Bloc personal,

dijous, 21 de setembre del 2023

Kowloon Generic Romance, vol. 2 (2020)

[473]

Valoració



Fitxa tècnica

Jun Mayuzuki (guió, dibuix, tinta i color)
(九龍ジェネリックロマンス)

[ Manga seinen / josei, romanç, ciència ficció, slice of life ]
Tu manga online
Norma Editorial (29/07/22 a Espanya)
Sueisha (17/07/20 al Japó)

8 capítols (9-16) - 178 pàgines (versió japonesa) / 208 pàgines (versió espanyola) - 128 x 182 mm (B6)
Wikipedia   |   MyAnimeList

Sinopsi

Whakoom :
“Allò que amaga la nostàlgia… la nostàlgia d'un passat semidesconegut pobla els carrers de Kowloon i la Kujirai comença a ser-ne conscient. Les paraules que li va dedicar a la seva última cita aquest company de feina pel qual comença a sentir alguna cosa, marquen la nostra protagonista que comença a veure cada cop més coses que no comprèn. Què s'amaga en el passat i per què n'està condicionant el present? Què se li escapa a la Kujirai i què amaguen els habitants d'aquesta ciutat?”

“M'agrada aquesta persona. La Kujirai torna en raó en una habitació assolellada i sent nostàlgica i anhel pel seu company de feina, dos anys més jove que ella, el Kudo. Els sentiments ocults es converteixen en desitjos secrets i aporten veritats impactants. Un romanç d'amor ideal explicat amb pinzellades brillants per a tu.”

Crítica

El romanç és l’excusa: això és ciència ficció!

Ara mateix estic intetant saber el rerafons de tot plegat. Encara que hi ha algunes pistes, no queda clar cap on anirà la cosa…

Una piràmide doble en òrbita damunt la Terra construïda pel consorci Gen-Terra, una clínica amb gran poder especulatiu immobiliari, una distòpica ciutat xinesa (però que va existir en la realitat fins fa trenta anys com a part d’un barri de Hong-Kong), Kowloon… cap on tombarà tot plegat?

En aquest segon volum, presentats els personatges i el context just i necessari, la història d’amor es desdibuixa per fomentar els dubtes. Per la seva banda, la ciència ficció, ¿s’encamina cap els salts temporals o potser cap l’experimentació genètica?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada