Bloc personal,

dimecres, 23 de maig del 2018

Bride Stories 6 (2014)

[97]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2014

Kaoru Mori (guió, dibuix i tinta)
(Otoyomegatari - A Bride’s Story)

[ Manga, seinen, slice of life ] (ed. 2015)
Norma Editorial

8 capítols (28-35) - 200 pàg. b/n + cobertes (rústica) + sobrecobertes (plastificades brillo) - 115 x 175 mm (12 mm gruix)

Sinopsi

Whakoom:
“La vida transcorre plàcidament per Amira i Karluk, però la família Hergal no ho està passant tan bé: se’ls tira a sobre l’hivern i necessiten noves terres de pastura, de manera que s’alien amb una altra tribu assedegada de sang amb la intenció de matar dos ocells d’un tret: arrabassar les seves terres i recuperar a Amira.”

Crítica

Una de batalles.

Encara que, en ocasions, ha semblat una mica confús, aquest volum és el de les batalles. La primera part del volum reprèn la història d’Amira i Karluk i en la segona part mostra una batalla, des de les trifulques per aconseguir els suports necessaris, fins la mateixa batalla, que pràcticament es desenvolupa en un matí. La veritat és que, com dic, salvant algunes escenes que poden semblar confuses, la descripció de la batalla és bastant cinematogràfica i molt aconseguida. En l’epíleg que l’autora sempre dedica a explicar com han anat les coses en el moment d’escriure i dibuixar la història, explica que el recorda com el volum dels cavalls.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada