Bloc personal,

dilluns, 14 de febrer del 2022

Bride Stories 13 (2021)

[287]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2014

Kaoru Mori (guió, dibuix i tinta)
(乙嫁語り - Otoyomegatari - A Bride’s Story)

[ Manga, seinen, slice of life ]
Norma Editorial (19/01/24 a Espanya)
Kadokawa (15/03/21 al Japó)

9 capítols (87-95) - 184 pàgines - 115 x 175 mm
Wikipedia   |   MyAnimeList (8,56) (16.064)

Sinopsi

Whakoom:
“Amb una càmera a la mà, el senyor Smith i el seu seguici arriben finalment a un poble de pescadors a la vora del mar d'Aral. En arribar, troben les bessones, Laila i Leily, per a la seva gran sorpresa! Per celebrar el seu retrobament nostàlgic, les bessones i els seus nous marits organitzen un banquet deliciós!”

Crítica

Quan surten les bessones, les històries es llegeixen volant…

Actualment hi ha publicat en revista fins el capítol 100, o sigui, ben bé la meitat del volum 14 que sortirà el 2022 al Japó –any 2050 a Espanya…– si no hi han contratemps.

He observat que, quan més atenció hi he parat és quan surten l’Smith i la Talas pel detall i seriositat del dibuix. En canvi, quan surten l’Eris i la Shirin, tot i apreciar l’ambient bucòlic i preciós que la Mori projecta, no m’acaba d’agradar l’embolcallament floral… ja és prou evident que allò és un ideal de bellesa; dibuixant tant bé, no li calen floritures, mai millor dit. I per contra, quan surten les bessones Laila i Leyli i els acudits se succeeixen, no pots de deixar de somriure fins el moment que te n’adones que t’has llegit mig volum.

El final d’aquest volum m‘ha deixat una sensació agredolça… la història s’ha refredat i el dibuix sembla que també, tot i que potser només era per remarcar un acomiadament. Per sort, he pogut fullejar els capítols següents i puc assegurar que el volum 14 valdrà molt la pena.

En la imatge un petit espòiler de les noves històries i personatges del volum 14 (capítol 98).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada