Bloc personal,

dijous, 24 de maig del 2018

The Walking Dead (2017-18) S08

[70]

Valoració



Fitxa tècnica

Creador: Frank Darabont
Actors: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride

16 capítols de 42 minuts

Sinopsi

IMDb (8,4):
“El sheriff Rick Grimes desperta d’un coma per aprendre que el món està en ruïnes i ha de liderar un grup de supervivents per mantenir-se viu.”

Crítica

Lenta i avorrida.

Al final sembla que tampoc ha estat tan malament, però en aquesta temporada, personalment, m’he desesperat esperant que passessin coses. Com que sembla que, al final, les coses s’han acabat solucionant i tot ha quedat pràcticament lligat, sembla que la sensació de pèrdua de temps no ha estat tan remarcable, però haver-la de “sofrir” cada setmana ha estat avorrit.

Com és una sèrie d’èxit, els programadors van fer bé en partir-la en dos blocs: els 8 primers capítols a l’hivern –abans de Nadal– i els últims 8 capítols a partir de finals de febrer. I a més, coneixent-ne l’èxit assegurat, sembla que van destil·lant molt lentament el contingut… que em sembla molt bé! Però des del punt de vista de l’espectador s’ha fet etern. Fins el punt que, estant atent des de la primera temporada a aquesta sèrie, per primera vegada ha començat el segon bloc, no n’he estat al cas i, quan finalment m’he descarregat els capítols que tenia pendents, m’ha fet molta mandra veure’ls, tot i que, com dic, aquest segon bloc ha estat bastant bé.

En aquesta temporada l’argument és continuació de l’anterior on semblava que estaven a punt d’acabar amb el dolent de la pel·lícula i, a última hora, la truita es va girar. Aquí torna a començar tot de nou per intentar acabar amb el dolentot i, al final, com en la temporada anterior, en un últim moment sembla que tornaran a patir, però no… finalment acaben sortint-ne victoriosos, però per un pèl. De fet, la història és la mateixa de sempre i l’únic valor afegit són les pèrdues de personatges principals.

Una altra decepció és que el personatge principal, Rick, al que ja li tenia una mica d’aversió pel personatge que interpreta i per mostres del llenguatge no verbal, en aquesta temporada li he acabat agafant un fàstic notori.

Jo he quedat una mica decebut en aquesta temporada i per això la puntuació tan baixa. Pel que he vist, també les audiències globals han caigut en picat aquesta temporada. No sé si hi haurà novena temporada, suposo que sí, però si la segueixo serà perquè no tingui res millor a fer, no perquè em generi cap interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada