses han canviat. Sawako sent que Kazehaya és llunyà. Ayane intenta evitar Kento. I tot i que en Chizu i Ryu semblen estar actuant amb normalitat, està clar que les coses no són iguals. Chizu està lluitant per com tractar amb Ryu. Com que tot es converteix en massa per a ella, se salta l'escola i no es pot contactar. La troben Sawako i Ayane gràcies a l'ajuda d'en Ryu i Kazehaya. Chizu té un cor a cor amb Sawako i Ayane, detallant la seva història amb Ryu.

4.- Festa de Nadal. Per fi és temps de Nadal! Kazehaya organitza una festa de Nadal de classe per després de la cerimònia de fi de curs. La Sawako està contenta que ella i la Kazehaya puguin celebrar el Nadal junts com a parella, encara que amb tots els altres a la festa de classe i no junts sols per a la consternació de l'Ayane. Tanmateix, la distància de Kazehaya preocupa a Sawako. Ella s'acosta a ell, però ell la tanca, deixant-la devastada. La veritat és que Kazehaya té por d'arruïnar la seva relació amb Sawako si veu el veritable. Kento continua perseguint a Ayane. Ella el rebutja, creient que és massa bo per a ella. Després d'escoltar a Kazehaya sobre les seves experiències negatives passades amb les relacions, està més decidit a donar-li el seu amor. Mentrestant, Sawako descobreix la veritat sobre els veritables sentiments d'Ayane. Durant la festa de Nadal, Kazehaya aparentment evita Sawako. Amb les coses incòmodes amb Ryu, en Chizu intenta donar-li un regal en secret per l'intercanvi de regals, però és interceptat per Joe. Això fa que ella recuperi el regal i fugi de la festa amb Ryu perseguint-la. Els dos són capaços d'intercanviar els seus regals l'un per l'altre i passar temps parlant, alleujant la tensió entre ells. Kento es troba en un acalorat intercanvi amb Mogi després de conèixer els esdeveniments reals del que va passar entre ell i l'Ayane. Amb un sentit d'urgència, Sawako li diu a l'Ayane que surti. Kento marxa després que arribi Ayane. Després d'alguns dubtes i una empenta de Pin, Ayane va darrere de Kento.

5.- Moment feliç.

6.- Extra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada