Bloc personal,

divendres, 11 de febrer del 2022

Genshiken Nidaime (2013) S03 (Genshiken: Second Generation)

[200]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Tsutomu Mizushima
Guió: Michiko Yokote, Shimoku Kio (manga)
Estudi: Production I.G
Veus de doblatge: Sumire Uesaka, Yumi Uchiyama, Kazutomi Yamamoto, Ai Kakuma

[ Animació, comèdia, seinen, slice of life ] 13 capítols + OVA de 22 min

Sinopsi

IMDb (6,9):
“Després de reflexionar sobre la baixa participació de primer any de l'any passat, Chika Ogiue, el nou president de la "Societat per a l'estudi de la cultura visual moderna" de la Universitat de Shiiou (també conegut com Genshiken) busca nous membres de primer any per unir-se. A la sala d'acollida dels estudiants de primer any, mentre li mirava enfadats a Kanako Ohno, l'anterior president del club (que s'estava divertint fent cosplay, com de costum), fa una actuació de dibuix cridaner. De sobte, dues noies, les estudiants de primer any Rika Yoshitake i Mirei Yajima, responen a la seva actuació unint-se al club. Resulta que les noies tenen una reputació de "noies brutes" igual que la Chika, i els tres ocells d'una ploma s'agrupen. Mentrestant, una bellesa de tall net amb cabell castany apareix a l'oficina del club demanant unir-se. Però resulta que, en realitat, és un noi simpàtic d'arrossegament... Amb membres nous i únics de primer any a bord, les coses de Genshiken Second Generation estan a punt d'escalfar-se!” (em sap greu per la traducció automàtica… està tan malament que em fa mandra corretgir-la tota)

Crítica

Els otakus ara són fujoshi obsessionades pel BL…

He posat tercera temporada perquè és la continuació revisada i evolucionada de Genshiken (2004) S01, de la que posteriorment va existir un Genshiken 2 (2007) S02 de 12 capítols (que no he vist), però oficialment són considerades sèries independents… spin-off.

És el mateix club universitari d’otakus de la primera temporada (2004), on fins ara hi havien majoritàriament nois, però ara gairebé tots han acabat la carrera i s’han llicenciat, i hi ha una nova fornada d’universitaris, en aquesta ocasió majoritàriament noies fujoshi amb preferències pel manga BL.

Disseny de personatges millorada o normalitzada als gustos més actuals (2013), un gran treball d’animació, però personalment, en algun cas, m’he perdut per no saber diferenciar qui és qui… En qualsevol cas, el que importa són els temes que tracten que estan molt ben plantejats.

Resum (amb espòilers)

Després de graduar-se en Sasahara, Kousaka i Kasukabe, la sèrie es centra en tres nous membres del club: l'autoconscient Yajima, l'enèrgic però molest Yoshitake i Hato, un fudanshi que s'adapta millor i no es reconeix del seu normal. companys de classe. També es posa èmfasi en el personatge de Madarame, un expresident del club que es va graduar un any abans que Sasahara, però que va romandre al club perquè treballava i tenia un apartament a prop i passava l'estona a la sala del club durant el seu temps lliure i lluitava per créixer i passar de la universitat.

==

1. L'altra banda del camí. El Lloc Promès. Amb l'Ogiue com a nou president i diversos dels membres originals ja graduats, quatre nous membres s'incorporen a la societat: l'amiga d'Ohno Susanna, la sonora Rika Yoshitake, la malhumorada Mirei Yajima i el misteriós Hato Kenjirou. Els nous membres s'incorporen al club atrets pels dibuixos yaoi d'Ogiue. Ella dóna la benvinguda als nous membres, però tem que el club es converteixi en un refugi de "noia podrida" (fujoshi) per als aficionats del yaoi i això s'està allunyant una mica del seu propòsit original.

2. Creueu les meves cames. Hato passa un moment difícil amb l'obsessió de Yajima i Yoshitake pel seu travestisme. Keiko Sasahara, la germana kogal d'en Kanji, apareix a l'habitació del club mentre la Madarame és allà pensant en Saki Kasukabe. Ogiue recluta membres de Genshiken com a empleats per ajudar-los en el seu treball d'artista de manga.

3. Creient despert. Després que Madarame li presti a un Hato agraït el seu lloc per canviar-se amb roba de noia, tots dos comencen a fer-se bons amics. El grup continua la seva feina ajudant a Ogiue a acabar el doujinshi del club per a les Comifes d'Estiu.

4. Barbes i pits. L'Àngela torna al Japó per visitar els Summer Comifes i fer una mica de cosplay amb Ohno com fa cada any. Dues noies del passat d'Ogiue fan una visita inesperada a l'estand del club, per a disgust de la Susanna.

5. Ves al següent! A l'últim dia de les Comifes d'estiu, l'interès sobtat i vocal d'Angela per Madarame fa que ell i la resta dels Genshiken tinguin un moment totalment vergonyós. Tanmateix, la confessió oportuna de Hato al grup pot ser encara més impactant que això.

6. Crida "Moe!" Més enllà de l'horitzó d'esdeveniments. El grup ha d'afrontar les conseqüències de la confessió d'en Hato i els seus efectes vergonyosos (però divertits) en Madarame, Kuchiki i la resta dels Genshiken. Un familiar de Yoshitake visita la sala del club per saber més sobre la Universitat i la societat otaku.

7. KOIBANA3. L'Ogiue té previst fer una història de manga romàntica per a la revista del club que es publicarà al Festival del Campus, així que pregunta als membres de Genshiken sobre les seves relacions passades durant l'institut per inspirar-se. Hato revela tota l'extensió de les seves habilitats artístiques i l'estranya condició que les limita.

8. Hi ha una ruta, però no hi ha bucle. Hato parla amb Madarame al seu apartament per disculpar-se per les seves accions durant els últims Comifes. Els membres de la societat otaku lluiten per completar les seves històries de manga per a la revista del club.

9. Guardià de la Porta Blanca. Els membres de Genshiken participen amb èxit a les activitats del Festival del Campus, però diverses persones diferents dels dies de l'escola secundària d'Hato fan una aparició inesperada a la Universitat.

10. Home de neu. Hato accepta el seu passat i finalment revela els veritables motius del seu travestisme. Saki Kasukabe arriba al Campus Festival just a temps per descobrir la Madarame i la Susanna en una posició compromesa.

11. Va ser un bon últim episodi. A l'epíleg de la revelació de Hato es produeix una altra situació. Madarame i Saki són enganyats per reunir-se sols a l'habitació del club per Sasahara i un Hato dubtós.

12. Amor i Treball i Pastís de formatge. Després d'una llarga i emocional lluita, Madarame finalment ha confessat els seus sentiments a Saki (una mica). Tant els membres nous com els antics dels Genshiken donen suport al seu amic otaku de l'única manera que coneixen. L'angoixa d'Ohno pel seu futur amb Tanaka i la vida després de la graduació fan que el seu cosplay sigui extrem.

13. Espera a la Sala Club. Els membres del club Genshiken viatgen junts a un balneari. Utilitzant les seves pròpies experiències personals com a exemple, la presidenta Ogiue dóna a un Hato amb problemes algunes lliçons importants sobre l'amor, l'amistat i la comprensió mútua.

OVA. Desitjos terrenals interminables. Temps abans dels esdeveniments de la sèrie de televisió Genshiken: Second Season, la Susanna i l'Angela visiten el Japó durant la Nit de Cap d'Any. Susanna es queda a l'apartament d'Ogiue mentre planeja estudiar a la mateixa universitat. Els membres originals del Genshiken organitzen una visita al santuari d'Any Nou amb els seus convidats nord-americans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada