Bloc personal,

dilluns, 6 de novembre del 2023

Inuyasha (2003) S05

[436]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Masashi Ikeda
Guió: Katsuyuki Sumisawa (manga: Rumiko Takahashi)
Música: Kaoru Wada
Estudi: Sunrise
Veus de doblatge: Kappei Yamaguchi, Satsuki Yukino, Kōji Tsujitani
Emissió 19/05/03 - 19/01/04
Títol original: 犬夜叉

[ Animació, acció, aventura, fantasia, romanç, shōnen ] 28 capítols de 22 min. (111-138)
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,86) (383.681)

Sinopsi

IMDb (7,9) (17K):
“Una adolescent viatja periòdicament en el temps al Japó feudal per ajudar un jove mig dimoni a recuperar els fragments d'una joia de gran poder.”

Crítica

Al final l’he desencallat, perquè la tenia abandonada… ara tinc ganes d’acabar-la!

Basat en un manga de Rumiko Takahashi ja conclòs publicat entre 1996 i 2008 amb un total de 56 volums. La sèrie original té 7 temporades dobles (26-29 capítols) amb un total de 167 capítols, en els que s’inclouen els de l’última temporada, una sèrie seqüel·la, Inuyasha: The Final Act (Inuyasha Kanketsu-Hen), de (2009-2010). A continuació segueix una post-seqüel·la, Yashahime: Princess Half-Demon (Han'yō no Yashahime), de dues temporades (2020-2022). També hi han quatre pel·lícules (2001, 2002, 2003 i 2004).

En algun lloc apareix escrit com InuYasha (fins i tot Inu Yasha).

No hi han períodes de descans entre l’emissió de les sis primeres temporades. Es van emetre els capítols setmana rera setmana des de l’any 2000 (primera temporada) fins el 2004 (sisena temporada); l’any 2009 va començar la setena temporada, per després continuar i acabar amb la seqüel·la.

L’he tingut abandonada molt de temps. De fet, em pensava que feia més temps del que realment ha passat. La qüestió és que se m’havia fet un pèl pesadeta, però, ara que sembla que la història està desencallada, espero acabar-la ràpid…



Ordre correcte de visualització d’Inuyasha



Resum (amb espòilers)

111.- El gran xoc: Banryu versus la cicatriu del vent. Mentre l'Inuyasha i el Bankotsu s'enfronten per primera vegada, la resta del grup s'encarregarà dels membres restants de la Banda dels Set. Al mont Hakurei, Rin segueix en Kohaku fins a una cova propera. Quan els cinc membres restants es veuen obligats a retirar-se, en Kagome Higurashi s'adona que el titella dimoni de Naraku té una olor inusualment purificada. Dins de la cova, en Kohaku amablement protegeix la Rin dels dimonis emergents i la insta a escapar. En Sesshomaru deixa de guardar rancor cap a en Kohaku, veient que Rin estava protegit i il·lès. Malauradament per a Rin, la seva amistat amb Kohaku s'acaba quan ell revela als cinc membres restants que en Sesshomaru també és el seu enemic.

112.- A flotació a la superfície del llac: la barrera de l'illa Hijiri. Shintaro, el fill jove del cap del poble, demana ajuda quan el seu pare no torna durant dues setmanes d'un santuari a l'illa Hijiri al mig d'un llac boirós. Els vilatans creuen que el poble està maleït per l'absència del cap. Inuyasha i els seus companys viatgen amb Shintaro a l'illa, sent la font de la mateixa olor purificada del titella dimoni. Bankotsu sembla lluitar contra Inuyasha una altra vegada. Per empitjorar les coses, el Tetsusaiga d'Inuyasha es veu impotent contra el Banryu de Bankotsu. S'explica que Sant Hakushin, el monjo del santuari, és l'encarregat de posar una barrera que envolta la muntanya i l'illa. Miroku i Shintaro treballen junts per destruir el nucli de la barrera.

113.- El vajra sagrat i el misteri del buda vivent. Amb la barrera destruïda, Inuyasha i Bankotsu continuen la seva batalla, enfrontant-se entre ells amb atacs llamps. L'ornament de l'altar Sant Hakushin és invocat místicament i ha purificat el Tetsusaiga. Es forma una barrera al voltant de Bankotsu, transportant-lo a un temple amagat. Inuyasha i els seus companys es dirigeixen cap al mont Hakurei. Tanmateix, el poder de la barrera erigida per l'esperit de Sant Hakushin no pot ser trencat ni creuat per cap dimoni. Així que Miroku i Sango entren a la barrera per trobar en Naraku, mentre que l'Inuyasha, la Kagome, la Shippo i la Kirara es queden enrere.

114.- Batalla solitària del Koga. Koga és atacat per Renkotsu i Ginkotsu des de lluny. En Sango i en Miroku han d'explorar el mont Hakurei des de dins de la seva barrera, però en Miroku lluita per retenir la seva lascivia per en Sango. Renkotsu i Ginkotsu són atrets per sortir de la barrera després de bombardejar en Koga amb explosions de canons i llançaflames, la qual cosa li dóna a en Koga el avantatge. Renkotsu és ferit per en Koga, que intenta treure el fragment de la joia Shikon de la seva gola. Ginkotsu destrueix l'àrea, enviant el seu fragment de la joia Shikon a Renkotsu. L'Inuyasha intueix una explosió iniciada per Ginkotsu, mentre és conduït a Koga, les cames del qual estan greument ferides.

115.- Atret per la llum negra. Quan els seus camins es creuen, Kikyo s'enfronta a Bankotsu, que afirma que no té por de l'altra vida. Jaken i Rin es troben amb Suikotsu en un pont de troncs, però cauen en picat després que el pont de troncs s'enfonsi. En Sesshomaru lluitarà contra en Jakotsu, però decideix anar a buscar en Rin després de trobar en Jaken. Rin es troba amb el bon personatge de Suikotsu en un bosc, mentre la porta de tornada al seu poble. No obstant això, el seu personatge malvat es fa càrrec i Jakotsu pren la custòdia de Rin. És evident que Suikotsu lluita amb els seus dos personatges mentre intenta matar els nens orfes del poble.

116.- El rostre descobert de la veritat. Sesshomaru és enganyat a la barrera de la muntanya i es veu obligat a combatre contra Jakotsu. Aleshores, Sesshomaru aconsegueix perforar la seva mà a Jakotsu i llançar la seva espasa a Suikotsu. No obstant això, els dos segueixen vius a causa dels fragments contaminats de la joia de Shikon a cadascuna de les seves goles. Kikyo arriba i interromp la batalla, implantant una fletxa sagrada a Suikotsu, purificant així el seu fragment de la joia Shikon. En Suikotsu, finalment alliberat del seu personatge malvat, revela els orígens de les seves personalitats en conflicte. Explica que la seva mala persona va sorgir quan va matar algú amb les seves pròpies mans. En Suikotsu li demana a Kikyo que prengui el seu fragment de la joia de Shikon, però en Jakotsu mata a Suikotsu i se l'apodera.

117.- Desaparegut en un riu de flames. Renkotsu promet venjar la destrucció de Ginkotsu després de recuperar-se de la batalla de Koga, preparant la seva artilleria per a un assalt. S'esmenta que Inuyasha va portar en Koga a una cova prop d'una cascada per recuperar-se, per a la seva consternació. Renkotsu distreu l'Inuyasha amb el Saimyōshō mentre ell encén la cascada en flames, enviant-li més tard atacs de munició. Després d'entrar a la cova, Renkotsu amenaça amb encendre dispositius incendiaris per obtenir els fragments de la Joia Shikon de Koga, però Inuyasha envia Renkotsu al riu de flames, provocant una gran erupció. Per sort, tots dos aconsegueixen sobreviure, per sorpresa.

118.- A les profunditats del mont Hakurei Quan han arribat al cim del mont Hakurei, Miroku i Sango són atacats per Kagura en un pou. Després que la Kagura derroti a en Sango utilitzant la ratxa de vent contra el seu Hiraikotsu, la Miroku utilitza el túnel del vent per aspirar els dimonis, fins i tot suportant el verí del Saimyōshō. Mentrestant, en Jakotsu dóna el fragment de la joia Shikon de Suikotsu a Bankotsu, que li agraeix feliçment. L'Inuyasha decideix entrar a la barrera per trobar en Miroku i en Sango, però es troba en problemes quan s'enfronta a Renkotsu. L'Inuyasha és purificat per la barrera que torna a la seva forma humana, mentre que Miroku i Sango també estan tots dos purificats perquè la barrera poden escapar fora de la muntanya.

119.- Divina malícia del sant. Encara que Inuyasha aconsegueix evitar Renkotsu, ara s'enfronta a Jakotsu. En Miroku i en Sango descobreixen un temple amagat envoltat per la boira del mont Hakurei, que els condueix directament a Sant Hakushin, que segueix mantenint la barrera malgrat el seu coneixement de la veritable naturalesa de Naraku. Sant Hakushin explica que va caure malalt durant una època de fam al seu poble, i va jurar protegir el poble després de la seva mort. La parella ha de destruir Sant Hakushin i la seva formidable barrera, amb l'esperança que Inuyasha recuperi els seus poders demoníacs.

120.- Que li vagi bé: rèquiem de Jakotsu. Inuyasha derrota fàcilment en Jakotsu amb el seu Tetsusaiga, recuperant els seus poders demoníacs. Renkotsu treu el fragment de la joia Shikon de la gola d'en Jakotsu. Mentrestant, Kikyo pregunta a Sant Hakushin sobre els seus desitjos després de renéixer a través de Naraku. En un altre lloc, Bankotsu és conscient dels motius d'en Renkotsu, ja que el primer treu dos fragments de la joia Shikon de la gola del segon. Els dos es disputen a mort, intentant demostrar qui té més poder. En derrotar-lo, Bankotsu treu l'últim fragment de la joia Shikon de la gola d'en Renkotsu com a pagament per la seva traïció. Kikyo empatia amb Sant Hakushin, ja que ell dissol la barrera i ella aporta consol al seu esperit.

121.- Batalla final: L'últim i més fort de la banda dels set. Bankotsu posa la seva mirada en Inuyasha, utilitzant els set fragments de la joia Shikon. Bankotsu explica com es va unir a la Banda dels Set després de conèixer per primera vegada en Naraku, que esmenta la manifestació de la Joia Shikon. Bankotsu recorda el moment en què va ser ressuscitat per Naraku amb un fragment de la joia Shikon. Miroku i Sango tornen a l'eix, ja que en Kagura els troba una vegada més. Es descobreix que en Naraku va utilitzar Sant Hakushin per residir dins de la barrera del mont Hakurei per completar la seva transformació demoníaca, tot a causa del fet que Inuyasha ha adquirit el trencament de la barrera. Kagome localitza on es troben Naraku i Bankotsu dins de la muntanya.

122.- El poder de Banryu: duel a mort al mont Hakurei. Inuyasha és capaç de treure gairebé tots els fragments de la joia Shikon del cos de Bankotsu. Inuyasha descriu Bankotsu com un escut humà per a Naraku, al qual s'oposa. L'Inuyasha s'adona d'un fragment de la joia Shikon incrustat al Banryu de Bankotsu quan evoluciona després de tallar mil dimonis. La baralla finalment arriba a la seva conclusió quan Inuyasha utilitza l'ona de reacció. El mont Hakurei s'anima, convertint-se com a sorra movedissa dins de les coves, on Koga és devorat. Kagome, Shippo i Kirara lluiten mentre es retroben amb en Miroku i en Sango. L'Inuyasha es veu embolicat en una estructura intestinal mentre ascendeix cap al parador de Naraku.

123.- Més enllà de la foscor: el Naraku reneix! Naraku renaix del mont Hakurei, en el qual la muntanya forma part d'ell mateix. Recull i fusiona tots els fragments de la joia Shikon, revelant la seva transformació demoníaca completa. L'Inuyasha intenta atacar en Naraku amb la Cicatriu de Vent, només per tenir aquest atac absorbit i reflectit en diverses parts de la cova. Kikyo presencia Kagura des de la muntanya amb un paquet inusual. En Kagome detecta la presència d'en Koga dins de l'aura demoníaca de Naraku, dispersant la Cicatriu de Vent i alliberant en Koga de l'aura demoníaca. Naraku comença a destruir la muntanya, posant en perill la vida de l'Inuyasha i els seus companys.

124.- Adéu Kikyo, la meva estimat. Mentre l'Inuyasha baixa a les profunditats de la muntanya per recuperar en Koga, la resta del grup lluita per escapar de l'ensorrament del mont Hakurei. Mentrestant, Naraku ve després de Kikyo, que qüestiona el seu propòsit. Naraku diu que la va atraure a la muntanya. Ara ja no el frena el cor humà d'Onigumo, que ara està en poder de Kagura. Kikyo ara és derrotat i es llança a les escletxes del penya-segat. Sesshomaru entra per atacar Naraku, en el qual és absorbit i reflectit enrere. Després que en Naraku es va acomiadar, l'Inuyasha s'assabenta per Sesshomaru que Kikyo ha mort.

125.- La foscor al cor de la Kagome. Inuyasha busca desesperadament les restes de Kikyo, però no té sort en l'assumpte. Inuyasha i els seus companys tornen a visitar el poble de Shintaro, on més tard és devastat per un eixam de dimonis. Els coneix un sacerdot gran, que explica que Kikyo va ser rentat al final d'una ribera dos dies abans a l'altre costat de la muntanya. Inuyasha va en aquesta direcció amb l'esperança de trobar-la. Quan un grup de soldats captura en Kagome, juntament amb en Miroku i en Sango, s'assabenta que ha estat enganyada per Kagura. Mentre Miroku i Sango estan envoltats pels soldats, la Kagome queda atrapada per la foscor del seu cor, mentre The Infant, la setena encarnació de Naraku que Kagura va agafar de la muntanya, pren el control d'ella.

126.- Transformeu el dolor de cor en coratge! Shippo troba l'Inuyasha i li diu que els altres han estat presoners. Després de derrotar els soldats, Inuyasha s'adona que va ser enganyat per Kagura. Mentrestant, The Infant ordena a Kagura que implanti un fragment contaminat de la joia Shikon a Kagome. Tanmateix, la Kagome ha recuperat el control de la seva ment però no del seu cos. La Kagome ha de superar la seva amargor cap a Kikyo. Inuyasha i els altres la troben, i interroguen a l'infant com el cor humà de Naraku. L'infant marxa després de repel·lir l'intent d'atac de l'Inuyasha. Més tard, l'Inuyasha descobreix com de perillosos són els seus afectes profunds i forts per Kikyo per a Kagome.

127.- No ho bullis! El terrorífic dimoni sec! Kagome torna a casa per relaxar-se, amb l'esperança d'allunyar-se del Japó feudal durant un temps. Malauradament, l'institut s'està preparant per a un festival cultural, per a la seva gran disgust, els seus amics li suggereixen que sigui un acompanyant del festival cultural. S'adona que Naraku té gairebé tots els fragments de la joia Shikon, eludits per només un fragment que no es pot trobar enlloc del món. Mentrestant, en Miroku insta a l'Inuyasha a evitar que la Kagome sigui segrestada per segona vegada. La Kagome està frustrada perquè ha de ser l'atracció estrella del festival cultural, però és capaç d'apreciar el seu paper actiu en la participació. Inuyasha va al present a buscar-la, només per conèixer el proper festival cultural.

128.- Batalla contra els dimonis assecats a la festa cultural! Es revela que el menjar sec que Kagome va portar del Japó feudal són en realitat dimonis alimentaris deshidratats quan es bullen a l'aigua. L'Inuyasha ha de buscar i destruir qualsevol dimoni que s'amagui a l'escola secundària per aturar qualsevol caos potencial. La Kagome, d'altra banda, ha de completar les seves tasques d'estudiant, atenent la seva atenció als dimonis. Durant la seva actuació teatral, l'Inuyasha interromp l'obra, en la qual la Kagome ha d'esquivar l'escena. Nota: just abans de la seva actuació coral, hi ha un cameo de Jimmy Kudo (Kudo Shinichi) i Rachel Moore (Mori).

129.- Chokyukai i la núvia segrestada. Un jove anomenat Kisuke demana ajuda a Inuyasha i als seus companys quan les donzelles són segrestades pels dimonis utilitzant una diadema daurada per controlar-les, esmentant que les donzelles restants es van veure obligades a residir en una cova propera. Els dimonis són reconeguts com els personatges del folklore de Journey to the West, [5] sent els esperits celestials que havien acompanyat el monjo budista Tripitaka. Chokyukai, com a descendent de Pigsy, porta el collaret de calaveres que portava Sandy, embruixant les donzelles amb una diadema semblant a la que portava el Rei Mico. Chokyukai demana a en Kagome que sigui la seva núvia, emocionada amb el seu coneixement sobre els seus avantpassats. Kagome aviat és seduïda per la diadema, a la qual després és segrestada. Inuyasha i els seus companys intenten distreure en Chokyukai per trobar i alliberar en Kagome. Més tard utilitza la seva fletxa sagrada juntament amb el sutra sagrat de Miroku per derrotar a Chokyukai.

130.- La nova tècnica del Shippo, la cicatriu del cor! Diversos iōkai guineu joves, que estan buscant els seus pares, confonen Shippo amb un heroi quan Inuyasha va destruir recentment un dimoni amb la seva cicatriu de vent. Shippo coneix una noia anomenada Mizuki en un poble local. Recorren a Shippo per demanar ajuda, suposant que és el líder del seu grup. El jove guineu iōkai manipula Shippo per lluitar contra un dimoni salamandra, però ell decideix evitar la situació. Més tard el convencen perquè traïssi en Mizuki, per a la seva consternació. Quan el dimoni salamandra torna, Shippo utilitza Biting, un moviment en el qual les seves dents afilades es converteixen en una arma, per tal de derrotar el dimoni salamandra.

131.- Parany de l'embolcall maleït. Inuyasha i els seus companys són informats per un vell que els parla d'un poble de dones que llencen un cadàver a un pantà. Mentre estan per investigar, es troben ajudant un jove anomenat Shinnosuke a buscar la seva dona perduda anomenada Wakana. Tots estan convidats a passar la nit al poble. En Miroku i en Sango se'ls recorda per separat el seu moment junts al mont Hakurei. En Miroku cau en el coqueteig i és acompanyat a un santuari, el que porta a una trobada amb el cap d'un oni Sango aviat és capturat i encadenat dins d'una cova, sent obligat a empassar-se un ou de salamandra per poder ser posseït. Shinnosuke es retroba amb Wakana, però no és conscient del que vindrà.

132.- La confessió més perillosa del Miroku. Inuyasha, Kagome i Shippo estan envoltats per les dones posseïdes del poble. El cap de l'oni explica que el seu cos va ser segellat en un rotlle desitjant la necessitat que la carn dels homes tornés a la seva forma humana. El cap de l'oni es revela com un dimoni salamandra. L'Inuyasha ha de derrotar al dimoni salamandra mentre en Miroku utilitza els seus Sutres Sagrats per salvar les dones de ser posseïdes més, en què regurgiten salamandres dels seus estómacs. Miroku és testimoni de la possessió de Sango i sota la seva possessió ella lluita contra ell obligant-lo a lluitar contra ella, demostrant ser un adversari molt més formidable del que esperava. Més tard, en Miroku s'adona de quant significa realment per a ell, i finalment ell li proposa una proposta, cosa que accepta amb llàgrimes.

133.- La dona que estimava al Sesshomaru, part 1. Mentre una monja malalta anomenada Sara Asano toca la flauta, l'Inuyasha i els seus companys passen pel convent, al qual Sara deixa anar una aura demoníaca i mor després de veure l'Inuyasha. Una Sara ressuscitada se li apareix a Sesshomaru, recordant-li la seva trobada al seu castell durant un temps en què Sesshomaru defensava el seu castell. Ella revela el seu profund enamorament per ell, amb l'esperança de despertar el seu interès. Mentrestant, l'Inuyasha i els seus companys troben una dona, sense saber com Sara, que vol ser sacrificada a un dimoni marí per trencar una maledicció de gel, de la qual en Miroku i en Sango són víctimes. Inuyasha, Kagome i Shippo són portats a un santuari, on Sara roba amb èxit el Tetsusaiga a l'Inuyasha.

134.- La dona que estimava al Sesshomaru, part 2. Sesshomaru està decebut perquè la Sara hagi robat el Tetsusaiga a l'Inuyasha, i després Inuyasha ha de perseguir la Sara. La Sara explica a Sesshomaru del moment en què li demana per primera vegada que li doni el Tetsusaiga i del moment en què el clan Asano va intentar matar en Sesshomaru. Recorda haver estat envoltada d'aparicions durant la seva malaltia, deixant-se consumir per al seu renaixement, tot per dedicar-se a Sesshomaru. Quan l'Inuyasha arriba per recuperar el seu Tetsusaiga, mentre en Sesshomaru allibera les aparicions de la Sara. Es revela com una medium, controlada per un dimoni. El Tetsusaiga és manejat primer per Sesshomaru per destruir el dimoni i després per Inuyasha per eradicar les aparicions.

135.- L'últim banquet del meste del Miroku. Hi ha hagut xafarderies que s'han assassinat diversos clergues. En Miroku li diuen que el seu mestre Mushin té una salut terrible. L'Inuyasha i els seus companys han de mantenir les complicades tasques de Mushin. Això inclou netejar el temple, ventilar la roba de llit, tallar l'herba, rentar la roba i anar a un restaurant car. L'últim desig de Mushin és tastar un sake rar fet amb savis legendaris que es troben en un cim de muntanya sagrada. Inuyasha i els seus companys aviat es veuen influenciats per la boira verinosa de la muntanya. Miroku torna per donar-li el sake a Mushin. En Mushin més tard s'adorm, a la qual cosa en Miroku va creure primer que va morir. Tanmateix, Mushin explica que tot va ser un malentès.

136.- Apareix un estrany dimoni invisible! Inuyasha i els seus companys es reconeixen amb l'ancià exorcista de dimonis Haori, que torna i els convenç perquè l'ajudi a exterminar un dimoni invisible implicat en robatoris. Es van dividir en dos grups, vigilant les dues riqueses finques de la ciutat. En Sango i en Shippo aprenen de l'Haori a poder envoltar-se temporalment, però després són vists per Miroku i Inuyasha, respectivament. Quan el dimoni invisible ataca la finca, s'assabenta que es pot formar tan prim com el paper. Se li perdona les seves accions, i se li diu que mai més s'impliqui amb els humans.

137.- Un avantpassat anomenat Kagome. Es reconeix que Akitoki Hojo, un dels avantpassats d'Hojo del Japó feudal, és el marit d'una dona anomenada Kagome. Mentre la Kagome intenta fer front als seus sentiments inquietants, l'Akitoki s'acosta a Kaede per trobar una solució per segellar una alabarda heretada de gran desgràcia anomenada Naginata de Kenkon. L'Akitoki, juntament amb l'Inuyasha i els seus companys, han de viatjar a un santuari dalt d'una muntanya, que dissiparà l'aura demoníaca de l'alabarda. Poc després de descansar a una casa de te, comencen a recórrer fets estranys, inclòs el de la baixada de blocs i la caiguda d'explosius. L'Akitoki descobreix el fet que posseeix la meitat Ken Blade, mentre que la meitat Kon Blade podria estar posseïda per quatre ninja yōkai.

138.- Muntanya de dimonis: supervivència del duo. Kagome i Akitoki es separen de l'Inuyasha i els altres. L'Inuyasha s'enfronta a l'Hoshiyomi, el mestre del ninja yōkai i propietari de la Kon Blade, mentre que Miroku, Sango i Shippo han de trobar en Kagome i l'Akitoki, que han quedat a la deriva d'una cascada. La Kagome i l'Akitoki més tard mengen i descansen al bosc. Inuyasha pregunta a Hoshiyomi sobre el seu propòsit per obtenir la Ken Blade. Els quatre ninja yōkai utilitzen titelles de dimonis disfressats d'ancestres dels companys de classe d'en Kagome, en els quals Kagome utilitza les seves fletxes sagrades per destruir-los. No obstant això, de sobte és capturada pels quatre ninja yōkai com a ostatge.
==

RESUM DE TOTA LA HISTÒRIA (7 TEMPORADES)

A l'actual Tòquio, la Kagome Higurashi viu als terrenys del santuari xintoista de la seva família amb la seva mare, el seu avi i el seu germà petit. En el seu quinze aniversari, mentre busca el seu gat, la Kagome és arrossegada al Pou del Devorador d'ossos per un dimoni centpeus que en surt. En lloc de tocar el fons, la Kagome es troba en un altre univers que és paral·lel al seu univers, però en el passat, durant el període Sengoku del Japó. El dimoni va ser derrotat originalment cinquanta anys abans per Kikyo, una sacerdotessa guerrera que va ser l'anterior guardià de la joia de Shikon ("la joia de les quatre ànimes"), un artefacte poderosament màgic creat a partir de el sacrifici de la sacerdotessa Midoriko, que concedeix al seu titular qualsevol desig que el seu cor desitgi. Es revela que Kagome és la reencarnació de l'ara mort Kikyo. La joia de Shikon va ser cremada juntament amb el cos de Kikyo per expulsar-la completament d'aquest món, per tal de mantenir-la a salvo de les mans d'aquells que utilitzarien el seu poder per al mal. La Kagome es troba amb un nen adormit enganxat per una fletxa sagrada a un arbre, i descobreix que és Inuyasha, un mig humà i mig dimoni (yōkai) a qui Kikyo va fixar a l'arbre com a acte final quan va intentar robar la joia. Llavors, Kagome és atacada per un dimoni centpeus i allibera desesperadament Inuyasha per matar el dimoni centpeus, però quan s'envolta contra ella i torna a intentar robar la joia, es veu sotmès amb un collaret màgic de perles per mantenir-lo en línia amb Kagome dient "seu" " o "nen assegut", que fa que caigui violentament a terra. La joia de Shikon s'extreu del cos de Kagome i la pren un dimoni corb, que Kagome destrueix amb una fletxa, però en fer-ho, trenca la joia sense voler en molts fragments que s'escampen pel Japó i en possessió de diversos dimonis i humans.

Després que Inuyasha aconsegueixi l'espasa del seu pare Tessaiga, posant-lo en desacord amb el seu germà gran Sesshomaru, un poderós dimoni que busca Tessaiga per ell mateix, ajuda a Kagome a recollir els fragments i fer front a les amenaces que troben quan Shippō s'uneix a ells, un jove dimoni guineu. Més tard, Kikyo és ressuscitada i es va revelar que era l'amant de l'Inuyasha, però la seva versió de com es va produir la seva caiguda posa en dubte els esdeveniments. És quan al grup s'uneix el monjo pervertit Miroku, la mà del qual està maleïda amb un túnel de vent que li va passar del seu avi, que s'assabenten que la maledicció de la seva família i els esdeveniments que van provocar l'empresonament d'Inuyasha i la mort de Kikyo van ser. tot provocat per l'aranya mig dimoni Naraku, que va néixer de l'ànima del bandoler Onigumo, que, enyorant Kikyo, va fer un pacte amb els dimonis per adquirir la Joia Shikon per als seus propis fins. Naraku entra en possessió de la majoria dels fragments mentre absorbeix dimonis per augmentar el seu poder i eliminar qualsevol debilitat. Al grup de l'Inuyasha s'uneixen poc després l'assassina de dimonis Sango i el seu gat dimoni de dues cues Kirara. Tot el clan de Sango va ser assassinat quan van ser enganyats per Naraku i el seu germà petit Kohaku va caure sota el seu control. Amb el temps, l'Inuyasha millora en Tessaiga en formes més fortes mentre lluita amb els esquemes i sequaços de Naraku. L'equip d'Inuyasha està vagament aliat amb Sesshomaru, que també es converteix en un enemic de Naraku després d'intentar manipular-lo perquè compleixi les seves ordres, el Kikyo ressuscitat que planeja destruir Naraku purificant la joia Shikon un cop s'hagi completat i ell amb ella, i Kōga. , el líder de la tribu de dimonis llops de l'est que busca venjar moltes de les morts dels seus companys a mans de Naraku. Mentre l'Inuyasha i els seus companys viatgen junts, ell i en Kagome comencen a enamorar-se l'un de l'altre, cosa que es complica a causa dels sentiments persistents de l'Inuyasha per Kikyo.

Perseguit desesperadament pels seus enemics, Naraku elimina temporalment el seu cor humà i fereix mortalment a Kikyo. Kohaku, després d'haver estat assassinat anteriorment, però després ressuscitat per Naraku i mantingut amb vida i sota el seu control per un fragment de joia de Shikon, finalment recupera el seu lliure albir i els seus records i intenta escapar de les mans d'en Naraku i venjar la seva família assassinada. Durant aquest temps, Sesshomaru resol les coses amb Inuyasha per permetre al seu germà perfeccionar Tessaiga amb les seves habilitats òptimes. Kikyo utilitza l'última força de la seva vida per donar a Kohaku una segona oportunitat de vida mentre Naraku torna a muntar completament la joia Shikon. Encara que l'Inuyasha i els seus aliats el derroten definitivament, adonant-se que el seu veritable desig és l'amor de Kikyo malgrat el seu odi cap a ella i que mai no es podrà concedir, Naraku utilitza el seu desig per atrapar-se a ell i en Kagome dins de la joia Shikon abans de morir. Revelada com a sensible, la joia de Shikon té la intenció que en Kagome demani un desig egoista perquè ella i Naraku quedin atrapats en un conflicte etern, perllongant així la seva existència; tanmateix, amb l'Inuyasha al seu costat, la Kagome desitja que la joia Shikon desaparegui per sempre, el que li permeti tornar al seu temps amb el ben segellat, i ella i l'Inuyasha perden el contacte durant tres anys.

En aquest temps, el període Sengoku canvia dràsticament: Sango i Miroku es casen i tenen tres fills junts; Kohaku reprèn el seu viatge per convertir-se en un fort caça de dimonis amb Kirara com a companya; i Shippō s'entrena per enfortir la seva màgia de dimonis. De tornada al present, la Kagome, de divuit anys, es gradua a l'escola secundària abans d'aconseguir finalment que el pou del devorador d'ossos al seu pati del darrere torni a treballar. Kagome torna al període Sengoku, on es retroba amb l'Inuyasha, es casa amb ell i continua entrenant-se amb Kaede per convertir-se en una sacerdotessa de primer nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada