Bloc personal,

dissabte, 26 de febrer del 2022

Nerawareta Gakuen (2012) (Psychic School Wars)

[1132]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Ryosuke Nakamura
Guió: Ryosuke Nakamura, Yuko Naito, Taku Mayumura (novel·la)
Estudi: Sunrise
Veus de doblatge: Yûtarô Honjô, Mayu Watanabe, Kana Hanazawa(voice)

[ Animació, romanç, ciència ficció, seinen ] 1h 47min

Sinopsi

IMDb (5,9):
“Un misteriós nou estudiant de transferència que diu ser psíquic, arriba i canvia la vida d'un grup d'estudiants.”

Crítica

No és “dolenta”, però no he entès res… per tant és molt dolenta!

Basat en una novel·la de 1973 de Taku Mayumura. Això li dona un plus i, potser, l’únic que la salva…

El problema no és la complicació de la història, és la manera de complicar-ho visualment amb un abús desproporcionat d’efectes visuals que no venen a aportar res; al contrari, embruten i ho empastifen tot.

Prou paciència he tingut per acabar-me-la… no em pensava pas que la finalitzaria… El que jo he entès bàsicament era el triangle/poliedre amoròs que es forma. El que passa és que abusen tant dels efectes de llums en els que en cada escena han d’aparèixer absolutament tots els colors de la gama cromàtica, que arriba un punt que cansa, i desconectes fins i tot de la trama que entens i la deixes passar sense atenció.

Resum (amb espòilers)

És primavera i amb ella comença un nou curs escolar a Kamakura Junior High School. El vuitè grau s'uneix a l'estudiant de transferència Ryoichi Kyogoku, que té una habilitat molt especial de telepatia i el seu pare li va encarregar que la fes servir per llegir la ment d'altres persones i, finalment, fer-se càrrec de l'escola.

A causa de la seva bona aparença i carisma, Ryoichi es fa popular de seguida i comença a perseguir el seu objectiu. Cada cop hi ha més gent que s'enamora d'ell i és manipulada per ell i els que s'interposen en el seu camí queden ràpidament al marge. Tot i que la major part de l'escola està sota el seu control, hi ha un nen que és immune a la seva habilitat: Seki. Ara li toca alliberar els altres del control d'en Ryoichi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada