Bloc personal,

divendres, 16 d’agost del 2024

Oppai Barē (2009)
(Oppai Volleyball)

[1250]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Eiichirō Hasumi
Guió: Yoshikazu Okada (novel·la: Munenori Mizuno)
Música: Naoki Satô
Producció: Warner Bros.
Distribució: Toei Company
Actoris: Haruka Ayase, Munetaka Aoki, Tōru Nakamura
Estrena: 18/04/09
Títol original: おっぱいバレー

[ Comèdia, esport ] 1 h. 42 min.
Wikipedia

Sinopsi

IMDb (6,0) (730):
“Una professora es fa càrrec d'un club de voleibol de secundària i promet ensenyar els seus pits als alumnes si poden guanyar el següent partit.”

Crítica

Una ximpleria “retro” prou ben feta que paga la pena veure encara que només sigui per la banda sonora i l’ambientació…

Literalment Voleibol de tetes (o mamelles). Una cosa “retro” que emula i recorda imatges del Japó dels anys setanta, a mig camí d’homenatjar la tonteria americana dels vuitanta amb l’obsessió dels pits amb pel·lícules tipus Porky’s (1981).

Això últim ho dic amb tota la precaució del món, perquè en aquesta pel·lícula no és que no es vegi ni un sol mugró, és que ni tan sols s’insinua ni hi ha cap tipus de sexualització dels personatges més enllà del fet que contínuament parlen de tetes. La referència a Porky’s és només en l’aspecte gamberro i no pas sexual. Aquesta pel·lícula és totalment blanca.

Haig de confesar que he arribat a tafanejar en aquesta pel·lícula per aquesta miniatura de captura del metratge, que m’ha deixat ben despistat.

M’han agradat molt les imatges finals a mode de resum, amb la gravació de les escenes i les imatges amb la claqueta.


Resum (amb espòilers)

Cinc nois de secundària en plena adolescència masculina estan ben obsessionats amb els pits de les noies. Anant en bicicleta, només magrejant la velocitat de l’aire amb una mà creuen tocar el pit d’una noia. Determinen que a partir de 80 Km/h magrejeran un pit de copa B i estrapolen que a 100 Km/h el d’una copa C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada