Bloc personal,

dilluns, 7 de febrer del 2022

Perdidos entre la hierba, vol. 2 (2019)

[281]

Valoració



Fitxa tècnica

Keigo Shinzō (guió, dibuix, tinta i color)
(Nora to Zassō - The Stray and The Weeds)

[ Manga seinen ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

7 capítols (7-13) - 188 pàgines - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Yamada acull Shiori, una adolescent fugada de casa i que ha fugit de l'home que l'allotjava. Tots dos decideixen viure junts i comencen una nova vida. No obstant això, Shiori comença a poc a poc a sentir-se molesta perquè Yamada hi projecta la seva difunta filla. Un segon tom conflictiu i amarg!”

Crítica

Amb ganes de llegir el tercer i quart volums…

Això pot tardar, perquè la previsió és febrer 2022 pel tercer i abril 2022 pel quart volum d’una obra que està tancada el 2020! He estat buscant lectura online i, sembla, a tot arreu acaben al capítol 10 i, en el millor dels casos, el 12… o sigui, només els dos primers volums. I si m’haig d’esperar a biblioteca, quan arribi ja m’hi hauré florit!

Pel tipus de trama i una mica, fins i tot, pel dibuix, hi ha alguna cosa que em recorda Shūzō Oshimi. És una història fosca i inquietant, res a veure amb l’actual Hirayasumi.

En aquest cas, em sembla que el resum que fa la pròpia editorial sobre el volum és una mica espòiler… o no? Faig referència al “Shiori comença a poc a poc a sentir-se molesta perquè Yamada hi projecta la seva difunta filla” que personalment només ho observo al final de l’últim capítol.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada