Bloc personal,

dimarts, 24 de juliol del 2012

Provant el transmissor de ritme cardíac (2 de 5)

Avui, segon dia de la prova “5 dies 5 km amb ritmes diferents. Pulsacions?”, tocava anar a 5ʼ20”/km i això és el que ha passat:




Al principi també mʼha costat mantenir-me només a 5ʼ20”/km, però millor que ahir tot i que notava la setmana de gimnàs amb agulletes pels quatre cantons i el 5K dʼahir.

Semblava que havia de fer menys calor, però és que tenia el vent de cara a lʼanada i refrescava. A la tornada he notat la calor. Però sense més inconvenients destacables...

La pujadeta del final ha costat lleugerament mantenir el ritme, sobretot quan, una vegada més se mʼha interromput el registre de la carrera. Però aquest cop ho he sol·lucionat ràpid.

Més o menys, a un ritme “relaxat”, mʼindicava 135 ppm en els 5ʼ20”/km. La mitja han estat també 135 ppm, que tot i que com ahir he començat a 90 ppm, les pulsacions han començat a treballar de veritat a les 120 ppm fins arribar a les 135 ppm que ha estat moltíssima estona mantenint-se sense més problema. La màxima ha pujat lleugerament més que ahir (recordar que el final és pujada, però ahir no van passar de 140 ppm i avui sí). Fins a 138 ppm estic dintre el rang B aeròbic (60 - 70%); a partir de 138 fins a 150 ppm començo a passar al rang C aeròbic 2 (70 - 80%). Però tot molt normalet... són freqüències que hi podria treballar sovint en distàncies fins i tot llarguetes...

Demà a 5ʼ10”/km. Notaré segur els 5K dʼahir i els 5K dʼavui...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada