Bloc personal,

dimarts, 22 de febrer del 2022

Suki ni naru sono shunkan o.: Kokuhaku jikkō iinkai (2016) (The Moment You Fall in Love)

[1131]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Tetsuya Yanagisawa
Guió: Yoshimi Narita, Tōko Fujitani (novel·les vol. 1–6) , Mari Kousaka (novel·les vol. 5, 7–)
Estudi: Qualia Animation
Veus de doblatge: Momo Asakura, Natsuki Hanae, Tsubasa Yonaga

[ Animació, comèdia, drama ] 1h 3min

Sinopsi

IMDb (6,0):
“Basada en cançons de Vocaloid de "Kokuhaku Jikko Iinkai ~Renai Series~" de HoneyWorks, la pel·lícula és la segona pel·lícula basada en les cançons, després de l'anime anterior de Tetsuya Yanagisawa, "Zutto Mae Kara Suki Deshita".”

Crítica

Massa simple, massa evident, massa clixé… però a mi m’ha entretingut…

Basada en una novel·la serialitzada de 2014, Kokuhaku Jikkō Iinkai: Ren'ai Series (Confession Executive Committee: Love Series), de la que posteriorment també en van fer anime de 6 capítols el 2017, Our love has always been 10 centimeters apart, té una primera part, també de 2016, Zutto Mae Kara Suki Deshita.

A mi m’ha entretingut, però els personatges són tan clixés que demà ja no me n’enrecordaré. Gràficament, l’únic que val la pena són les imatges fixes a color que surten durant els títols de crèdit, en la que apareixen molt treballades i acaben la història a ritme d’una cançó… que tampoc està malament, però és tant igual a tantes altres que no destaca en res.

Despotricat tot el que havia de despotricar, que tingui un bon final, ho arregla tot.

Resum (amb espòilers)

Aquesta és la segona part de la pel·lícula d'anime Zutto Mae Kara Suki Deshita, que se centra en un grup d'amics de secundària que lluiten per confessar el seu amor als seus enamorats significatius. La pel·lícula està omplint els detalls que falten a la primera pel·lícula i destaca els sentiments de Kotaro Enomoto.

Aquesta pel·lícula comença amb Hina Setoguchi, la germana petita de Yu Setoguchi (un dels personatges principals de la primera pel·lícula) narrant la seva primera trobada amb Koyuki Ayase, que va descriure com un desastre. Ella l'havia enganxat per error amb la seva escombra al passadís de l'escola i en caure de cara a terra, va veure per error les seves calces. Prenent-lo com un pervertit, la Hina el va perseguir pel passadís demanant disculpes. Mentre el subjectava contra la paret del passadís, va arribar en Natsuki Enomoto un alumne de classe superior i reconeix en Koyuki com la seva companya de classe i la Hina demana disculpes amb en Koyuki per haver estat irrespectuós amb ell. No obstant això, Koyuki va perdonar a la Hina a l'instant, la qual cosa va deixar una profunda impressió en Hina i així va marcar l'inici de la seva enamorament per ell.

En Kotaro Enomoto, l'amic de la infància de la Hina i el germà petit de la Natsuki, comença Morning pensant en la Hina i sent burlat per la seva germana. Després va tenir una discussió amistosa amb la Hina fora abans que tots dos s'anessin a l'escola. A l'escola, la Hina comença a notar cada cop més en Koyuki senpai, cosa que no passa desapercebuda per en Kotaro i una altra companya de classe Arisa Takamizawa. Volent confirmar si realment la Hina està enamorada de Koyuki senpai, l'Arisa decideix interrompre en joc a la Hina sempre que ella i Kyoki senpai estiguin junts. Aquesta interrupció constant enfada profundament a la Hina i la va fer adonar que estava enamorada d'en Koyuki senpai.

Com a estudiants de classe superior, Koyuki Ayase, Yu Setoguchi i Natsuki Enomoto s'estan graduant de l'escola secundària i passen a l'institut. Això entristeix la Hina i l'impulsa a parlar amb en Koyuki senpai sobre la seva elecció de l'escola, la qual cosa finalment ha fet que plori i es faci una foto amb ell com a record. Volent tornar a veure el seu senpai, la Hina va estudiar dur per entrar a la mateixa escola secundària que en Koyuki senpai, però en Kotaro, que ha estimat en secret a la Hina des del principi, estava gelosa del seu amor pel senpai. Com que volia estar al voltant de la Hina, també va decidir estudiar molt i entrar a la mateixa escola.

Hina i Kotaro van aconseguir entrar a l'escola secundària de senpai. Allà es troben amb el germà de la Hina, Yu, i la germana d'en Kotaro, Natsuki, que la van presentar als seus companys de classe sèniors Mio Aida, i l'Akari Hayasaka, que és admirada per Sota Mochizuki, una companya de classe. Amb ganes de tornar a veure el seu estimat senpai, la Hina el va buscar per tota l'escola i finalment el va localitzar regant flors al pati de l'escola. Feliç de retrobar-se amb el seu senpai, la Hina es va unir a ell mentre ell continuava regant les flors. Kotaro va passar i els va veure junts, es va allunyar de l'escena amb el cor trencat.

El primer trimestre de la Hina a l'escola secundària va transcórrer sense cap millora significativa entre ella i en senpai. Ella promet confessar amb èxit els seus sentiments per ell durant el seu segon mandat. Amb una nova mentalitat i determinació, la Hina es maquilla cada matí amb l'esperança de parlar amb en senpai i aconseguir que la noti. En arribar a l'escola, la Hina es va sorprendre de veure que en senpai havia canviat la seva imatge de ser dorky a sexy. La Hina aviat es va adonar que el motiu pel qual en Koyuki senpai va canviar la seva imatge va ser perquè estava enamorat de Natsuki Enomoto i volia que ella li notés.

A casa, Kotaro recorda els dies de la seva infantesa amb la Hina i com van créixer fent-ho tot junts. Encara que està ferit per l'amor de la Hina cap en Koyuki senpai, exteriorment admet que estima profundament a la Hina i vol fer-la feliç encara que això signifiqui que mai l'estimarà.

Després d'una escena al cafè, on una secció de preguntes i respostes que feia incòmoda a Hina, Arisa la va defensar, va fer una bona amistat amb Hina, Miou-chan es troba amb Hina i l'anima a explicar els seus sentiments a l'altra part, així que ella decideix escriure una carta d'amor per en Koyuki.

Després de l'escena de la part 1 on Natsuki confessa la seva última confessió de pràctica, que va ser l'excusa que li va fer a Yu a la primera part, va confessar tots els sentiments que era veritat i no una pràctica i Yu abraçant Natsuki, Hina va conèixer a Koyuki i va confessar el seu amor fins i tot. encara que es va adonar que el seu cor estava trencat en aquell moment.

La Koyuki ho va considerar com una cosa per fer-lo sentir normal, tot i que era el seu veritable sentiment. Veure a Hina plorar en Kotaro que s'amagava allà perquè l'Arisa li va dir que estava actuant de manera estranya (era una escena en què l'Arisa l'obre a algú que estava sola i Kotaro i Hina eren els bons amics que tenia per la seva antiga experiència) s'enfada amb Koyuki i aquesta vegada admet a si mateix i als altres que està enamorat de la Hina.

Es mostren els crèdits de la pel·lícula però la història no s'acaba aquí, entre crèdits hi ha una escena on Natsuki i Yu conviden a Kotaro i Hina a una doble cita. Va ser aquell moment després d'una discussió sobre el complex amorós de la germana germana, ell li confessa el seu amor i ella deixa de córrer. I després en resposta dient "Ja ho sé". En el qual confondre'l. Aleshores, quan Natsuki i Yu es pregunten per què són tan lents, llavors comenten el seu aspecte vermell. Hina corre juntament amb Natsuki i Yu amb Kotaro que ha de córrer per posar-se al dia.

La pel·lícula acaba amb un final feliç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada