Bloc personal,

dijous, 8 d’octubre del 2009

Google Sidewiki

Ahir vaig llegir una entrada d'un blog que segueixo habitualment (etc.territoriocreativo.es) i em va semblar molt interessant el comentari que feia mostrant que, mentre els medis s'estan enfocant en "el tema del dia" de les xarxes socials i "el que vindrà" de la mà de Google, Google Wave, per una altra banda i sense fer gaire soroll ens estan mostrant el possible futur de la interacció dels usuaris amb les pàgines web: Google Sidewiki.

O sigui que si algú vol saber què és això de Google Sidewiki que faci clic en l'enllaç o en l'article de etc.territoriocreativo.es... mooolt interessant.

I ahir per la nit se'm va fer molt tard intentant instal·lar la barra d'eines de Google, que ja tenia instal·lada!!!, i no havia manera de que m'apareixés. Fins que, aquest matí, després de fer unes quantes consultes m'he donat compte que era un problema de la llengua pròpia del navegador... Navego habitualment amb Firefox 3.5.3 en català i resulta que el add-on de Firefox no funciona correctament en la versió en català (en el moment de baixar l'extensió ja veus que és una beta, google-toolbar-beta-mac.xpi, però la versió instal·lada de l'extensió, 6.1.20090917Mb1, és la mateixa independentment de l'idioma del navegador; així doncs, és un problema de l'idioma del navegador, no de l'extensió). Així que, a contracor, he hagut d'instal·lar la versió en castellà per provar finalment Google Sidewiki.

Una vegada més, de res... ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada