Bloc personal,

dimecres, 1 de novembre del 2023

Kowloon Generic Romance, vol. 8 (2022)

[490]

Valoració



Fitxa tècnica

Jun Mayuzuki (guió, dibuix, tinta i color)
(九龍ジェネリックロマンス)

[ Manga seinen / josei, romanç, ciència ficció, slice of life ]
Tu manga online (espanyol)
Manganelo   |   Mangakakalot (anglès)
Norma Editorial (sense previsió a Espanya)
Sueisha (19/12/22 al Japó)

6 capítols (50-55) - 170 pàgines (versió japonesa) / 176 pàgines (versió espanyola) - 128 x 182 mm (B6)
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,70) (3.220)

Sinopsi

Whakoom :
“Un dia, s'enfronten a una realitat no desitjada: ‘Jo no existeixo en aquest món?’ Tot i que Kowloon existeix, pot olorar, pot degustar… la Kujirai dubta de la seva existència en aquest poble ple de secrets. És una vida diària difícil, però… si tens el Kudō al teu costat. Un romanç d'amor ideal per a tu.”

Crítica

Em comença a avorrir… no va enlloc…

A partir del capítol 50 ho estic llegint en anglès i, per les indicacions confuses i de vegades contradictòries que apareixen en els servidors de lectura online, al final no sé quin capítol correspon a cada volum. Seguint la pauta de sis capítols per volum, aquí van del 50 al 55…

És veritat que, a nivell d’història, sabem alguna cosa més dels misteris de rerafons de la trama, però el conjunt de tot plegat no va enlloc. En principi, això era un manga seinen a la resta del món, excepte a Espanya que era un josei, però incloïa una bona dosi de ciència ficció i de BL, però, al final, ni seinen, ni josei, ni ciència ficció, ni BL… un ”bueno para nada” i ni una cosa ni l’altra, amb una mediocritat bastant fefaent que comença a decepcionar-me.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada