Bloc personal,

divendres, 19 de maig del 2023

Inuyasha (2001) S03

[358]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Masashi Ikeda
Guió: Katsuyuki Sumisawa (manga: Rumiko Takahashi)
Música: Kaoru Wada
Estudi: Sunrise
Veus de doblatge: Kappei Yamaguchi, Satsuki Yukino, Kōji Tsujitani
Emissió 17/12/01 - 12/08/02
Títol original: 犬夜叉

[ Animació, acció, aventura, fantasia, romanç, shōnen ] 27 capítols de 22 min. (55-82)
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

IMDb (7,9):
“Una adolescent viatja periòdicament en el temps al Japó feudal per ajudar un jove mig dimoni a recuperar els fragments d'una joia de gran poder.”

Crítica

Després d’una pausa, l’he continuada amb les mateixes ganes…

Basat en un manga de Rumiko Takahashi ja conclòs publicat entre 1996 i 2008 amb un total de 56 volums. La sèrie original té 7 temporades dobles (26-29 capítols) amb un total de 167 capítols, en els que s’inclouen els de l’última temporada, una sèrie seqüel·la, Inuyasha: The Final Act (Inuyasha Kanketsu-Hen), de (2009-2010). A continuació segueix una post-seqüel·la, Yashahime: Princess Half-Demon (Han'yō no Yashahime), de dues temporades (2020-2022). També hi han quatre pel·lícules (2001, 2002, 2003 i 2004).

En algun lloc apareix escrit com InuYasha (fins i tot Inu Yasha).

No hi han períodes de descans entre l’emissió de les sis primeres temporades. Es van emetre els capítols setmana rera setmana des de l’any 2000 (primera temporada) fins el 2004 (sisena temporada); l’any 2009 va començar la setena temporada, per després continuar i acabar amb la seqüel·la.

He fet una aturada prolongada des de l’acabament de la segona temporada (28/02/23) fins tornar-la a enganxar en aquesta tercera temporada (10/05/23) per descansar. Han estat els comentaris de la gent que segueix la sèrie que recentment s’està emetent pel 3XL de la CCMA en català, que m’han refet les ganes de seguir-la. També ha ajudat l’avorriment provocat per l’intent de seguir alguna sèrie antiga, suposadament bona, que, finalment, no he pogut continuar perquè, amb temes tecnològics, ràpidament queden obsoletes (Serial Experiments Lain (1998))…



Ordre correcte de visualització d’Inuyasha



Resum (amb espòilers)

55.- La flor de pedra i el primer amor de Shippo. En arribar a un altre poble, Shippo s'enamora d'una noia anomenada Satsuki, que creu que el seu germà gran difunt tornarà amb ella algun dia, ja que demostra que posseeix un fragment de la joia Shikon, sense adonar-se que en realitat és un quars. fragment. L'endemà al matí, el germà de la Satsuki ha tornat increïblement a ella, però en Shippo s'adona que realment és un dimoni sargantana. Shippo deixa escapar en Satsuki, mentre s'enfronta i derrota fàcilment al dimoni sargantana.

56.- Temptadora a la Mis. En Miroku i en Sango se'ls demana que derrotin un dimoni disfressat de bella princesa, que ha estat allunyant els homes d'un poble i robant-los la joventut. Es separen mentre entren a través d'un escut espiritual infós en un bosc. Mentre la Miroku es troba amb la princesa que l'acull a la seva mansió, en Sango es troba amb els homes que han envellit de manera espectacular a causa de la seva energia vital. Tot i que sembla que Miroku serà la següent víctima, és sorprenentment capaç de resistir la seducció i alliberar l'esperit de la princesa del dimoni coiot que la va robar, permetent-li passar. En Sango mata el dimoni, però a costa de trencar l'Hiraikotsu. Miroku i Sango gairebé tenen un moment romàntic, però ell la torna a fregar darrere, guanyant-se una bufetada.

57.- Nit fatídica a Togenkyo, part I. Sango marxa per rebre un avís de tres dies per tal de reparar el seu gegantí bumerang Hiraikotsu. Els altres s'aventuren a les muntanyes per trobar Ninmenka, un préssec demoníac que dóna fruit de rostres humans. Inuyasha té una trobada desafortunada amb Tokajin, un savi que s'encarrega d'alimentar Ninmenka amb ànimes humanes, sent xuclat a la seva carbassa d'ampolla. Mentrestant, Kagome Higurashi, Miroku i Shippo són portats al poble en miniatura de Togenkyo, on s'assabenten que els vilatans es mantenen allà per convertir-se en savis.

58.- Nit fatídica a Togenkyo, Part II. Tot i que s'allibera de la carabassa d'ampolla, Inuyasha no pot lluitar contra Tokajin, perquè és la nit de lluna nova. Mentre Miroku i Shippo escapen del poble, en Tokajin captura en Kagome. L'Inuyasha troba la Kagome i la porta de tornada a Ninmenka, només per tornar a trobar-se amb Tokajin. La Kagome utilitza l'arc i la fletxa per treure els fragments de la joia Shikon de Tokajin, en què més tard és devorat per Ninmenka. Quan sorgeix l'alba, l'Inuyasha talla Ninmenka a trossos amb el Tetsusaiga.

59.- La bella germana aprenenta. Mentre ara la seva arma està arreglada, en Sango es veu retardada per dues germanes, Serina i Suzuna, que busquen convertir-se en els seus aprenents. No obstant això, quan el duet roba equip per a armes que encara s'havien de purificar, no saben que hi ha centenars de dimonis que es veurien atrets per l'aura demoníaca dels materials. En Sango acaba havent de salvar els dos dels dimonis, i Inuyasha i els altres arriben per recuperar-la.

60.- La maledicció dels 50 anys de la sacerdotessa fosca. Kagura convoca la fosca sacerdotessa Tsubaki en presència de Naraku, que li ofereix el seu fragment de la joia Shikon. A canvi, la Tsubaki maleeix a la Kagome fent servir el seu titella de dimoni com una serp Shikigami. A mesura que els seus fragments de la joia Shikon estan contaminats de negre i es fusionen amb ella, la Kagome es veu obligada a la hipnosi de Tsubaki. Tot i que, se li dóna l'ordre de matar l'Inuyasha, la Kagome fa tot el possible per resistir-se a fer-ho.

61.- Kikyo i la sacerdotessa fosca. Mentre la Tsubaki controla el cos de Kagome per matar l'Inuyasha, Kikyo l'interromp, que passa a través de la seva barrera amb facilitat. Mentrestant, l'Inuyasha porta un Kagome debilitat al parador de Tsubaki, detectant el fragment contaminat de la joia de Shikon, i després poder trencar la barrera. Kikyo adverteix a la seva antiga némesi que no subestimi la seva reencarnació. Kikyo promet que en Tsubaki serà assassinat només si Inuyasha s'atreveix a fer-se mal. Així que utilitzant Kagome com a garantia, Tsubaki amenaça a l'Inuyasha de no treure la seva espasa.

62.- L'encanteri del mal implacable de Tsubaki. Mentre l'Inuyasha és distret per un dimoni convocat per Tsubaki, la Kagome lluita mentre intenta trencar la maledicció. Ella somia amb la seva vida si no hagués conegut mai l'Inuyasha, despertant-se després de veure una il·lusió de Kikyo. Mentre la Tsubaki desvia l'Inuyasha, la Miroku i el Sango amb una incursió de dimonis convocats, ella envia en Shikigami després de la Kagome. No obstant això, la Tsubaki és derrotada mentre en Kagome reflecteix l'atac de Tsubaki cap a ella exactament com ho va fer en Kikyo fa cinquanta anys.

63.- Les sacerdotesses vermelles i blanques. Quan la Tsubaki fuig amb el seu fragment de la joia Shikon, torna al santuari on una vegada es va entrenar. Ella enganya a Momiji i Botan, dues joves sacerdotesses, perquè creguin que l'Inuyasha i els seus companys són els enemics, referint-se a l'Inuyasha com el dimoni a matar. Els dos aconsegueixen aconseguir fils de cabell d'Inuyasha i Kagome per crear ninots gegants a la seva imatge i semblança. Inuyasha més tard destrueix les nines executant la cicatriu del vent.

64.- Ogre gegant de la Toba Prohibida. Inuyasha, Kagome, Sango i Kaede passen cap al santuari, a la recerca del parador de Tsubaki. En un altre lloc, en Miroku i en Shippo han de convèncer en Botan i en Momiji que en Tsubaki és el veritable delinqüent. Es veu que Tsubaki ha alliberat un oni de la torre prohibida del santuari, absorbint-lo per obtenir el seu poder. Les habilitats ogreish recentment descobertes de Tsubaki han demostrat ser importants, fins que l'Inuyasha desencadena l'ona de reacció. La sacerdotessa derrotada perd la seva bellesa eterna quan li treuen el fragment de la joia Shikon.

65.- Adéu Dies de la meva joventut. Inuyasha i els seus companys, després d'haver derrotat fàcilment un dimoni en una ciutat, són convidats a un banquet com a recompensa. Curiosament, Myoga, el servent iōkai de puces, torna, a mesura que es produeixen una sèrie d'esdeveniments estranys. Sango, Miroku i Inuyasha estan posseïts un rere l'altre, experimentant un comportament poc ortodox. Poc saben, Shoga, una femella iōkai de puça, és responsable d'això, tot amb el desig de casar-se amb Myoga.

66.- Barrera de Naraku - Decisió de Kagura. La barrera de Naraku està misteriosament afeblida, cosa que permet a Inuyasha i en Koga detectar finalment el dimoni per l'olor. La Kanna li diu a la Kagura que en Koga s'acosta. Kagura atrapa en Koga en un remolí d'esquelets. Kagura aconsegueix tallar els fragments de la joia Shikon de les cames d'en Koga, tot i que intenta avançar-la. La Kagura ha de decidir si ha de trair o no al seu amo. Va a Sesshomaru i li proposa l'oferta dels fragments obtinguts de la Joia Shikon a canvi de la mort de Naraku.

67.- El vent udolant de la traïció. Quan Sesshomaru declina la seva idea, Kagura marxa decepcionada. Koga troba en Kagura, intentant compensar els seus fragments robats de la joia Shikon, només per acabar derrotat una vegada més. Quan surt el sol, Kagura descobreix que Inuyasha torna a la forma humana la nit de la lluna nova. Kagura no informa a Naraku d'això, ja que s'observa que ell també és un hanyō, experimentant una horrible transformació pròpia. Naraku torna a amenaçar la seva vida, aparentment conscient de la seva traïció.

68.- Shippo rep un repte enfadat. Shippo rep una carta que emet un desafiament contra Soten, l'últim membre supervivent de la tribu dels yōkai del tro. Shippo aviat és capturat per Soten, per a la seva consternació. En Miroku i en Sango cauen en una trampa creada per Koryu, la parella drac iōkai de Soten. No obstant això, el pla és contraproduent amb l'Inuyasha i la Kagome, ja que Koryu es declara vulnerable contra ells. Després d'il·luminar Soten amb el seu art, Shippo es lluita contra ella, amb un grapat de llapis de colors com a premi. Després que Shippo li doni els llapis de colors, Soten s'enamora d'ell.

69.- Terror de l'home sense rostre. Kagome reprèn la seva vida en el temps present, posant-se al dia amb els seus estudis acadèmics i la vida social. Mentrestant, Naraku decideix expulsar a Onigumo de dins d'ell per sempre, però inesperadament pren una vida pròpia com una altra encarnació. L'encarnació roba la cara i el nom d'un monjo anomenat Muso i causa estralls al camp. Muso no està segur dels seus veritables desitjos fins que veu que en Kagome ha tornat al passat.

70.- La memòria d'Onigumo restaurada. L'Inuyasha talla Muso a trossos utilitzant la Cicatriu del Vent, sense saber que Muso es pot reconstituir lentament. Mentre l'Inuyasha, en Miroku, en Sango i en Shippo es troben amb la Kagura, la Kagome i la Kaede van a investigar una vegada més la cova d'Onigumo, on es descobreix que en Muso també es dirigeix cap allà. La memòria de Muso ha estat restaurada, recordant el naixement de Naraku.

71.- Batalla a tres bandes fins a la mort. Muso continua regenerant-se cada vegada que Inuyasha el destrueix. En Naraku descobreix que encara que pot matar en Kikyo, és feble sense la presència d'Onigumo dins d'ell. Quan l'Inuyasha finalment troba en Naraku, els dos comencen a lluitar. A mesura que Muso perfora el cos de Naraku, això permet que aquest últim reabsorbeixi el primer. Això exposa el secret sorprenent que Naraku és un hanyō, encara que sigui diferent del d'Inuyasha.

72.- Entrenament Rigid de Totosai. Inuyasha decideix visitar Totosai amb l'esperança de trobar un mètode per trencar barreres. Tenint l'oportunitat d'ajudar a preparar un bany, Totosai adoctrina a l'Inuyasha perquè acompanyi en Bunza, un jove missatger iōkai de linx, a buscar aigua i a tallar llenya. Més tard, els dos s'uneixen per salvar el pare de Bunza, atrapat en una barrera feta per Nanafushi, un dimoni mantis que està destruint el poble de la tribu dels linxs yōkai.

73.- La família de Shiori i els sentiments d'Inuyasha. Myoga ofereix a Inuyasha un mètode perquè pugui obtenir el poder de trencar barreres. Això implica viatjar a un poble per derrotar i absorbir la sang d'un dimoni ratpenat conegut per crear barreres impenetrables. S'explica que un bat hanyō anomenat Shiori va ser donat al seu avi Taigokumaru, el líder del clan bat yōkai, per assegurar la pau entre els bàndols oposats. Inuyasha queda en conflicte; Shiori és un mig dimoni com ell i una nena innocent, però necessita obtenir el poder per trencar barreres.

74.- La Tetsusaiga vermella trenca la barrera! En Taigokumaru continua demolint el poble, mentre confia en els poders guardians d'en Shiori per protegir-se, utilitzant l'orbe vermell hereu anomenat Cristall de Corall de Sang. Inuyasha empatia amb Shiori, recordant el seu horrible passat infantil. Quan Shiori descobreix que Taigokumaru és responsable de la mort del seu pare Tsukuyomaru, proporciona a Inuyasha els mitjans per aniquilar el seu avi, per l'acció de l'Ona de reacció, i per adquirir la capacitat de trencar barreres, destruint el Cristall de Corall de Sang.

75.- La trama de la pantera Devas. Un grup de dimonis panteres va darrere de la Kagome a la recerca dels seus fragments de la joia Shikon. En Sesshomaru es troba amb Toran, el deva de la pantera de gel, que li recorda la derrota del rei pantera en mans d'Inu no Taisho. Mentrestant, l'Inuyasha, la Miroku i el Sango es troben amb Karan i Shuran, els devas pantera de foc i llamps, que distreuen els tres per permetre que Shunran, la deva de la pantera floral, segresti en Kagome. Tots ells s'han de trobar i lluitar al castell dels devas pantera, tot per venjar-se del rei pantera.

76.- Objectiu: Sesshomaru i Inuyasha. L'Inuyasha entra a la barrera de la tribu pantera yōkai utilitzant Barrier Shattering, un atac que pot trencar barreres quan el Tetsusaiga brilla en vermell. En Sesshomaru sembla dir-li a l'Inuyasha que faci cas de la seva advertència de retirada. Es revela com i per què els devas de la pantera busquen venjança originària de fa cinquanta anys. Tothom es divideix i s'enfronta per separat als devas de pantera.

77.- La tribu de les panteres i les dues espases del ullal. Els devas panteres cauen de nou al castell per començar la resurrecció del rei pantera, quan una gran multitud de vilatans són capturats per ser sacrificats. Inuyasha arriba i allibera els habitants del poble, inclosos en Kagome, en Miroku i en Sango. No obstant això, el rei pantera més tard devora inesperadament a Karan, Shuran i Shunran per revifar-se. Deixant de banda els seus sentiments, Sesshomaru utilitza el Tenseiga per restaurar la vida dels devas pantera, mentre que l'Inuyasha utilitza el Tetsusaiga per derrotar la vida del rei pantera.

78.- Només tu, Sango. En Sango es torna a conèixer amb Kuranosuke Takeda, senyor del clan Takeda, després d'haver-se conegut fa sis anys. Kuranosuke demana que en Sango hagi de matar un ós dimoni que persegueix el seu palau, així com que accepti la seva proposta de matrimoni. Mentre en Sango dubta a rebutjar la proposta de matrimoni, Miroku es torna molt envejós d'ella; tanmateix, li diu a en Sango que ella és lliure d'escollir, i quan la Kagome l'interroga, diu que creu que en Sango no hauria de rebutjar l'oportunitat de tenir una vida normal. En Sango és agafat desprevingut quan lluita contra el dimoni de l'ós. No obstant això, Miroku derrota el dimoni ós mitjançant el ritual de l'exorcisme. En Sango finalment rebutja casar-se amb Kuranosuke i la deixa anar amb el grup.

79.- El pla de Jaken per robar Tetsusaiga. Jaken decideix robar el Tetsusaiga a l'Inuyasha per demostrar la seva vàlua a Sesshomaru, recordant com es van trobar els dos per primera vegada. Després de molts intents fallits, inclòs com a ferrer d'espases i gestor d'un resort d'aigües termals, Jaken aconsegueix adquirir l'espasa, però l'Inuyasha l'intercepta. Per empitjorar les coses, en Jaken es veu obligat a abandonar els seus intents per complet quan Rin és capturat per Kagura.

80.- Sesshomaru i el Rin segrestat. Sesshomaru rep un ultimàtum de Naraku, que amenaça la seguretat de Rin per la mort d'Inuyasha, a la qual entra tranquil·lament al seu castell. Sesshomaru s'enfronta a Naraku, però no sap que Naraku planeja absorbir-lo. La Kagome persegueix un fragment de la joia Shikon, que probablement està incrustat a Kohaku, a qui se li encarrega que guardi en Rin. Inuyasha és bloquejada per en Kagura, que va intentar lluitar contra ell, ja que desitja que Inuyasha mati en Naraku i l'alliberi de les seves mans.

81.- Punt de fuga; Naraku desapareix. Després que Sesshomaru sigui engolit per Naraku, Inuyasha arriba de sobte per alliberar-lo. En Naraku és greument ferit per tots dos, però, fins que la seva rivalitat entre germans els supera. La lluita s'atura quan Naraku ordena a Kohaku que mati el seu millor amic Rin. En Sesshomaru s'afanya a evitar que Rin sigui assassinat, mentre que l'Inuyasha intenta simultàniament evitar que Kohaku sigui assassinat per Sesshomaru.

82.- Bretxa entre les edats. Mentre l'Inuyasha, la Miroku i el Sango investiguen amb decepció el castell abandonat de Naraku, la Kagome ha d'estudiar per a una propera prova. Inuyasha es torna impacient i es dirigeix cap al present per portar-la al passat. El caos es produeix quan la Kagome lluita per posar-se al dia amb els seus estudis mentre l'Inuyasha intenta adaptar-se al moment actual. S'informa que Inuyasha va impedir que un lladre de bancs robes diners, així com va rescatar una noia del foc d'un apartament.

==

RESUM DE TOTA LA HISTÒRIA (7 TEMPORADES)

A l'actual Tòquio, la Kagome Higurashi viu als terrenys del santuari xintoista de la seva família amb la seva mare, el seu avi i el seu germà petit. En el seu quinze aniversari, mentre busca el seu gat, la Kagome és arrossegada al Pou del Devorador d'ossos per un dimoni centpeus que en surt. En lloc de tocar el fons, la Kagome es troba en un altre univers que és paral·lel al seu univers, però en el passat, durant el període Sengoku del Japó. El dimoni va ser derrotat originalment cinquanta anys abans per Kikyo, una sacerdotessa guerrera que va ser l'anterior guardià de la joia de Shikon ("la joia de les quatre ànimes"), un artefacte poderosament màgic creat a partir de el sacrifici de la sacerdotessa Midoriko, que concedeix al seu titular qualsevol desig que el seu cor desitgi. Es revela que Kagome és la reencarnació de l'ara mort Kikyo. La joia de Shikon va ser cremada juntament amb el cos de Kikyo per expulsar-la completament d'aquest món, per tal de mantenir-la a salvo de les mans d'aquells que utilitzarien el seu poder per al mal. La Kagome es troba amb un nen adormit enganxat per una fletxa sagrada a un arbre, i descobreix que és Inuyasha, un mig humà i mig dimoni (yōkai) a qui Kikyo va fixar a l'arbre com a acte final quan va intentar robar la joia. Llavors, Kagome és atacada per un dimoni centpeus i allibera desesperadament Inuyasha per matar el dimoni centpeus, però quan s'envolta contra ella i torna a intentar robar la joia, es veu sotmès amb un collaret màgic de perles per mantenir-lo en línia amb Kagome dient "seu" " o "nen assegut", que fa que caigui violentament a terra. La joia de Shikon s'extreu del cos de Kagome i la pren un dimoni corb, que Kagome destrueix amb una fletxa, però en fer-ho, trenca la joia sense voler en molts fragments que s'escampen pel Japó i en possessió de diversos dimonis i humans.

Després que Inuyasha aconsegueixi l'espasa del seu pare Tessaiga, posant-lo en desacord amb el seu germà gran Sesshomaru, un poderós dimoni que busca Tessaiga per ell mateix, ajuda a Kagome a recollir els fragments i fer front a les amenaces que troben quan Shippō s'uneix a ells, un jove dimoni guineu. Més tard, Kikyo és ressuscitada i es va revelar que era l'amant de l'Inuyasha, però la seva versió de com es va produir la seva caiguda posa en dubte els esdeveniments. És quan al grup s'uneix el monjo pervertit Miroku, la mà del qual està maleïda amb un túnel de vent que li va passar del seu avi, que s'assabenten que la maledicció de la seva família i els esdeveniments que van provocar l'empresonament d'Inuyasha i la mort de Kikyo van ser. tot provocat per l'aranya mig dimoni Naraku, que va néixer de l'ànima del bandoler Onigumo, que, enyorant Kikyo, va fer un pacte amb els dimonis per adquirir la Joia Shikon per als seus propis fins. Naraku entra en possessió de la majoria dels fragments mentre absorbeix dimonis per augmentar el seu poder i eliminar qualsevol debilitat. Al grup de l'Inuyasha s'uneixen poc després l'assassina de dimonis Sango i el seu gat dimoni de dues cues Kirara. Tot el clan de Sango va ser assassinat quan van ser enganyats per Naraku i el seu germà petit Kohaku va caure sota el seu control. Amb el temps, l'Inuyasha millora en Tessaiga en formes més fortes mentre lluita amb els esquemes i sequaços de Naraku. L'equip d'Inuyasha està vagament aliat amb Sesshomaru, que també es converteix en un enemic de Naraku després d'intentar manipular-lo perquè compleixi les seves ordres, el Kikyo ressuscitat que planeja destruir Naraku purificant la joia Shikon un cop s'hagi completat i ell amb ella, i Kōga. , el líder de la tribu de dimonis llops de l'est que busca venjar moltes de les morts dels seus companys a mans de Naraku. Mentre l'Inuyasha i els seus companys viatgen junts, ell i en Kagome comencen a enamorar-se l'un de l'altre, cosa que es complica a causa dels sentiments persistents de l'Inuyasha per Kikyo.

Perseguit desesperadament pels seus enemics, Naraku elimina temporalment el seu cor humà i fereix mortalment a Kikyo. Kohaku, després d'haver estat assassinat anteriorment, però després ressuscitat per Naraku i mantingut amb vida i sota el seu control per un fragment de joia de Shikon, finalment recupera el seu lliure albir i els seus records i intenta escapar de les mans d'en Naraku i venjar la seva família assassinada. Durant aquest temps, Sesshomaru resol les coses amb Inuyasha per permetre al seu germà perfeccionar Tessaiga amb les seves habilitats òptimes. Kikyo utilitza l'última força de la seva vida per donar a Kohaku una segona oportunitat de vida mentre Naraku torna a muntar completament la joia Shikon. Encara que l'Inuyasha i els seus aliats el derroten definitivament, adonant-se que el seu veritable desig és l'amor de Kikyo malgrat el seu odi cap a ella i que mai no es podrà concedir, Naraku utilitza el seu desig per atrapar-se a ell i en Kagome dins de la joia Shikon abans de morir. Revelada com a sensible, la joia de Shikon té la intenció que en Kagome demani un desig egoista perquè ella i Naraku quedin atrapats en un conflicte etern, perllongant així la seva existència; tanmateix, amb l'Inuyasha al seu costat, la Kagome desitja que la joia Shikon desaparegui per sempre, el que li permeti tornar al seu temps amb el ben segellat, i ella i l'Inuyasha perden el contacte durant tres anys.

En aquest temps, el període Sengoku canvia dràsticament: Sango i Miroku es casen i tenen tres fills junts; Kohaku reprèn el seu viatge per convertir-se en un fort caça de dimonis amb Kirara com a companya; i Shippō s'entrena per enfortir la seva màgia de dimonis. De tornada al present, la Kagome, de divuit anys, es gradua a l'escola secundària abans d'aconseguir finalment que el pou del devorador d'ossos al seu pati del darrere torni a treballar. Kagome torna al període Sengoku, on es retroba amb l'Inuyasha, es casa amb ell i continua entrenant-se amb Kaede per convertir-se en una sacerdotessa de primer nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada