Bloc personal,

divendres, 24 d’agost del 2018

Bride Stories 9 (2016)

[100]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2014

Kaoru Mori (guió, dibuix i tinta)
(Otoyomegatari - A Bride’s Story)

[ Manga, seinen, slice of life ] (ed. 2018)
Norma Editorial

10 capítols (52-61) (+1 extra) - 228 pàg. b/n + cobertes (rústica) + sobrecobertes (plastificades brillo) - 115 x 175 mm (15 mm gruix)

Sinopsi

Whakoom:
“Les negociacions entre la família de Priya i la d’Umar sembla que avancen, sense pressa però sense pausa… i això no fa més que preocupar la pobra Priya, que ha de cosir tot el seu aixovar des de zero abans de poder casar-se. Per si això fos poc, la jove vol demostrar-li a Umar la seva estima, i això els farà viure més d’una inesperada aventura.”

Crítica

Fins ara, el millor volum de tots…

I amb més contingut i pàgines de les habituals. La història de Priya, ara mateix, és bastant més interessant que la dels protagonistes principals, Amira i Karluk. Potser és el personatge del que més ha explicat interioritats. M’està agradant molt!

Ara tocarà esperar-se un mínim de 6 mesos per llegir l’últim volum publicat fins ara al Japó (el 10). Allà va ser pel febrer de 2018, fet que em recorda l’anar al cinema quan era petit, on aquí arribaven les pel·lícules d’estrena un mínim de 6 mesos després de la seva estrena a Barcelona, i aquest tipus de manga necessita un mínim d’un any des de la seva edició al Japó respecte l’edició espanyola.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada